Bon any nou amics d’Escola Innova !

Comencem el 2017 molt il·lusionats per poder continuar creixent al vostre costat i per portar a terme nous grans projectes com el que us presentem avui.

Per primera vegada es realitzaran exàmens oficials de Cambridge a Salou oberts a tothom, i seran al nostre centre d’Escola Innova al carrer Montsià! En els últims mesos, hem habilitat i reformat el centre d’acord amb els màxims estàndards de Cambridge i el resultat ha sigut el centre Innova Meet & Go.

meet&Go_definitiu

 

Som conscients de l’importància que cada vegada més té disposar d’una certificació oficial a l’hora de trobar feina o d’obtenir titulació universitària i per això apostem més fort que mai per l’examen de Cambridge. El curs passat el nostre percentatge d’aprovats dels grups d’Escola Innova va ser d’un 100% i aquest any tenim l’objectiu de mantenir el percentatge d’aprovats augmentant el nombre de candidats. Per aquest motiu, i amb el desig d’oferir millors recursos als candidats, presentem una altra novetat totalment gratuïta per als nostres alumnes d’Escola Innova, els Pretesting de Cambridge.

¿Què és un Pretesting? Es tracta d’un simulacre d’examen que cobreix 3 de les 4 competències examinades: Reading, Writing i Listening, amb continguts oficials i que s’avalua directament a Cambridge.pretesting-logo_ESCOLA INNOVA

¿Quins són els avantatges de fer el Pretesting? La possibilitat que té l’alumne de posar-se en situació no només sobre quin tipus de continguts pot trobar a l’examen oficial sinó que també l’espai on es faran, l’estructura i l’obtenció d’un feedback personalitzat de l’equip de Cambridge sense cap cost. De més a més els nostres professors supervisaran el prestesting per tal que els alumnes puguin veure una cara coneguda que els transmeti tranquil·litat i confiança durant el simulacre.

¿A qui està dirigit el Pretesting? Com ja hem dit, es tracta d’un servei que oferim a qualsevol dels nostres alumnes que vulgui posar-se a prova abans d’anar a examen.

 

¿Quan és faran els Pretestings i Exàmens a Innova? Els pretestings es realitzaran al març i els exàmens oficials seran al maig, juny i juliol.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres!

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...