ESCOLA INNOVA CENTRE PREPARADOR OFICIAL DE CAMBRIDGE

 

Per què apostem per aquest tipus de proves?

Som conscients de la importància que cada vegada més té disposar d’una certificació oficial a l’hora de trobar feina o d’obtenir titulació universitària i per això apostem més fort que mai per els exàmens oficials com Cambridge i Trinity. El curs passat el resultat dels nostres alumnes en els exàmens oficials van ser excel.lents i aquest any tenim l’objectiu de que així es mantingui. Per aquest motiu, i amb el desig d’oferir millors recursos als candidats, repetim els Pretesting de Cambridge.

Què és un Pretesting?

Es tracta d’un simulacre d’examen que cobreix 3 de les 4 competències examinades: Reading, Writing i Listening, amb continguts oficials i que s’avaluen directament a Cambridge.

Quins són els avantatges de fer el Pretesting?

La possibilitat que té l’alumne de posar-se en situació no només sobre quin tipus de continguts pot trobar a l’examen oficial sinó que també l’espai on es faran, l’estructura i l’obtenció d’un feedback personalitzat de l’equip de Cambridge sense cap cost. De més a més, els nostres professors supervisaran el prestesting per tal que els alumnes puguin veure una cara coneguda que els transmeti tranquil·litat i confiança durant el simulacre.

A qui està dirigit el Pretesting?

Com ja hem dit, es tracta d’un servei que oferim a qualsevol dels nostres alumnes que vulgui posar-se a prova abans d’anar a examen.

 

 

Quan és faran els Pretestings i Exàmens a Innova?

Els pretestings s’estan es realitzaran les tardes dels divendres a finals de febrer i  durant tot el març. Les places són limitades.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres!!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

13 + 6 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...