Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Effective English: Octubre 2019

Starters 2

Hello families!! 

¡Bienvenidos a un nuevo curso! Hemos empezado el año escolar con muchas ganas y con juegos divertidos de mímica, adivinanzas, y canciones relacionadas con animales, comida y singular-plural.

Nos encanta escribir en la pizarra y como somos muy competitivos disfrutamos muchísimo participando en los juegos lingüísticos por equipos que la teacher nos propone.

See you next month!

Movers 1

Hello families!

Aquest mes hem començat amb moltes ganes!

Hem treballat les preposicions amb divertits jocs que ens ha preparat la Teacher, com per exemple col·locar-nos a diferents llocs de la classe o jocs on-line.

També hem treballat els animals i els llocs on viuen, amb “Races” que ens feien competir amb els nostres companys, així com amb jocs emprant les Flashcards.

A finals de mes, hem treballat la festivitat de “Halloween” La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Movers 2

Hello families!

Hem començat amb moltes ganes aquest nou curs escolar!

Hem iniciat el mes amb les presentacions personals. Hem pogut aprendre molts verbs gràcies als divertits jocs i Kahoots que ens ha preparat la Teacher.

Hem pogut repassar els dies de la setmana i hem après molts noms de peces de roba i diferents llocs i estacions de l’any on la portem.

See you soon!

Flyers 1

Hello families!

Un any mes ens tornem a trobar en aquest espai web!

Hem treballat el “Present Continuous” amb el nostre famós joc del “Simon Says” i un bingo amb els verbs que pensàvem els companys. 

A més, hem repassat el vocabulari de la roba i la diferència entre els verbs “carry” i “wear” amb els divertits jocs i competicions que ens ha preparat la Teacher.

I seguint amb el vocabulari, hem treballat els mitjans de  transport amb jocs on-line.

I no ens podem oblidar de “Halloween”! La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Flyers 2

Hello families!

Donem la benvinguda a aquest nou espai web amb moltes ganes d’aprendre!

Hem treballat la creació d’històries i la descripció d’objectes i d’imatges tant amb jocs com amb competicions que ens han fet suar de veritat!

Hem hagut d’endevinar tant animals com esports amb els jocs de “Guessing” que ens ha preparat la Teacher.

A més, hem repassat el “Present Simple” i hem començat amb el !Past Simple! intentant recordar el màxim d’elements de les imatges dels nostres llibres.

 No ens podem oblidar de Halloween! La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

2 + 9 =

[:es _i=»0″ _address=»0″ /][: _i=»39″ _address=»39″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...