Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres aventures

Ja tenim aquí el Super SummerTime 2018!!! Com passa el temps… I per fi, tenim aquí una nova via de comunicació amb tots vosaltres.
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia del Super Summertime per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, estrenem l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES – CAMPUS FUNDACIÓ SANTA TERESA

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant l’estiu.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil de la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar un estiu ben divertit i molt profitós amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar al Fundació Santa Teresa o a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que aquest telèfon únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, a les Teachers, la Fundació Santa Teresa o al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

 

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

2nd week

del 2 al 6 de juliol

2 de juliol

Setmana de Up!

Setmana de Up, setmana d’aventures, d’excursions i de noves vivències protagonitzades per valents exploradors/es i moments molt emotius. Comencem amb una activitat de cooking per agafar energia amb unes bones pizzes.

Welcome  with these great little angels!

3 de juliol

I no parem de viure aventures fantàstiques!!

Com a bons aventurers anem d’excursió al Diver, un parc de “tirolines” on ens ho passem d’allò més bé!

See you tomorrow!

4 de juliol

Els moments màgics de l’estiu!!

Com ja sabeu el moment més màgic de la pel·lícula UP és la relació entre els dos protagonistes: el nen i la seva innocència i l’avi amb tota la seva saviesa. Així que nosaltres hem aprofitat per visitar el centre d’ancians. Allí hem fet unes activitats manuals i hem gaudit de les històries que ens han explicat. Hem sigut molt afortunats/des de poder compartir una estoneta amb ells/es.

It has been a wonderful week!!!

5 de juliol

Arts & Crafts!!

Dijous vam fer una craft molt xula; la caseta de UP amb el seu globus! Ens van quedar molt bé! Després vam anar a la swimming pool a refrescar-nos!

See you tomorrow!!!

6 de juliol

Binocles per a veure el Món de colors!

Divendres ens van invitar al taller per fer uns binocles perquè a través d’ells poguéssim veure el món a colors!

Ha estat una setmana genial! Els que no torneu esperem que gaudiu de l’estiu i gràcies per compartir moments tan divertits amb nosaltres! I els que si, ens veiem la next week!

Organitzadors:

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...