Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Effective English: Febrer 2020

Starters 1

Hello famílies!

Aquest mes ha estat ple d’activitats molt divertides i entretingudes!

Hem pogut repassar molt de vocabulari, a través d’activitats de conversa, sobre temes tan diversos tal com “Animals”, “People”, “Sports and Activities”, “Actions” i “Opposite adjectives”. A més a més, hem practicat les preposicions de lloc, com per exemple: “In”, “At”, “On”, “Inside” i “Behind”;  i ho hem pogut posar en pràctica amb jocs d’amagar objectes  a l’aula. Hem intentat fomentar el treball cooperatiu i d’aquesta manera treure’n el millor profits per a tothom.

Finalment, hem conclòs el mes amb una sessió de ball impressionant! Així, hem pogut donar una càlida benvinguda al senyor Carnestoltes!

Keep working hard and see you next month! 

Movers 2

 

Hello again!

Hem començat el més amb moltes ganes d’aprendre les rutines en anglès: hem pogut aprendre sobre les diferents activitats que realitzem durant les diferents parts del dia (“morning, afternoon, night”), i els nostres amics, els adverbis de freqüència, ens han ajudat a repassar el “Present Simple”.

 Com que teníem ganes d’aventura hem fet un viatge al passat a través del past simple, aprenent així, els verbs regulars i irregulars amb l’infal·lible ajuda dels “boardgames”!

A més hem estat exercint la nostra creativitat i imaginació a través dels exercicis de “writing”. Els diversos jocs com els  Kahoots i els Bingos  que han preparat les nostres teachers ens han ajudat molt a aprendre tots aquests nous conceptes!

Estem molt contents perquè aquest febrer ens ha regalat un dia extra, un dia més per aprendre, compartir i gaudir!

See you soon!

Effective English: Gener 2020

Starters 1

Hello families!

Aquest mes de gener hem tornat amb moltíssima energia i l’hem aprofitat al màxim!

Per una banda, mitjançant  jocs hem pogut repassar el coneixement previ que teníem del vocabulari dels diferents temes, a més d’introduir i aprendre’n de nou. Hem treballat temes tal com “Clothes”, “Parts of the body”, “Our famílies/Members of our family” o “Toys”.

A més a més, pel que fa a la “Grammar” i “Writing”, hem començat a introduir l’ús i diferenciació del “There is/are…”, “I have got…/He/She has got…” i  dels adjectius comparatius. 

Finalment, hem practicat molt de “Speaking” amb jocs de competició i d’equip. D’aquesta manera ens hem pogut moure, fer activitat física i gaudir de les classes molt més. Ens veiem el mes vinent!

See you soon!

Movers 2

Hello, families!

Aquest primer mes de l’any ens ho hem passat súper bé!

A la tornada de les vacances de Nadal vam començar parlant del què havíem fet durant les “holidays” a través de l’ “irregular past”. Vam practicar molt aquest tema amb jocs com “quizzes” i el famós “Jeopardy”, que ens encanta!

Després vam aprendre la manera d’expressar-nos quan no ens trobem bé i no podem fer allò que teníem planejat, mitjançant el “couldn’t”.

Ens va agradar molt jugar al “Put out the washing”, per practicar speaking i revisar el vocabulari.

 Fins aquí el gener. Ens veiem el mes vinent!

Effective English: Desembre 2019

Ho, ho, hoooo!!

Aquest mes de desembre hem continuat treballant de valent els continguts marcats seguint la filosofia que ens caracteritza.

A més a més, hem treballat una Christmas Song per felicitar-vos les festes.

Merry Christmas everyone!!

Effective English: Novembre 2019

Starters 1

Hello famílies!

Aquest mes de Novembre hem gaudit molt aprenent a través de jocs i activitats dinàmiques. 

Amb tots els companys hem après com fer les barreges de colors per crear-ne de nous, per exemple: “blue+yellow=Green”.

Hem après nou vocabulari referit a les diferents parts del cos, tot ballant, participant en jocs online i gaudint amb jocs en gran grup. A més a més, hem relacionat els verbs i accions amb les parts del cos amb què ho realitzem:” I kick the ball with my foot/I see with my eyes.”

També hem gaudit molt treballant una nova temàtica d’“animals and aliens” on hem creat els nostres monstres!!! 

Fins el mes vinent!

Movers 2

Hello families!

Aquest mes hem après emprar els adverbis, paraules per indicar com fem les accions. Per exemple, “swim quickly”. Ens ho hem passat molt bé fent jocs de mímica per practicar aquestes accions.

També hem practicat expressar els nostres gustos, com per exemple el menjar que ens agrada, i el que no ens agrada tant.

A nivell gramatical, hem repassat l’ús de les preguntes personals amb diferents “questions words” i ens hem fet entrevistes.

També hem repassat el tema de la “family” i les “countable and uncountable words” per parlar del menjar. Quina gana que ha fet venir!

 See you next month!

Effective English: Octubre 2019

Starters 1

Hello families!

Aquest primer mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos a través de jocs i dinàmiques de grup com “The Shooter”, on ens vam haver de posar en rotllana i un de nosaltres s’havia de posar al mig.

L’alumne/a en qüestió havia de girar sobre si mateix amb els braços estirats i els ulls tancats, imaginant que portava una pistola. Quan apuntava algú, aquest havia d’acotxar-se; i els companys que es trobaven a la dreta i esquerra de l’alumne ajupit havien de competir dient el nom del seu contrincant: “his name is… her name is…”

A més a més, vam començar a treballar l’alfabet, els animals, els números… amb l’ajuda de cançons i jocs divertits i dinàmics com “Simon Says”, “ Tutti Fruitti”, “Mimics”, “Pictionary”…  

 Per acabar el mes, vam celebrar la festivitat de “Halloween” a la classe amb activitats molt diverses com “Guessing Game” o “Word Search”.

See you next month!

Movers 2

Hello families!

Hem començat amb moltes ganes aquest nou curs escolar!

Hem iniciat el mes amb les presentacions personals. Hem pogut aprendre molts verbs gràcies als divertits jocs i Kahoots que ens ha preparat la Teacher.

Hem pogut repassar els dies de la setmana i hem après molts noms de peces de roba i diferents llocs i estacions de l’any on la portem.

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

4 + 12 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...