Com us ha anat l’estiu?

Després d’unes vacances a les xarxes socials us volem explicar les nostres novetats:

Per tancar el curs i just abans de les vacances, vam acabar amb la realització dels primers exàmens oficials a les nostres instal·lacions. Estem esperant amb molta il·lusió els resultats!

Escola Innova ja és un centre on podeu ACREDITAR OFICIALMENT el vostre nivell d’anglès, sense la necessitat de desplaçar-vos a diferents municipis o simplement per estar en un entorn més còmode, més proper i en unes instal·lacions úniques.  El nostre equip de professorat compta amb examinadors oficials, professorat nadiu i altament qualificat.

Més endavant, en una altra publicació, us mostrarem les imatges dels exàmens i us explicarem en tot detall com i quan examinar-vos enguany.

Amb tota aquesta FEINADA FETA, que menys que passar un estiu BEN DIVERTIT I MOTIVADOR!!

Però arribà l’ESTIU!!! I amb ell els SUPER SUMMER TIME!!

SALOU, TIVISSA i EL VENDRELL han estat els municipis escollits on hem traslladat  les nostres aventures i hem viscut una experiència d’allò més divertida i profitosa.

A l’Escola Elisabeth de SALOU hem acollit, setmanalment, moltíssims nens/es d’arreu, fins i tot han vingut de FRANÇA, RÚSSIA o Lleida i Saragossa, per compartir tots plegats un viatge intergalàctic.

Activitats emocionants, racons singulars, cinema propi, piscina i discoteca… tot i més és el què hem aportat a les instal·lacions de l’escola. Ni un sol minut sense fer res!!

Convertits en uns autèntics ASTRONAUTS, hem viatjat per l’espai imaginant nous planetes i descobrint  les constel·lacions amb els ALIENS.

 

Els més grans, a partir de 2n de primària, han gaudit d’aventures trepidants fora de les instal·lacions de l’escola! Amb sortides diàries a la Piscina Municipal, a la platja… on hem pogut gaudir d’activitats marítimes com el kayac, la vela o els patinets!!! Què divertit!

També hem visitat la Masia Tous, hem saltat d’arbre en arbre al Bosc Aventura de Salou, hem buscat i creat tresors amb Geocaching i una infinitat d’excursions amb bicicleta a llocs emblemàtics i meravellosos de Salou i els municipis veïns, com són Vilaseca i Cambrils.

 

AL VENDRELL hem gaudit de les 4 estacions de l’any!! Sí, sí!!! L’estiu és temps per celebrar i per quin motiu, no ho podem festejar tot? Allí, hem compartit, experimentat i ens hem emocionat de valent conjuntament amb la Fundació Santa Teresa. Un estiu més, us hem d’agrair a tots els que heu fet de l’estiu, un estiu únic!!!

I què hem viscut plegats? El fil conductor del Super Summer Time del Vendrell ha estat les festivitats. Per setmanes hem treballat l’estiu, la tardor, la primavera i l’hivern, gaudint de  festivitats i tradicions multiculturals  d’arreu del món.

Qui pot dir que ha fet les dotze campanades amb banyador al Vendrell? NOSALTRES!!! Fins i tot hem creat la nostra colla de caps grossos i gegants!! Espectacular! I com no pot ser d’altra manera, hem fet la nostra xaranga pels carrers de la Fundació.

Finalment, TIVISSA. Muntanyes emblemàtiques, un entorn únic amb una màgia indescriptible ha fet d’aquest estiu una experiència fabulosa. Allí ens vàrem convertir en exploradors experts, cercant fòssils. Una recerca plena d’aventures inesperades!! Festes temàtiques, tallers de tot tipus, noves amistats, Pool Parties… omplen una llarga llista d’activitats, totes 100% en anglès!!

ESTEM MOLT CONTENTS, un any més hem compartit amb tots vosaltres l’aprenentatge més natural d’un idioma, l’anglès. Tots els nostres nens i nens començaran el curs amb un nivell molt més alt d’anglès, amb una experiència única en l’ensenyament d’idiomes, i el que és més important… amb un somriure pletòric d’haver compartit l’estiu amb les “Teachers” d’Escola Innova.

Moltes gràcies a totes i tots els que feu que, any rere any, les nostres aventures es converteixin en realitat!!!!

I en especial, us volem apreciar de tot cor, els missatges d’agraïment que hem rebut contínuament per part de totes les famílies a la bústia de missatge del telèfon de Super Summer Time!

See you next Summer!!

Equip d’Escola Innova

CONTACTA CON NOSOTROS

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...