Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Storytelling: Febrer 2020

Hello famílies!

Aquest mes de febrer hem continuat aprenent vocabulari referit a emocions, color de cabell, alçada… i altres aspectes que ens diferencien els uns dels altres. El nostre amic Elmer ens ha demostrat que ser diferent no és dolent, sinó tot el contrari: què avorrit seria el món si tots fóssim iguals!

Hem fet tasques de seriacions, hem ballat, hem participat en dinàmiques i diferents jocs per aprendre el vocabulari, tot en anglès! També ens ho hem passat d’allò més bé decorant el nostre propi Elmer.

Abans d’acabar el mes, ha vingut a veure una nena molt simpàtica per tal de compartir amb nosaltres les sessions de Storytelling: “The Little Red Riding Hood”!!. La cosa promet, esteu ben atents!

 See you soon!

Storytelling: Gener 2020

Hello families!

Aquest mes de gener hem vingut amb les piles carregades després de les vacances de Nadal. El nostre amic Elmer, ens ha ensenyat moltes coses aquest primer mes, no només vocabulari relacionat amb les característiques físiques, els colors, les diferents emocions, sinó que també ens ha fet reflexionar sobre la importància d’acceptar que tots som diferents i que això no és dolent.

Ens ho hem passat d’allò més bé jugant a jocs relacionats amb els colors, fent seriacions, aprenent més i més coses relacionades amb quantitats que s’amaguen darrere dels nombres, a través de gomets, i sobretot gaudint de tot allò que li passa a aquest elefant tan diferent de la resta, però a la vegada tan divertit i colorit!

 See you soon!

Storytelling: Desembre 2019

Hello famílies!

El mes de Diciembre ha acabado, se nos ha pasado tan rápido, nos hemos divertido muchísimo aprendiendo nuevas cosas.

Durante este mes estuvimos trabajando un cuento súper genial ‘’THE HUNGRY CARTERPILLAR’’ del cual hemos aprendido un montón de cosas. Relacionamos los elementos del cuento con los números, los días de la semana y también con diferentes tipos de alimentos, la cual la “Hungry Caterpillar” amaba comer.

Lo más asombroso fue crear nuestra propia “craft” de ‘’CARTERPILLAR’’, que nos ha quedado preciosa.

Nos hemos divertido muchísimo creándola  con nuestras propias manitas y con la ayuda de nuestra teacher.  

Estamos muy emocionados de seguir escuchando cuentos y aprendiendo tantas cosas  de ellos.

We wish you a Merry Christmas!!

Storytelling: Novembre 2019

Hello famílies!

Aquest mes ens ho hem passat pipa!

Ens vam acomiadar del Colour Monster fent activitats molt divertides per diferenciar cada color i relacionar-lo amb l’emoció. Vam construir un “emociòmetre” per respondre a la pregunta “How are you today?” segons com ens sentim i en relació amb cadascuna de les cinc emocions del petit monstre.

A més a més, tots hem començat un altre conte que es titula “The Very Hungry Caterpillar”, a partir del qual estem aprenent moltes coses relacionades amb els números, el menjar i els dies de la setmana.

Ara ja sabem quin animal és la caterpillar i què menja cada dia per omplir la seva panxolina.

A més a més, aquest animaló ens ha ensenyat la importància de menjar bé i no abusar dels cakes, ice-creams, sweets….

See you soon!

Storytelling: Octubre 2019

Hello everyone!

“The Colour Monster” ha vingut a explicar-nos moltes coses sobre colors i emocions. Sabem identificar colors com “yellow, blue and Black”, i també hem après a relacionar els colors amb cadascuna de les emocions que sent el monstre protagonista de la història.

Per practicar això, hem jugat a diferents jocs com el “memory”, la classificació en potets de les diferents emocions i l’associació dels petits monstres amb el nom de l’emoció i el seu color.

Sabem que el “red monster” se sent “angry”, o que el “green monster” està “calm”.

Tot i ser un monstre, no va ser tant terrorífic com la “witch” que vam conèixer amb motiu de la festivitat de “Halloween”, amb la seva història “Room on the Broom”. Vam gaudir moltíssim creant la nostra vareta màgica per ajudar la simpàtica bruixa!

Fins el mes proper!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

11 + 12 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...