Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Repàs: Febrer 2020

Hola famílies!

Aquest mes de febrer hem seguit treballant la rutina d’estudi. 

D’una banda, hem realitzat les activitats i exercicis de deures que a la vegada ens ajuden a reforçar el que fem a l’aula. D’altra banda, hem utilitzat tècniques d’estudi com esquemes i jocs didàctics per posar en pràctica els continguts treballats a les diferents assignatures. 

Seguim treballant!

Fins aviat!

Repàs: Gener 2020

Hola famílies!

Primer mes de l’any superat amb èxit! Després de les merescudes vacances hem tornat a la rutina tot aprofitant les classes de repàs per avançar feina i resoldre dubtes/reforçar aquelles assignatures que ens costen una mica més!

Seguim treballant perquè aquest segon trimestre sigui d’allò més enriquidor. 

Fins aviat!

Repàs: Desembre 2019

Hola famílies,

que ràpid ha passat aquest curt mes de desembre!

Val a dir, que l’hem aprofitat molt reforçant diferents assignatures, esforçant-nos per treure el millor de nosaltres en els darreres exàmens del trimestre i treballant les rutines de l’aula.

També hem gaudit fent alguna activitat en petit grup relacionada amb diferents continguts que haviem de repassar, però treballant-los d’una manera més dinàmica.

Primer trimestre superat! Ara toca gaudir d’unes merescudes vacances i agafar forces per quan tornem al segon trimestre.

 BON NADAL I BON INICI DEL 2020!

Repàs: Novembre 2019

Hola!

El mes passat vam aprendre moltes coses i ara que ja ens coneixem tots i totes i ja sabem quins són els nostres punts forts i quines són les nostres mancances per tal de poder incidir-hi cada dia amb més profunditat.

Ara ja som més autònoms, arribem a la classe i ja sabem que no hem de perdre el temps, que hi ha molta feina per fer! Quan arribem berenem tots plegats, mentre anem posant l’agenda damunt la taula i parlem tots junts sobre els deures, treballs o exàmens propers que tenim. D’aquesta manera, sabem que si no aprofitem el temps, la resta serà feina per fer a casa.

Fem els deures i resolem els possibles dubtes que puguin sorgir. A més, si hem acabat de fer tota la feina, podem sortir a la pissarra a practicar alguna matèria que més ens costi, tot participant en activitats més dinàmiques!

Fins aviat!

Repàs: Octubre 2019

Hola famílies!

Aquest primer mes de repàs ha passat molt de pressa. 

Els dimarts i dijous hem pogut aprofitar per reforçar diferents continguts que treballem a l’escola.

Hem repassat continguts matemàtics i també normes ortogràfiques en català, per això hem participat en jocs interactius i hem sortit a la pissarra a fer esquemes i exercicis dinàmics. 

Continuem treballant!

Fins aviat!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

14 + 8 =

[:es _i=»0″ _address=»11.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»11.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...