Escola Innova presenta per primera vegada un concurs literari de relats curts íntegrament en anglès per als seus alumnes, nens i joves d’entre 9 i 18 anys.

A continuació els hi presentem la intenció del projecte organitzat per l’escola.

El premi de creació literària Innova Writing Contest, és un projecte educatiu que vol promoure i estimular la creativitat narrativa en anglès entre tots els nens i joves.

 

Objectius generals

Amb aquest premi l’Escola Innova pretén aconseguir que els alumnes es familiaritzin a escriure en anglès en altres àmbits així com estimular l’esperit creatiu despertant la passió per l’escriptura i literatura en la llengua anglosaxona.

Per aquest motiu els premis per als guanyadors de les tres categories (alumnes de primària i alumnes de secundària) seran llibres de lectura en anglès en funció dels seus nivells i per al primer classificat un trimestre d’anglès gratuït per al curs 2017-2018.

Pensem que despertar l’amor per la literatura anglesa ajudarà als joves a mirar el món de forma més oberta i que vegin l’escriptura en anglès com una forma d’expressar-se al món.

Bases del concurs

 1. Podran participar tots els joves d’entre 9 i 18 anys que estiguin matriculats ens els nostres centres o en els centres on ens desplacem a fer classes.
 2. La participació en el premi literari serà totalment gratuïta i implica l’acceptació de les bases. L’incompliment de qualsevol de les bases serà motiu d’exclusió del participant.
 3. Les obres són de temàtica lliure, han de ser presentades íntegrament en anglès i ser inèdites. L’extensió serà d’un mínim de 150 paraules i un màxim de 300.
 4. El concurs es dividirà en 3 categories:
 • Categoria R. Dahl (dels 8 al 12 anys)
 • Categoria J.R.R Tolkien (dels 13 als 15 anys)
 • Categoria M. Shelley (dels 16 als 18 anys)
 1. Les obres és presentaran exclusivament per correu electrònic a info@escolainnova.com en format Word i firmades amb un pseudònim a banda de facilitar nom, cognoms, centre educatiu i telèfon de contacte.
 2. Es valorarà l’originalitat de l’obra, el contingut literari, l’estructura i vocabulari.
 3. La data límit d’entrega dels relats serà el dia 21 d’abril.
 4. Els 3 primers classificats de cada categoria seran premiats amb productes literaris en anglès i un diploma acreditatiu. I el primer classificat, també serà premiat amb un curs d’anglès valorat en més de 200€.
 5. Totes dades personals facilitades seran tractades segons la normativa vigent sobre la llei de protecció de dades personals, i en tot cas tindran el caràcter confidencial per al personal d’Escola Innova que gestioni aquesta informació.
 6. L’entrega de premis s’efectuarà el pròxim 28 d’Abril al centre Meet&Go d’Escola Innova, que es troba al carrer Montsià, num.2, local 2 de salou, oferint un piscolabis a tots els assistents.

Laura Ribé

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...