ENGLISH SUMMER CAMP – SALOU

ENGLISH SUMMER CAMP – SALOU

SUPER SUMMERTIME 2018! Un estiu de cinema!

Ja tenim aquí tota la informació del Super Summer Time 2018!!

Hem organitzat un “Un estiu de cinema!!” per celebrar que és el quart any consecutiu que passem les vacances amb els vostres fills i filles.
Per aquest motiu, un any més, presentem un projecte SUPER DIVERTIT, on tots els nens i nenes es convertiran en les seves estrelles de cinema preferides!!

El nostre projecte “Super Summer Time 2018 ” està dirigit a tots els infants de 3 a 8 anys per a dur a terme una proposta educativa innovadora basada en el treball de les emocions, autonomia i l’auto-aprenentatge dels nens i nenes amb la llengua anglesa com a mitjà únic de comunicació.

Aquest any volem convertir l’escola en un plató de cinema!! Cada setmana serem els protagonistes de les aventures més meravelloses.. Viatjarem, passant per països com Mèxic, on celebrarem la seva festivitat i també participarem en un “Talent show”, al més pur estil “COCO” o “SING”!! Què divertit!! Ens convertirem en animals que canten i ballen d’allò més bé! I què us sembla si fem volar una casa amb globus?? QUINA PASSADA!! Viatjar pel cel com van fer a la pel·lícula “UP”! Per fer de “Boy Scouts” en busca d’aus úniques!!! I una infinitat d’aventures passant per pel·lícules meravelloses amb les que, a part de viure experiències fantàstiques, aprenem els valors i les emocions, com a “Inside Out”, el nostre film estrella! I no ens oblidem del nostre TROPIC ZONE!!! Si, si, cada any tenim el nostre espai tropical amb palmeres on realitzem jocs d’aigua i gaudim de la zona SPA! 😉 on farem el peixet com l’autèntic “NEMO”!

En tot moment l’aprenentatge de l’idioma i la diversió tindrà un paper principal entre professor/es i nens/es que hi participen. Per això totes les dinàmiques i activitats que programem estan estretament relacionades i adaptades a l’estat d’ànim, espai i condicions en què ens trobem.

Per això, la nostra proposta té un valor afegit que és el del coneixement previ de molts dels nens i nenes candidats a participar en el Super Summer Time 2018, i alhora, el coneixement de les instal·lacions i l’entorn més proper, ja que fa quatre anys que organitzem aquest campus.
Mitjançant el treball cooperatiu en equip, aconseguirem que els infants i joves aprenguin a gestionar i exterioritzar les seves emocions, a millorar la seva autoestima i a descobrir l’entorn natural més proper, sempre tenint present els valors de respecte, companyerisme i estima a l’espai que ens envolta i a tothom que ens acompanyi durant aquest camí.
Ja tenim ganes d’estiu! Ja tenim ganes de gaudir el Super Summer Time 2018!

L’objectiu principal dels campus és la consolidació i l’aprenentatge de l’anglès, donant continuïtat al projecte lingüístic i pedagògic de l’Escola Elisabeth, fugint de l’aprenentatge memorístic, mitjançant una infinitat d’activitats innovadores interculturals. La immersió lingüística que es duu a terme aporta als alumnes l’adquisició de l’anglès de forma natural i participativa des de la vessant més lúdica i significativa. També es dóna l’oportunitat a tots aquells alumnes que volen gaudir de la pràctica d’esports col·lectius, esports de raqueta i esports d’aigua, gaudint de l’adquisició de nous coneixements actitudinals, lingüístics i de contingut relacionat amb diferents àrees. Sempre des de la vessant més lúdica, no oblidem que volem gaudir al màxim de l’estiu!

LINK INSCRIPCIONS SOCIS INSCRIPCIÓ NO SOCIS

 

 

 

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...
Habilidades

, , , , , ,

Publicado el

01 de julio de 2015