TIVISSA ENGLISH SUMMER CAMP RIBERA D’EBRE

TIVISSA ENGLISH SUMMER CAMP RIBERA D’EBRE

#OVERVIEW

English summer camp té com a objectiu d’aprendre i millorar el nivell d’anglès a través de jocs, experiències, activitats dinàmiques, contacte directe amb el medi i el treball cooperatiu.

El fil conductor és un «Across the universe», on a part d’ampliar l’aprenentatge de l’anglès, descobrirem  i coneixerem l’espai!. Sempre dins d’un ambient dinamitzador que doni lloc a l’adquisició de valors, com el companyerisme i el treball en equip.

 

#LEARNINGPROPOSALS

Utilitzar la llengua com a eina comunicativa i per l’adquisició de nous coneixements lingüístics i culturals; manifestant una actitud receptiva i de confiança en la pròpia capacitat d’aprenentatge i d’ús de les llengües.

Participar activament en el treball en grup; adoptant una actitud cooperativa i de companyerisme.

Potenciar la part artística i creativa a partir d’activitats que permetin ficar en pràctica la imaginació, la curiositat i les ganes de crear

Gaudir de les activitats lúdiques i educatives que proporcionen l’adquisició de nous coneixements actitudinals, lingüístics i de contingut relacionat amb les diferents àrees.

Donar lloc a situacions espontànies que ajudin a treballar l’espontaneïtat, donant resposta a les necessitats i despertant l’interès en tot moment per aprendre a partir de diferents recursos educatius.

Identificar i conèixer elements de l’entorn natural, social i cultural.

 

INSCRIPCIÓ

TRÍPTIC INFORMATIU

CARTELL INFORMATIU

 

 

 

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...
Habilidades

, , , , , ,

Publicado el

10 de mayo de 2016