Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Abril 2019

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Ya hemos vuelto de las vacaciones y estamos listos para dar el último empujón.

Este mes hemos comenzado trabajando con los trabajos a través de juegos como puede ser “Taboo”.

Además, hemos estudiado las partes de la casa junto con mobiliario que podemos encontrar en ellas, sabemos hasta decir cómo es nuestra casa usando “there is/are”. Incluso sabemos usar la estructura para comprobar nuestra memoria con una foto con muchos personajes de Toy Story.

Por último, hemos aprendido vocabulario relacionado con “Easter”, junto con las estructuras necesarias para guiar a nuestros compañeros para ponerle la cara al simpático “bunny”.

See you next month!

Effective English: Cicle Mitjà

Hello families!!!

Ja tornem a ser aquí després de “Easter”!!

Aquest mes hem fet moltes activitats relacionades amb el tema, per exemple hem jugat a Kahoots, hem contestat preguntes a un Powerpoint i abans de marxar, ens hem explicat què farem durant les vacances!

També hem treballat molt el llibre: hem practicat la construcció de frases, hem llegit històries i també ens hem inventat el final mirant unes imatges.

Un altre tema que també ens ha agradat molt ha sigut el dels animals que viuen al mar! La “teacher” ens deia definicions i nosaltres li dèiem l’animal del que es tractava. Molt divertit!!

See you next month!!

Effective English: Cicle Superior

Hello families!!!!

Ja tornem a ser aquí després de “Easter”!!

Aquest mes, abans de marxar de vacances, hem treballat el vocabulari de “Easter” amb Kahoots molt divertits i ens hem explicat i preguntat què faríem i a on aniríem durant les vacances.

També hem treballat el llibre fent sopes de lletres on havíem de trobar el lloc corresponent tot llegint-ne la definició, també hem llegit històries i hem practicat la pronunciació de totes les paraules.

See you next month!!

Primària: Març 2019

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Ya casi estamos en “Easter break” pero nosotros no paramos.

Este mes hemos terminado de trabajar con los adjetivos y los hemos puesto en uso dibujando “snowmen” de diferentes maneras.

Además, hemos aprendido las estaciones del año junto con diferentes actividades que podemos realizar. Las supimos categorizar bajo la estación correcta sin problema.

Por último, hemos estudiado los meses con una canción muy pegadiza y jugando al “broken telephone” y repasamos los números para poder comenzar con los ordinales para saber escribir fechas próximamente.

See you next month!

Effective English: Cicle Mitjà

Hello families!!!

Ja s’ha acabat el mes de març i què ràpid ha passat!!

Aquest mes hem fet moltes activitats divertides i hem après moltíssim de manera vivencial.

Amb la teacher hem treballat alguns verbs de moviment (jumping, hopping, skipping…) i a la vegada hem jugat a fer mímica per recordar-los millor.

També hem parlat de les malalties i el què hem de dir quan anem al metge.

Per practicar més accions hem jugat al joc Battleships i hem intentat endevinar les accions dels nostres companys… Ha sigut súper divertit!!

Per acabar, també hem jugat a jocs molt entretinguts i ens ho hem passat d’allò més bé!

See you next month!

Effective English: Cicle Superior

Hello famílies!!

El mes de març ja s’ha acabat i el temps ens ha passat volant!

Durant el mes de març hem fet dinàmiques molt divertides i hem après moltíssim!

Hem practicat i parlat del futur i també hem vist vídeos a Youtube de la NASA, quina passada!! També hem fet lectures i hem emprat quizzes per a la seva comprensió lectora. Ha sigut una experiència molt divertida, on hem pogut competir entre nosaltres.

Els alumnes de la Teacher Natalie han jugat a les Crazy Predictions sobre el futur dels companys i companyes de classe, i també han fet revisió del telling the time. A més a més, hem parlat sobre els diversos materials i els objectes que en podem fer a partir d’ells, i hem dissenyat unusual objects amb materials ben estranys. També hem treballat la pronunciació amb un tongue twister o embarbussament, una experiència molt divertida!

Hem fet sopes de lletres per practicar el vocabulari i a més a més, hem practicat els wild animals elaborant un projecte en grups i presentant-lo davant dels companys.

A veure quines coses ens ensenyen les teachers el mes que ve!

See you next time!

Primària: Febrer 2019

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Ya llevamos dos meses de este año y ya hemos cogido carrerilla.

Este mes hemos comenzado trabajando con las actividades que podemos realizar en la naturaleza y los elementos que podemos encontrar en ella. Sabemos hacer mímica de las actividades y jugamos al pictionary con las hojas de los árboles, la arena…

Además, hemos repasado las acciones que son típicas de nuestro día a día y del invierno a la vez que practicamos la estructura “present simple” con juegos como la mímica.

Por último, hemos aprendido adjetivos que hemos usado para dibujar diferentes tipos de “snowmen” en nuestras mini pizarras siguiendo las instrucciones de la teacher.

See you next month!

Effective English: Cicle Mitjà

Hello families!

El mes de febrer ja ha acabat i ens ha passat rapidíssim!

Durant aquestes setmanes hem anat treballant la pronunciació correcta de les vocals en anglès fent exercicis de classificar i escoltant a la nostra teacher.

També hem après moltes accions i per posar-les en practica hem fet mímica i ens hem divertit molt!

A més a més, estem començant a saber com dir que ens fa mal alguna part del cos. I per acabar, la teacher ens ha ajudat molt a practicar per treure molt bona nota al prestesting de Young Learners!

See you next month!

Effective English: Cicle Superior

Hello families!

Què ràpid passa el temps, ja hem acabat el mes de febrer!

Durant aquest temps hem treballat moltíssim!

La teacher ens ha proposat molts exercicis de listening del llibre com dels exàmens per millorar cada vegada més! També hem practicat l’escriptura amb les nostres mini pissarres que tant ens agraden, hem fet crosswords molt divertits per practicar el vocabulari (objectes de casa, esports, etc.) i hem jugat a diferents jocs on hem après moltes coses!

Els alumnes de la teacher Natalie, a més, hem tractat el tema dels jobs (professions) i hem fet jocs de speaking per practicar la descripció dels jobs en anglès. També hem treballat la fluïdesa formulant preguntes en anglès sobre el passat, com sempre amb activitats divertides.

Ara ens toca seguir aprenent!

See you next month!

Primària: Gener 2019

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, vam parlar sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Amb la Teacher Àngela ens hem endinsat en la natura veient tota mena de paisatges i elements que l’envolten. A més, hem après totes les accions que es poden fer a l’aire lliure com per exemple: walking, running, climbing, etc. Ens ho hem passat molt bé jugant a fer mímica com si estiguéssim a la muntanya o a un bosc i jugant al memory.

Con Teacher Lidia hemos aprendido a contar hasta 20 con un juego en el que los números iban desapareciendo y teníamos que decir los que no estaban.
Por otro lado, hemos visitado el zoo con una historia del libro y sabemos hablar de los animales, sus partes del cuerpo e, incluso, cómo imitarlos.

Por último, hemos empezado a trabajar con la naturaleza, los elementos que podemos encontrar en ella así como las acciones que podemos hacer para disfrutar de ella al máximo.

See you next month!

Effective English: Cicle Mitjà

Hello families!

Després de les vacances de Nadal hem tornat amb les piles súper carregades!

Hem començat el mes amb el repàs del que hem estudiat aquests mesos anteriors, la rutina, la roba, el Present Simple… a més a més, hem fet un petit test per revisar el vocabulari que hem après.

Aquest mes de gener hem començat a treballar el nou vocabulari de “illnesses and injuries”, hem practicat Listening, hem jugat a jocs molt divertits, hem practicat l’Speaking en parelles, hem estudiat les hores i cantat cançons. També hem començat a treballar una part de la gramàtica que és una mica més difícil, el passat.

Continuem treballant i millorant el nostre nivell d’anglès!

See you next month!

Effective English: Cicle Superior

Hello families!

Ja hem tornat amb moltes ganes de les nostres vacances de Nadal.

Al començament hem aprofitat per recordar tot el que hem après aquest primer trimestre, revisant el vocabulari i, a més a més, redactant un petit text.

Durant aquest mes de gener hem començat a aprendre el nou vocabulari “in the city”, hem parlat del lloc on vivim senyalant-lo al mapa, hem repassat les hores i hem començat a treballar el Past Continuous, treballant en parelles i preguntant l’un a l’altre el que vam fer el dia anterior.

També hem jugat, hem fet exercicis en Power Point, ja que és més divertit per aprendre la gramàtica.

Els alumnes de la teacher Natalia van aprendre a donar indicacions a la ciutat i van jugar al ‘blindfold maze escape’, amb uns antifaços súper divertits! També van repassar el past simple del verb to be amb un ‘board game’. A més, van aprendre a utilitzar els adjectius i els seus antònims i ho van practicar amb ‘speaking’, donant descripcions d’objectes personals i fent-se preguntes molt interessants.

D’aquesta forma seguim treballant i millorant el nostre nivell d’anglès

Cheers!!

Primària: Desembre 2018

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Ja hem arribat al final del trimestre i ho hem rematat aprenent encara més. Hem treballat amb els esports i activitats relacionades amb ells, alhora que repassàvem el present simple.

També vam començar a treballar amb el vocabulari del menjar i com demanar-lo i preguntar el preu quan anem a comprar a la botiga.

Finalment, vam fer unes meravelloses targetes nadalenques amb vídeo inclòs, a la vegada que repassàvem el vocabulari relacionat amb el Nadal amb unes activitats súper divertides.

Merry Christmas!

Effective English: Cicle Mitjà

Hi families!

Ja hem acabat el primer trimestre! Què ràpid ha passat el temps!!

Durant aquest mes de desembre hem acabat de perfeccionar tots els temes que hem treballat de setembre a novembre. Hem fet molts “listenings” on havíem de pintar, escriure o dibuixar el que ens demanaven.

A més a més, hem treballat el vocabulari dels objectes de casa amb crosswords molt divertits o sopes de lletres que hem pogut fer en grups o parelles.

I ara que Christmas is coming… hem fet una súper classe on hem preparat alguna sorpreseta per a vosaltres, i també on hem jugat a Christmas games moooolt divertits!

Fins el trimestre que ve!!!

Effective English: Cicle Superior

Hello families!!

Ja s’ha acabat el primer trimestre i què ràpid ens ha passat!!

Aquest mes de desembre hem continuat practicant tot allò que hem anat treballant durant el trimestre, així, a poc a poc, anem consolidant el nostre aprenentatge. També hem practicat molt el reading llegint històries molt divertides, on alhora fèiem jocs de vocabulari.

A més a més, hem practicat listenings on havíem de pintar o escriure el que ens demanaven i també hem jugat a un board game on ens hem pogut dir la food que ens agrada i la que no.

Els alumnes de la teacher Natalie van utilitzar els «Story Cubes» per parlar i fer-se preguntes sobre els seus hobbies i activitats favorites, i també van jugar a endevinar els gustos i preferències dels companys de classe amb el «secret message in a box»

Ara Christmas is coming i el trimestre que ve continuarem amb més ganes que mai!

See you next month!

Primària: Christmas Songs 2018

Effective English: Cicle Inicial

Effective English: Cicle Mitjà

Effective English: Cicle Superior

Primària: Novembre 2018

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Ja hem escalfat prou els motors i estem quasi a final de trimestre! Cada vegada parlem més i més in Englishlike the teacher!

Durant aquest mes de Novembre hem treballat els diferents tipus de menjar, així com la manera en què es demanen les coses a una botiga: ” Can I have ____, please?”

Per tal d’aprendre tot això, vam realitzar un Role Playing on vam imaginar que estàvem a una botiga i havíem de comprar menjar. També vam jugar al memory per tal d’emparellar la imatge de l’aliment a la paraula corresponent i un joc de taula molt divertit amb el qual vam poder posar en pràctica tot el que havíem après en aquesta lliçó.

Durant la segona part d’aquest mes, vam introduir a la classe els animals salvatges i les seves parts del cos. Vam fer un repàs de tot el vocabulari relacionat que ja sabíem i, més endavant, vam aprendre a descriure els animals!

Els “pupils” de la teacher Lidia hem repassat les rutines a través de jocs dinàmics,a ixí ocm els objectes que trobem a l’escola i el nom de les assignatures en anglès.

Ens hem convertit amb “mini-teachers” fent servir les nostres mini-pissarres per poder practicar l’escriptura.

Per últim, hem treballat el temps atmosfèric i els esports a través del joc “musical chairs”

See you!

Effective English: Cicle Mitjà

Hello families!

En este mes de noviembre hemos aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is / There are”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase.

Además, hemos realizado actividades de “speaking” en las que asumíamos diferentes roles.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida y animales.

Además, hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que las Teachers han inventado con las Flashcards, y con los recursos físicos y digitales.

Y para no dejarnos nada por el camino, hemos dado un buen repaso a los meses del año.

¡Hasta pronto!

Effective English: Cicle Superior

Hello again, famílies!

Aquest mes de novembre hem après moltes coses! Hem repassat i ampliat el vocabulari de la roba, les professions, els esports, la família, les dates del calendari i les hores.

Hem gaudit jugant al jocs de vocabulari tant dins de l’aula com fora al pati.

Els jocs que més han triomfat han sigut el “What’s up?” de descriure i endevinar professions i el “public speakingamb la descripció d’un esport que van presentar davant la classe perquè l’endevinéssin.

 Bé! Això pel que fa al novembre. Ara estem preparant el Nadal. A veure què ens portarà!

See you soon!

Primària: Octubre 2018

Effective English: Cicle Inicial

Este mes hemos empezado a conocernos haciéndonos preguntas unos a otros y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como los elementos de la clase o las rutinas y sabemos deletrear todo ello. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa y canciones.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

Effective English: Cicle Mitjà

Hello famílies!! A mitjans de setembre van començar les classes d’anglès i hem estat súper emocionats i ens hem conegut millor gràcies a jocs molt divertits!

També hem començat a treballar les parts del cos, els feelings (com ens sentim) i també el vocabulari del menjar.

Finalment, la última setmana d’octubre hem treballat una festivitat que ens agrada moltíssim: HALLOWEEN! Els teachers i nosaltres anàvem disfressats i hem fet activitats molt divertides: Bingo, Songs, Stories…

Fins el mes que ve!!

Effective English: Cicle Superior

Hi families!! Ja han començat les classes d’anglès! Què bé!

Aquest passat mes de setembre vam fer jocs molt divertits per saber una mica més de tots nosaltres. Després hem treballat la descripció d’objectes/assignatures escolars/ animals/persones i membres de la família i a fer les preguntes corresponents amb les wh-questions. També hem practicat una mica els listenings…i cada cop se’ns donen millor!

Com sempre, hem aprofitat cada oportunitat per a practicar l’speaking. Per exemple, els nens i nenes de la teacher Natalia van fer l’activitat de ‘Nice to meet you’, que es tracta d’un role play on cada nen i nena havia d’interpretar una identitat nova, o el joc del ‘Battleship’ o enfonsar la flota, per parelles, per practicar fer-se preguntes sobre l’horari escolar setmanal com per exemple: ‘Have you got Music at half past ten on Friday?’ Va ser molt divertit!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

4 + 9 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...