PER PRIMER COP LA URV ACULL ELS EXÀMENS OFICIALS DEL INSTITUT CONFUCI DE BARCELONA I LA PROFESSORA DE XINÈS D’ESCOLA INNOVA N’ÉS EXAMINADORA OFICIAL.

110 persones s’han presentat als exàmens oficials de xinès que acull al URV, i per quart any consecutiu, hem presentat als nostres alumnes amb un èxit d’aprovats del 100%.

Per primer cop, no ens hem tingut que desplaçar a Barcelona, ja que per primera vegada Tarragona acull aquestes proves i Ziqi Gao, professora de Xinès d’Escola Innova, ha estat anomenada examinadora oficial. Notícia que celebrem amb molta satisfacció.

990_1465713013examens-xines-urv-160611

Escola Innova aposta per un aprenentatge integral en idiomes de forma qualitativa i amb màxima excel·lència i rigor. Treball que ens porta a ser centre formador i examinador oficial de diferents entitats reconegudes a nivell internacional.

Entre el gran ventall d’idiomes que a Escola Innova impartim, en les nostres centres, escoles i empreses, trobem la llengua xinesa.

El xinès és una de les llengües més importants del món i amb el pas del temps, la globalització està cada dia més avançada. En un ambient internacional avui en dia, aprendre els idiomes internacionals majoritaris és molt important.

La Xina, es un país amb més de 5000 anys de cultura i historia, i el xinès és l’idioma més utilitzar en tot el món.

La Xina és idioma un que atrau a molta gent d’altres països a conèixer i aprendre els seus misteris i belleses, doncs aprendre xinès et dona l’oportunitat de conèixer les meravelles que te aquest país.

Com a tota Europa, inclús en altres continents, la cultura xinesa té una important presencia, des del àmbit turístic fins al comerç. Podríem dir que els xinesos són grans cooperadors i poder comunicar-nos amb ells utilitzant el seu idioma es una molt bona manera pera a construir la confiança i l’empatia.

Els cursos que impartim estan basats en el mètode d’aprenentatge d’Escola Innova, on l’enfoc comunicatiu es el més important, el qual té com a objectiu que els alumnes puguin dominar les converses bàsiques, el vocabulari útil i obtinguin una pronunciació adequada.

Durant el curs, no només s’aprendran els coneixements lingüístics, sinó també tindran l’oportunitat de conèixer més la cultura xinesa amb la finalitat d’apropar-se a aquest país misteriós i atractiu.

Us animem a tots a formar part d’aquesta experiència i reserveu la vostra plaça per al curs vinent.

 

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...