SummerTime 2019

Viu, un anys més, un estiu incomparable amb nosaltres. La millor opció per regalar aprenentatge i diversió.

Super SummerTime de 3 a 8 anys

Escola Elisabeth Salou

Super SummerTime de 7 a 14 anys

Lumine Beach Club  Salou

Super SummerTime de 3 a 12 anys

Santa Teresa – Vendrell

PMF

Les preguntes més freqüents. Aquí et deixem una sèrie de preguntes freqüents que ens fan les famílies durant les reunions de pares. Desitgem que us resultin de gran ajuda, tanmateix a continuació trobareu un espai on podreu deixar-nos les vostres qüestions particulars. En 24h rebreu la resposta al vostre correu personal.

Totes les activitats són 100% en anglès?

 

 

 

 

Totes les activitats segueixen la nostra metodologia d’aprenentatge natural de l’idioma, alhora que incorpora una part innovadora la qual te en compte la vessant de les emocions.

En tot moment l’aprenentatge de l’idioma i la diversió tindrà un paper principal entre professor/es i nens/es que hi participen. Per això totes les dinàmiques i activitats que programem estan estretament relacionades i adaptades a l’estat d’ànim, espai i condicions en què ens trobem.

Per tot això la resposta és afirmativa. Si, totes les activitats es faran 100% en anglès!

 

 

Com podem fer la inscripció?

 

 

 

 

Enguany us oferim molts descomptes i avantatges! L’important és fer la inscripció ben aviat per gaudir del màxim descompte.

En el cas de l’Escola Elisabeth les inscripcions són online. Els que sou socis cooperativistes us heu de dirigir a l’enllaç que us han fet arribar pel ClickEdu, que també us deixem a continuació www.escolaelisabeth.cat/ca/summer-camp-2018-soci

Per als nens i nens que no són alumnes de l’Escola Elisabeth podreu fer les inscripcions a traves del següent enllaç:  www.escolaelisabeth.cat/ca/summer-camp-2018-no-soci

Per fer la inscripció del Lumine Beach Club, heu d’oplir el següent formulari: FORMULARI LUMINE BEAH CLUB i enviar-lo a info@escolainnova.com. RECORDEU! Haureu d’enviar el formulari conjuntament amb el comprovant de pagament del 50% del total, en el moment de la inscripció i la resta es realitzarà abans del 10 de Juny mitjançant un ingrés bancari al següent compte: (ESCOLA INNOVA SALOU S.L. ES06-0182-2470-8702-0018-0707 SWIFT: BBVA-ES-MM-XXX)

Per fer la inscripció al Campus del Vendrell, us he de dirigir a la secretaria del centre de la Fundació Santa Teresa, o podeu contactar a través del telèfon 977 667 111, el fax 977 665 433o bé escriure a:info@fundaciosantateresa.org

 

 

 

Quina és la millor edat per aprendre un nou idioma?

 

 

 

El nen que de molt petit comença a tenir contacte amb una llengua estrangera, té moltes facilitats per assimilar la comprensió oral i per adquirir una pronunciació intel·ligible. A més, no qüestiona massa  el per què el nou idioma és com és. Accepta anar a classe com accepta moltes altres activitats que fa i aquella estona que fa classe és una estona que aprofita molt perquè hi està molt involucrat. En canvi, tot i que l’adolescent té més anys d’experiència com alumne i més maduresa cognitiva, té també la vida més ocupada amb els estudis i altres activitats i pot perdre el tren pel que fa als idiomes.

Per concloure, podem dir que és millor aprendre un idioma de ben petit! I en aquest cas es ideal ja que l’exposició al mateix seria de varies hores al dia.

 

 

Quines activitat hi realitzaran?

 

 

 

 

Depèn el Super SummerTime que escolliu hi trobareu diferents activitats.

Teniu un campus de 3 a 8 anys, en unes instal·lacions úniques en l’entorn més proper, l’Escola Elisabeth. Espais climatitzats, zones tropicals i espais per a fer els jocs d’aigua. Pavelló cobert, pistes cobertes, teatre i menjador propi. On poden estar millor els vostres fills i filles?

Un altre de 7 a 14 anys, Lumine Beach Club i Escola Innova s’uneixen per crear un estiu únic per als vostres fills i filles. Viuran un estiu d’ensomni envoltats de natura, les millors piscines i zones d’aigua de l’entorn més proper. El programa ha nascut amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les vacances passant-ho d’allò més bé, i alhora posar en pràctica, consolidar i millorar el nivell d’anglès dels vostres fills. Com a resultat una immersió lingüística en el Kids Beach Club més divertit del món!

 

 

Fes totes les preguntes que necessitis, estarem encantats en respondre-les.
No tinguis vergonya!

Prepara el teu estiu

Aprenent idiomes:
Com treure màxim profit a l’estiu?

Un any més Escola Innova treballa de valent i amb molta il·lusió per oferir un estiu sorprenent, divertit i profitós.
A continuació trobaràs totes les propostes que busques per aprendre idiomes i passar-ho d’allò més bé.

SUMMERTIME… ALWAYS WITH YOU! – ESCOLA INNOVA

SUMMERTIME LUMINE BEACH CLUB

SPOT SUMMER CAMP 2016 ESCOLA ELISBETH

VÍDEO SUMMER CAMP 2015 ESCOLA ELISABETH

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...