Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

English Heroes: Febrer 2020

Infantil

Hello families!

Aquest mes de febrer hem treballat la temàtica dels aliments: les fruites i les verdures. Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics xefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses tot participant en una conversa força fluida: “Do you like mushrooms on the pizza? Yes, I do!”

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut aprendre sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara coneixem el nom de moltes disfresses i altres aspectes del nostre carnaval i d’altres països.  Us va agradar el “Super Hero” que vam elaborar? Vam, gaudir molt creant-lo!

 See you soon!!!

Effective English: Febrer 2020

Starters 1

Hello famílies!

Aquest mes ha estat ple d’activitats molt divertides i entretingudes!

Hem pogut repassar molt de vocabulari, a través d’activitats de conversa, sobre temes tan diversos tal com “Animals”, “People”, “Sports and Activities”, “Actions” i “Opposite adjectives”. A més a més, hem practicat les preposicions de lloc, com per exemple: “In”, “At”, “On”, “Inside” i “Behind”;  i ho hem pogut posar en pràctica amb jocs d’amagar objectes  a l’aula. Hem intentat fomentar el treball cooperatiu i d’aquesta manera treure’n el millor profits per a tothom.

Finalment, hem conclòs el mes amb una sessió de ball impressionant! Així, hem pogut donar una càlida benvinguda al senyor Carnestoltes!

Keep working hard and see you next month!

Movers 1

 

Hi again families!

“Do you like food and drinks?” A nosaltres sí!! Hem passat bona part del mes parlant sobre els nostres gustos gastronòmics i hem trobat que som tots uns xefs! Però no només això, perquè també hem de saber on guardem totes les coses que comprem al “supermarket”!

I, encara més important, hem de saber quins envasos són de plàstic i quins són de cartró per poder reciclar adequadament.

Tot això sense deixar de banda els jocs que ens preparen les teachers i les dinàmiques que ens han ajudat a repassar el vocabulari i a aprendre les “Prepositions”.

I per acabar d’arrodonir el nostre aprenentatge, hem fet unes activitats de “listening” relacionat amb el menjar, que ens han sortit exquisides!

 See you soon families!

Flyers 1

Hello again families!

Aquest mes no hem parat quiets! Hem anat al zoo i hem hagut de buscar tot un munt d’animals per poder completar l’abecedari i, no contents amb això, hem anat al desert on una amiga ens ha explicat com s’ho passa quan va de vacances amb un “listening” que ens ha sortit la mar de bé!

I, com la Terra ens semblava poca cosa, hem viatjat a l’espai exterior on hem vist què fan els astronautes quan viatgen a la Lluna. Coses molt normals com jugar al “Golf” o al “Badminton”.

Quan hem tornat a la Terra, hem trobat que hi ha un temps molt boig i, una altra vegada, amb un “listening” hem pogut esbrinar com s’ho fa la gent quan comença a ploure i són al parc.  Finalment, hem fet un petit viatge gastronòmic en anglès, yummy!

Tot això sense oblidar les dinàmiques i jocs que les Teachers ens preparen cada mes per repassar i ampliar el vocabulari i la gramàtica.

 See you soon buddies!

Effective English: Gener 2020

Starters 1

Hello families!

Aquest mes de gener hem tornat amb moltíssima energia i l’hem aprofitat al màxim!

Per una banda, mitjançant  jocs hem pogut repassar el coneixement previ que teníem del vocabulari dels diferents temes, a més d’introduir i aprendre’n de nou. Hem treballat temes tal com “Clothes”, “Parts of the body”, “Our famílies/Members of our family” o “Toys”.

A més a més, pel que fa a la “Grammar” i “Writing”, hem començat a introduir l’ús i diferenciació del “There is/are…”, “I have got…/He/She has got…” i  dels adjectius comparatius. 

Finalment, hem practicat molt de “Speaking” amb jocs de competició i d’equip. D’aquesta manera ens hem pogut moure, fer activitat física i gaudir de les classes molt més. Ens veiem el mes vinent!

See you soon!

Movers 1

Hello families!

Aquest mes hem tornat a les classes amb molta energia!

Hem fet un bon avenç en “Writing” gràcies als divertits jocs I dinàmiques que ens han preparat les teachers.

En matèria de “Grammar”, hem començat a estudiar el “Past Simple”, tot parlant del temps i dels “Polar Bears!”, sense oblidar les diferents formes de “Present Simple”.

Respecte el “Vocabulary”, hem parlat i escrit molt sobre els carrers on vivim, les cases que ens envolten i els nostres gustos.

I no ens podem oblidar-nos que hem practicat el “Listening”!

 See you soon!

Flyers 1

Hello families!

 Aquest primer mes ens ho hem passat súper bé aprenent sobre  les nostres escoles!

I es que hem tractat sobre les diferents assignatures i el material que hi ha a l’aula. Les nostres teachers ens han preparat uns jocs de “Speaking” súper divertits,  que ens han ajudat a aprendre moltes paraules noves!.  També hem fet diversos “listenings” i “writings” que ens han ajudat a millorar el nostre coneixement sobre la llengua.

Ens veiem el mes que ve!

See you soon!

English Heroes: Gener 2020

Infantil

Hi families!

 Quan vam arribar de les vacances de Nadal vam voler explicar tot el que havíem fet durant les vacances (“trips, Christmas plans”…) i també tot el que ens havien portat els reis, el tió i el pare noel.

Així va ser com vam aprendre vocabulari de les joguines, i ho vam fer a través de jocs interactius amb la PDI i jocs tradicionals.

A més a més, vam poder comparar les qualitats de les joguines: big/small, blue/green, etc.

També vam crear la nostra “kite”, vam gaudir molt pintant-la i decorant-la!

See you soon!

English Heroes & Effective English: Desembre 2019

Ho, ho, hoooo!!

Aquest mes de desembre hem continuat treballant de valent els continguts marcats seguint la filosofia que ens caracteritza.

A més a més, hem treballat una Christmas Song per felicitar-vos les festes.

Merry Christmas everyone!!

English Heroes: Novembre 2019

Infantil

¡Hola familias!

Hace ya unas semanas que llegó el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo atmosférico. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja y los animales domésticos. Los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “fish”!!!

Cada vez entendemos mejor a nuestra “teacher” y vamos cogiendo el ritmo súper rápido.

Por cierto, prepararos porque os espera una gran sorpresa para el próximo mes, por “Christmas”…

¡Hasta la próxima!

Effective English: Novembre 2019

Starters 1

Hello famílies!

Aquest mes de Novembre hem gaudit molt aprenent a través de jocs i activitats dinàmiques.

Amb tots els companys hem après com fer les barreges de colors per crear-ne de nous, per exemple: “blue+yellow=Green”.

Hem après nou vocabulari referit a les diferents parts del cos, tot ballant, participant en jocs online i gaudint amb jocs en gran grup. A més a més, hem relacionat els verbs i accions amb les parts del cos amb què ho realitzem:” I kick the ball with my foot/I see with my eyes.”

 També hem gaudit molt treballant una nova temàtica d’“animals and aliens” on hem creat els nostres monstres!!!

Fins el mes vinent!

 

Movers 1

Hello families!

Este mes hemos aprendido el vocabulario relacionado con la ropa. Hemos descubierto nuevo vocabulario como “gloves” o “swimsuit” . Además, para practicarlo, hemos hecho descripciones de fotografías.

Hemos continuado con el vocabulario relacionado con el cuerpo y hemos jugado a juegos relacionados con el tema.

Por último, hemos aprendido cómo describir el tiempo atmosférico que hace. Sabemos contestar a la preguna “What´s the weather like today?”

¡Hasta  el próximo mes!

Flyers 1

Hello famílies!

Aquest mes de novembre hem treballat diferents continguts gramaticals i hem après nou vocabulari. Hem treballat els verbs i accions que podem fer amb les diferents parts del cos, per exemple: “I can wave with my hand, I can shout with my mouth…”

També hem classificat els animals segons el tipus de desplaçament que realitzen: “the shark can swim and the bee can fly”. Per treballar tots aquests continguts hem fet diferents jocs i activitats dinàmiques com competicions amb equips, “writing competitions” i “online games”. 

Fins el mes vinent!

English Heroes: Octubre 2019

Infantil

Hello families!

Aquest mes d’octubre hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és.

A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els «School Objects» i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès!

Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem creat una Craft de ‘‘Spider’’ amb la plastilina.

Fins el mes proper!

Effective English: Octubre 2019

Starters 1

Hello families!

Aquest primer mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos a través de jocs i dinàmiques de grup com “The Shooter”, on ens vam haver de posar en rotllana i un de nosaltres s’havia de posar al mig.

L’alumne/a en qüestió havia de girar sobre si mateix amb els braços estirats i els ulls tancats, imaginant que portava una pistola. Quan apuntava algú, aquest havia d’acotxar-se; i els companys que es trobaven a la dreta i esquerra de l’alumne ajupit havien de competir dient el nom del seu contrincant: “his name is… her name is…”

A més a més, vam començar a treballar l’alfabet, els animals, els números… amb l’ajuda de cançons i jocs divertits i dinàmics com “Simon Says”, “ Tutti Fruitti”, “Mimics”, “Pictionary”…  

 Per acabar el mes, vam celebrar la festivitat de “Halloween” a la classe amb activitats molt diverses com “Guessing Game” o “Word Search”.

See you next month!

Movers 1

Hello families!

Aquest mes hem començat amb moltes ganes!

Hem treballat les preposicions amb divertits jocs que ens ha preparat la Teacher, com per exemple col·locar-nos a diferents llocs de la classe o jocs on-line.

També hem treballat els animals i els llocs on viuen, amb “Races” que ens feien competir amb els nostres companys, així com amb jocs emprant les Flashcards.

A finals de mes, hem treballat la festivitat de “Halloween” La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Flyers 1

Hello families!

Un any mes ens tornem a trobar en aquest espai web!

Hem treballat el “Present Continuous” amb el nostre famós joc del “Simon Says” i un bingo amb els verbs que pensàvem els companys.

 A més, hem repassat el vocabulari de la roba i la diferència entre els verbs “carry” i “wear” amb els divertits jocs i competicions que ens ha preparat la Teacher.

I seguint amb el vocabulari, hem treballat els mitjans de  transport amb jocs on-line.

I no ens podem oblidar de “Halloween”! La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

11 + 1 =

[:es _i=»0″ _address=»20.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»20.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...