Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Novembre 2018

Effective English: Cicle Inicial

Hello families!

Ja hem escalfat prou els motors i estem quasi a final de trimestre! Cada vegada parlem més i més in Englishlike the teacher!

Durant aquest mes de Novembre hem treballat els diferents tipus de menjar, així com la manera en què es demanen les coses a una botiga: ” Can I have ____, please?”

Per tal d’aprendre tot això, vam realitzar un Role Playing on vam imaginar que estàvem a una botiga i havíem de comprar menjar. També vam jugar al memory per tal d’emparellar la imatge de l’aliment a la paraula corresponent i un joc de taula molt divertit amb el qual vam poder posar en pràctica tot el que havíem après en aquesta lliçó.

Durant la segona part d’aquest mes, vam introduir a la classe els animals salvatges i les seves parts del cos. Vam fer un repàs de tot el vocabulari relacionat que ja sabíem i, més endavant, vam aprendre a descriure els animals!

Els “pupils” de la teacher Lidia hem repassat les rutines a través de jocs dinàmics,a ixí ocm els objectes que trobem a l’escola i el nom de les assignatures en anglès.

Ens hem convertit amb “mini-teachers” fent servir les nostres mini-pissarres per poder practicar l’escriptura.

Per últim, hem treballat el temps atmosfèric i els esports a través del joc “musical chairs”

See you!

Effective English: Cicle Mitjà

Hello families!

En este mes de noviembre hemos aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is / There are”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase.

Además, hemos realizado actividades de “speaking” en las que asumíamos diferentes roles.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida y animales.

Además, hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que las Teachers han inventado con las Flashcards, y con los recursos físicos y digitales.

Y para no dejarnos nada por el camino, hemos dado un buen repaso a los meses del año.

¡Hasta pronto!

Effective English: Cicle Superior

Hello again, famílies!

Aquest mes de novembre hem après moltes coses! Hem repassat i ampliat el vocabulari de la roba, les professions, els esports, la família, les dates del calendari i les hores.

Hem gaudit jugant al jocs de vocabulari tant dins de l’aula com fora al pati.

Els jocs que més han triomfat han sigut el “What’s up?” de descriure i endevinar professions i el “public speakingamb la descripció d’un esport que van presentar davant la classe perquè l’endevinéssin.

 Bé! Això pel que fa al novembre. Ara estem preparant el Nadal. A veure què ens portarà!

See you soon!

Primària: Octubre 2018

Effective English: Cicle Inicial

Este mes hemos empezado a conocernos haciéndonos preguntas unos a otros y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como los elementos de la clase o las rutinas y sabemos deletrear todo ello. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa y canciones.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

Effective English: Cicle Mitjà

Hello famílies!! A mitjans de setembre van començar les classes d’anglès i hem estat súper emocionats i ens hem conegut millor gràcies a jocs molt divertits!

També hem començat a treballar les parts del cos, els feelings (com ens sentim) i també el vocabulari del menjar.

Finalment, la última setmana d’octubre hem treballat una festivitat que ens agrada moltíssim: HALLOWEEN! Els teachers i nosaltres anàvem disfressats i hem fet activitats molt divertides: Bingo, Songs, Stories…

Fins el mes que ve!!

Effective English: Cicle Superior

Hi families!! Ja han començat les classes d’anglès! Què bé!

Aquest passat mes de setembre vam fer jocs molt divertits per saber una mica més de tots nosaltres. Després hem treballat la descripció d’objectes/assignatures escolars/ animals/persones i membres de la família i a fer les preguntes corresponents amb les wh-questions. També hem practicat una mica els listenings…i cada cop se’ns donen millor!

Com sempre, hem aprofitat cada oportunitat per a practicar l’speaking. Per exemple, els nens i nenes de la teacher Natalia van fer l’activitat de ‘Nice to meet you’, que es tracta d’un role play on cada nen i nena havia d’interpretar una identitat nova, o el joc del ‘Battleship’ o enfonsar la flota, per parelles, per practicar fer-se preguntes sobre l’horari escolar setmanal com per exemple: ‘Have you got Music at half past ten on Friday?’ Va ser molt divertit!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

6 + 9 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...