Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Repàs: Maig 2019

Hola de nou famílies!

Ja s’apropen les merescudes vacances d’estiu però primer, hem hagut de posar-nos les piles amb el repàs per tal de poder acabar el curs amb molt bon resultat.

Durant aquest mes hem tingut molts exàmens, exposicions i deures, però això no ha pogut amb nosaltres, ja que acabem el curs amb unes tècniques d’estudi efectives que han fet que puguem amb tot!

Estem molt contents amb els resultats obtinguts a final de curs i és que hem après que la feina ben feta sempre dóna un bon resultat.

Ara a gaudir de l’estiu!

Fins l’any vinent!!

Repàs: Abril 2019

Hola de nou famílies!

Aquest mes ha passat molt de pressa entre les vacances de Setmana Santa i la celebració de Sant Jordi. Ja estem a punt d’acabar aquest curs i estem a la recta final. Durant aquest mes hem pogut aprofitar la classe per repassar tot allò que no ens ha quedat molt clar per als exàmens i hem pogut avançar la feina per fer a casa com treballs, recerques o deures del dia a dia.

Durant el curs, hem agafat uns hàbits d’ordre i unes tècniques d’estudi que ens han ajudat en tot allò que vulguem realitzar a la classe. Per això, hem escalfat motors per la recta final de maig i res serà impossible!

Fins aviat!

Repàs: Març 2019

Hola famílies!

Aquest mes de març hem tingut molts treballs, exàmens i exposicions per preparar i és que ja s’apropa la fi del segon trimestre I hem d’estar preparats i ben organitzats!

Sabem que ja hem passat la primera meitat del curs i que ara toca donar el millor de nosaltres per tal d’acabar el trimestre.

Estem molt contents de poder avançar feina a l’escola per tal de descansar a casa, és molt important. A més, hem pogut aclarir els possibles dubtes que hagin sorgit d’una manera més individualitzada.

Ens veiem aviat!

Repàs: Febrer 2019

Hola!

Continuem amb la nostra tasca, ja estem a meitat de curs i hem donat un gran pas cap endavant en l’organització de la nostra feina.

Cada setmana que passa ens adonem que es molt important no badar ni perdre el temps i posar-se a treballar per acabar abans.

La primera meitat de la classe fem els deures i resolem dubtes amb la professora i companys/es.

La segona meitat de la classe, si tots hem acabat els deures, la destinem a treballar aquells conceptes que més ens costen, tot ajudant-nos els uns als altres i utilitzant la pissarra que tant ens agrada.

Fins el mes vinent!

Repàs: Gener 2019

Bon dia famílies!

Aquest mes hem seguit avançant en la nostra feina, tant en els deures com la prparació dels exàmens que hem tingut aquest mes.

Cada mes que passa, ens adonem de la importància d’aprofitar el nostre temps d’estudi i això vol dir que, si no tenim deures per a aquesta setmana, ens podem avançar a setmanes futures i revisar què ens demanaran més endavant.

També som conscients de la importància de repassar allò que més ens costa i ajudar-nos els uns als altres.

Fins al mes vinent!

Repàs: Desembre 2018

Hello families!

Aquest mes de desembre a les classes de repàs ens hem posat les piles, ja que arriba la recta final d’aquest trimestre i volem tenir-ho tot enllestit!

Ha sigut un mes de molt estudiar, ja que teníem molts exàmens. Però amb molta paciencia, esforç i tècniques d’estudi ens hem pogut ensortir amb èxit!

Cada vegada som més conscients sobre l’aprofitament de temps a la classe i la resolució de dubtes, agafem més autonomia a l’hora de treballar i ens encanta ajudar-nos els uns als altres.

Ens veiem després de festes!

Repàs: Novembre 2018

Hola!

El mes passat vam aprendre moltes coses i ara que ja ens coneixem tots i totes i ja sabem quins són els nostres punts forts i quines són les nostres mancances per tal de poder incidir-hi cada dia amb més profunditat.

Ara ja som més autònoms, arribem a la classe i ja sabem que no hem de perdre el temps, que hi ha molta feina per fer! Quan arribem berenem tots plegats, mentre anem posant l’agenda damunt la taula i parlem tots junts sobre els deures, treballs o exàmens propers que tenim. D’aquesta manera, la professora anota a la pissarra quins ítems hem de superar en el dia d’avui. Així sabem que si no aprofitem el temps, la resta serà feina per fer a casa.

Fem els deures i resolem els possibles dubtes que puguin sorgir. A més, si hem acabat de fer tota la feina, podem sortir a la pissarra a practicar alguna matèria que més ens costi, tot participant en activitats més dinàmiques!

Poquet a poquet anem aprenent tècniques d’estudi i d’aprofitament del temps, que ens seran molt útils per ara i un futur!

Adéu!

Repàs: Octubre 2018

Aquest mes d’octubre hem començat les classes de repàs a l’Escola Elisabeth i, primer de tot, hem volgut establir unes normes d’ordre i organització per poder treballar l’autonomia.

Per tal de realitzar aquesta tasca, vam decidir que el dietari o agenda seria sempre damunt la taula i, d’aquesta manera, poder avançar feina en cas de no tenir deures per l’endemà.

A més a més, treballem tots junts aquells aspectes que més els hi costa, tot depenent del curs.

Finalment, i un cop han acabat els deures i avançada la feina, podem utilitzar la pissarra: ens encanta! Practiquem tot allò que més costa i ho corregim entre tots, ja que dels errors se n’aprèn molt! La professora ajuda guiant en la correcció.

A poc a poc, anem agafant uns hàbits d’ordre i unes tècniques d’estudi que ens ajudaran en tot allò que vulguem realitzar en un futur!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

2 + 14 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...