AQUEST PASSAT DIVENDRES VÀREM INICIAR ELS EXÀMENS PETESTING DE CAMBRIDGE..

Per què fem apostem per aquest tipus de proves?

Som conscients de la importància que cada vegada més té disposar d’una certificació oficial a l’hora de trobar feina o d’obtenir titulació universitària i per això apostem més fort que mai per els exàmens oficials com Cambridge i Trinity. El curs passat el nostre percentatge d’aprovats va ser d’un 100% i aquest any tenim l’objectiu de mantenir els resultats anteriors. Per aquest motiu, i amb el desig d’oferir millors recursos als candidats, repetim els Pretesting de Cambridge.

Què és un Pretesting?

Es tracta d’un simulacre d’examen que cobreix 3 de les 4 competències examinades: Reading, Writing i Listening, amb continguts oficials i que s’avalua directament a Cambridge.

Quins són els avantatges de fer el Pretesting?

La possibilitat que té l’alumne de posar-se en situació no només sobre quin tipus de continguts pot trobar a l’examen oficial sinó que també l’espai on es faran, l’estructura i l’obtenció d’un feedback personalitzat de l’equip de Cambridge sense cap cost. De més a més els nostres professors supervisaran el prestesting per tal que els alumnes puguin veure una cara coneguda que els transmeti tranquil·litat i confiança durant el simulacre.

A qui està dirigit el Pretesting?

Com ja hem dit, es tracta d’un servei que oferim a qualsevol dels nostres alumnes que vulgui posar-se a prova abans d’anar a examen.

 

 

Quan és faran els Pretestings i Exàmens a Innova?

Els pretestings s’estan realitzant al març i els exàmens oficials seran al maig, juny i juliol.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres!!

CONTACTA CON NOSOTROS

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...