SPORTS SUMMER CAMP – SALOU

SPORTS SUMMER CAMP – SALOU

Per als més grans, nens i les nenes de 8 a 14 anys, tenim preparat el  “ADVENTURE TIME”.

El punt de trobada serà l’Escola Elisabeth, però un cop tots reunits, sortirem del centre per gaudir d’una infinitat d’espais exteriors on practicar jocs, esports i fer descobriment de l’entorn.

La globalització, la integració, l’esport, l’anglès, i sobretot, la diversió, són els pilars  principals d’aquest programa.

Les jornades matinals es desenvoluparan amb activitats aquàtiques, al més pur estil estiuenc. La platja i la piscina seran presents en la majoria d’activitats.

A més a més, gaudirem de dues excursions setmanals. Una d’elles la farem en bicicleta i visitarem espais com la Pineda, Cambrils, La torre d’en Dolça i la costa de Salou. L’altra serà la sortida de cloenda setmanal que ens ocuparà tot el dia en el qual Port Aventura o la muntanya, d’entre altres, faran de la jornada un dia inoblidable.

A part de les sortides, els nens gaudiran d’una infinitat d’activitats pensades i programades per al descobriment d’altres cultures i tradicions, potenciant així l’aprenentatge de l’anglès, llengua vehicular de tots els Campus que organitzem, com són les Scavenger Hunts, New and Special Sports, Cooking, Dancing and Cinema Project.

L’objectiu principal dels campus és la consolidació i l’aprenentatge de l’anglès, donant continuïtat al projecte lingüístic i pedagògic de l’Escola Elisabeth, fugint de l’aprenentatge memorístic, mitjançant una infinitat d’activitats innovadores interculturals. La immersió lingüística que es duu a terme aporta als alumnes l’adquisició de l’anglès de forma natural i participativa des de la vessant més lúdica i significativa. També es dóna l’oportunitat a tots aquells alumnes que volen gaudir de la pràctica d’esports col·lectius, esports de raqueta i esports d’aigua, gaudint de l’adquisició de nous coneixements actitudinals, lingüístics i de contingut relacionat amb diferents àrees. Sempre des de la vessant més lúdica, no oblidem que volem gaudir al màxim de l’estiu!

L’Equip de professorat i monitoratge estarà format per professionals de l’Educació, l’Esport i el Lleure.

INSCRIPCIONS LINK INSCRIPCIONS SOCIS TRÍPTIC INFORMATIU

Per a mésinformació podeu contactar amb info@escolainnova.com o truqueu al 977 083 551

 

 

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...
Habilidades

, , , , , ,

Publicado el

01 de julio de 2015