Encara no t’has apuntat al Sport Summer Camp?

Si tens entre 7 i 12 anys és el millor que pots fer aquest d’estiu, tant com si t’encanten els esports com les activitats en equip, els jocs aquàtics, les festes temàtiques i les aventures! Tot això aprenent anglès, ja que serà la llengua vehicular del campus.

El 27 de juny donem inici a un nou campus, organitzat conjuntament amb l’Escola Elisabeth de Salou, és el Sports Summer Camp.

Gaudirem d’unes instal·lacions d’ensomni, tals com l’Escola Elisabeth i el Club Nàutic de Salou, entre d’altres, on es realitzaran una gran part de les activitats més divertides i remullades d’aquest estiu!!

SUMMER CAMPS ENGLISH ESCOLA INNOVASPORTS CAMP ESCOLA INNOVAPISCINA NENS-300X200

Tenim preparades una infinitat d’activitats aquàtiques, tant per divertir-nos a la platja jugant a vòlei, bàdminton, futvòlei o handbol platja, com dins l’aigua, realitzant diferents jocs entre les ones i fins i tot recorrerem la costa en kayak! El temps de descans, que millor que gaudir-lo a les piscines del Club Nàutic Salou.

També anirem a la piscina municipal. Allà hi realitzarem tot tipus de jocs aquàtics d’equip, com relleus, circuits, gimcanes, jocs de natació sincronitzada, aqua gym… T’atreveixes?! N’hi ha per tots els gustos.

Les excursions tampoc hi faltaran, ja que farem una sortida setmanal en bicicleta o a peu. Demostrarem el nostre esperit aventurer amb activitats d’orientació i recerca -com el Geocatching– envoltats de natura. I com tot bon aventurer, crearem el nostre petit tresor i l’afegirem a la xarxa de Geocatching de Catalunya.

A més a més, aprendrem curiositats i trets rellevants de cada esport explicat pel nostre equip de professors i monitors i descoberts pels diferents equips mitjançant els projectes de recerca a través de les noves tecnologies, sessions on ensenyarem a tots els participants una gran varietat d’eines informàtiques i d’aplicacions d’última generació a l’aula d’informàtica.

Al final de la setmana jugarem al trivial (on la família també hi pot participar) per demostrar tots els coneixements i valors apresos durant la setmana. I per concloure l’estada, farem un recompte del rànquing per saber qui ha estat l’equip més hàbil, més estratega, més solidari i més esportista!

I encara hi haurà temps per altres jocs i activitats com circuits a cavall, gimcanes, escalada, yoga (relax time) i competicions esportives. En totes treballarem diversos valors com el companyerisme, el joc net, i respecte entre els companys….i sobretot gaudirem de bones estones compartides amb els amics!parachuteScreen-Shot-2015-06-24-at-8.38.45-pm

A més a més, dedicarem unes estones per avançar els deures d’estiu i/o fer una classe d’anglès  de la manera més dinàmica que et puguis imaginar.

I hi hauran més sorpreses… No te les deixis perdre i uneix-te a nosaltres!

Inscripcions obertes! 

Podeu fer la vostra inscripció descarregant el model de matricula i entregant-lo, juntament amb tota la documentació necessària a la secretaria general de l’Escola Elisabeth de Salou.

Tots hi sou benvinguts!!

Descomptes especials per als socis de la cooperativa de l’Escola Elisabeth

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...