Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Repàs: Novembre 2018

Hola!

El mes passat vam aprendre moltes coses i ara que ja ens coneixem tots i totes i ja sabem quins són els nostres punts forts i quines són les nostres mancances per tal de poder incidir-hi cada dia amb més profunditat.

Ara ja som més autònoms, arribem a la classe i ja sabem que no hem de perdre el temps, que hi ha molta feina per fer! Quan arribem berenem tots plegats, mentre anem posant l’agenda damunt la taula i parlem tots junts sobre els deures, treballs o exàmens propers que tenim. D’aquesta manera, la professora anota a la pissarra quins ítems hem de superar en el dia d’avui. Així sabem que si no aprofitem el temps, la resta serà feina per fer a casa.

Fem els deures i resolem els possibles dubtes que puguin sorgir. A més, si hem acabat de fer tota la feina, podem sortir a la pissarra a practicar alguna matèria que més ens costi, tot participant en activitats més dinàmiques!

Poquet a poquet anem aprenent tècniques d’estudi i d’aprofitament del temps, que ens seran molt útils per ara i un futur!

Adéu!

Repàs: Octubre 2018

Aquest mes d’octubre hem començat les classes de repàs a l’Escola Elisabeth i, primer de tot, hem volgut establir unes normes d’ordre i organització per poder treballar l’autonomia.

Per tal de realitzar aquesta tasca, vam decidir que el dietari o agenda seria sempre damunt la taula i, d’aquesta manera, poder avançar feina en cas de no tenir deures per l’endemà.

A més a més, treballem tots junts aquells aspectes que més els hi costa, tot depenent del curs.

Finalment, i un cop han acabat els deures i avançada la feina, podem utilitzar la pissarra: ens encanta! Practiquem tot allò que més costa i ho corregim entre tots, ja que dels errors se n’aprèn molt! La professora ajuda guiant en la correcció.

A poc a poc, anem agafant uns hàbits d’ordre i unes tècniques d’estudi que ens ajudaran en tot allò que vulguem realitzar en un futur!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

13 + 12 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...