Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

English Heroes: Novembre 2018

P4 i P5 tardes

Hello again families!!

Aquest mes de novembre hem tingut una classe molt salvatge perquè… ens han visitat els wild animals! Hem pogut repassar els animals de la granja i les mascotes i hem introduït els animals de la jungla. A més, hem pogut diferenciar als llocs on viuen i tota la mena de coses que aquests animalets poden fer, com per exemple saltar, córrer, nedar o grimpar!

Per aprendre això hem ballat unes cançons molt divertides i hem jugat a tota mena de jocs amb les flashcards.

Per tenir un bon record d’aquest mes, vam dissenyar una snake ben acolorida i amb uns ulls molt grans que esperem que us hagi agradat!

See you!

English Heroes: Octubre 2018

P4 i P5 tardes

Hello families!

Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim avui, quin temps fa i quin dia de la semana es.

A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs ràpid dels números i colors.

També hem après més vocabulari del topic “School Objects”. D’aquesta manera, hem creat “The big crayon” amb molts colors i basant-nos en el conte “The day the crayons quit”, on s’explica com els colors estan cansats de pintar sempre les mateixes coses dels colors establerts.

Hem finalitzat amb Halloween, disfressant-nos, jugant amb el vocabulari d’aquesta festivitat i creant una “Halloween lantern”. Us ha agradat?

Fins el  mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

2 + 11 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...