Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Storytelling: Novembre 2018

P4 – Storytelling

Hello families!

A principis de novembre ens vam acomiadar del Colour Monster fent activitats molt divertides per diferenciar cada color i relacionar-lo amb l’emoció corresponent.

A més a més, vam construir un “emociòmetre” per respondre a la pregunta “How are you today?” segons com ens sentim i en relació amb una de les cinc emocions de cada monstre.

Aquest mes hem començat un conte que s’anomena The Very Hungry Caterpillar. L’orugueta protagonista de la història té tanta gana que cada dia que passa menja més i més (Monday: one apple; Tuesday: two pears…). Això ens ha ajudat a aprendre números, dies de la setmana i el nom de moltes fruites i altres aliments.

A més a més, aquest animaló ens ha ensenyat la importància de menjar bé i no abusar dels cakes, ice-creams, sweets….

See you soon!

Storytelling: Octubre 2018

P4 – Storytelling

“The colour monster” ha vingut a explicar-nos moltes coses sobre colors i emocions. Sabem identificar colors com yellow, blue and black, i també hem après a relacionar els colors amb les emocions que sent el monstre protagonista de la història.

Per això, hem jugat a diferents jocs com el memory, la classificació en potets de les diferents emocions i l’associació dels petits monstres amb el nom de l’emoció i el seu color. Sabem que el RED MONSTER se sent ANGRY, o que el GREEN MONSTER està CALM…

Tot i ser un monstre, no va ser tant terrorífic com la WITCH que vam conèixer amb motiu de la festivitat de HALLOWEEN, amb la seva historia ROOM ON THE BROOM. Vam gaudir moltíssim creant la nostra vareta mágica!

Fins el mes proper!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

13 + 1 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...