Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Infantil: Curs 2018-2019

Tot i que aquest curs escolar no ha sortit cap grupet d’English Heroes en el vostre centre, us deixem tot el que vam fer el curs passat, per tal que veieu què vam aprendre, com vam jugar, ballar, treballar i sobre tot, com de bé ens ho vam passar aprenent anglès.

English Heroes: Maig 2019

P4 i P5 tardes

Hello families!

Ja s’apropen les merescudes vacances d’estiu i aquest últim mes hem après tot el vocabulari relacionat amb les professions. Ara ja podem dir en anglès a què es dediquen els nostres pares o fins i tot sabem dir què volem ser quan siguem grans!

Ha estat molt divertit crear un barret de cada professió per fer “Role-Playing” a la classe imaginant-nos que erem “chefs, engineers o singers”.

I com ens encanta la marxa, a la difusió d’aquest mes hem volgut fer un recull de les cançons que més ens han agradat aquest curs.

Que passeu unes bones vacances!

See you next year!

English Heroes: Abril 2019

P4 i P5 tardes

Hello families!

A finals del mes passat vam començar a parlar sobre els oficis i aquest mes d’abril hem aprofundit per aprendre més sobre la temàtica com per exemple, de què treballen els nostres pares o, fins i tot, hem après a dir què volem ser quan ens fem grans.

Ha sigut molt divertit perquè hem gaudit fent “Role Plays” sobre aquestes professions i ens hem adonat que existeixen molts oficis.

A més, abans de marxar cap a  les “Easter Holidays”, vam aprendre el vocabulari relacionat amb aquesta temàtica i vam jugar a trobar uns ous de xocolata boníssims que el “Easter Bunny” va amagar!.

See you next month!!

English Heroes: Març 2019

P4 i P5 tardes

Hello families!!!

Ya casi estamos en la recta final del segundo trimestre y este mes hemos aprendido cómo poner la mesa y los nombres de los utensilios que usamos para ello, y ¡todo en inglés!

De esta manera, hemos consolidado el nuevo vocabulario que habíamos trabajado sobre la comida de manera lúdica, jugando a poner la mesa y a comer riquísima comida.

¿Os ha gustado la craft para poner la mesa? ¡Ahora ya no hay excusa para ayudaros a poner la mesa en casa!

Además, hemos descubierto nuevas canciones, ¡somos unos estupendos bailarines!

Antes de finalizar el mes, hemos introducido una nueva temática, los oficios. Nos encanta jugar a ser “teachers, police officers, waiters, pilots…”

See you next month!!!

English Heroes: Febrer 2019

P4 i P5 tardes

Hello families!

Aquest mes de febrer hem repassat la temàtica dels aliments: les fruites, les verdures. A més a més, hem descobert el nom d’altres aliments com el pollastre, el iogurt, el peix, el sous, el formatge… i ho hem classificat en funció de si són aliments healthy o unhealthy.

Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics chefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses!

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut repassar i aprendre més sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara ja coneixem el nom de moltes disfresses!

See you soon!!!

English Heroes: Gener 2019

P4 i P5 tardes

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances de nadal, hem tornat a les clases d’anglès amb les piles ben carregades.

Hem aprofitat l’ocasió per parlar dels regals que en Santa i els Three Kings ens han fet. D’aquesta manera hem introduït la temàtica de les “toys”, les joguines, a les nostres sessions. Hem pogut jugar a uns jocs molt divertits i hem pogut descriure diferents qualitats de les joguines treballades com “is big, small, red, blue…”

A més a més, ens hem dissenyat la nostra pròpia joguina,, una “spinning top”! Ha sigut molt divertit poder jugar amb un objecte fet amb les nostres mans!

See you!

English Heroes: Desembre 2018

P4 i P5 tardes

Hello families!

Ja s’ha acabat el primer trimestre. Què ràpid que passa el temps!

Durant aquest mes de desembre ens ho hem passat d’allò més bé participant en els jocs i dinàmiques que la teacher ens ha proposat per repassar i ampliar el vocabulari relacionat amb l’hivern i el nadal.

També hem estat elaborant una sorpresa per a les nostres famílies, ens hem après una nadala en anglès per a tots vosaltres! Ho hem fet amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

Què us ha semblat la nostra “Christmas Card”? Hem après que els codis QR amaguen sorpreses. Us ha agradat la que amagava el nostre?

MERRY CHRISTMAS!

English Heroes: Christmas Songs 2018

English Heroes: Novembre 2018

P4 i P5 tardes

Hello again families!!

Aquest mes de novembre hem tingut una classe molt salvatge perquè… ens han visitat els wild animals! Hem pogut repassar els animals de la granja i les mascotes i hem introduït els animals de la jungla. A més, hem pogut diferenciar als llocs on viuen i tota la mena de coses que aquests animalets poden fer, com per exemple saltar, córrer, nedar o grimpar!

Per aprendre això hem ballat unes cançons molt divertides i hem jugat a tota mena de jocs amb les flashcards.

Per tenir un bon record d’aquest mes, vam dissenyar una snake ben acolorida i amb uns ulls molt grans que esperem que us hagi agradat!

See you!

English Heroes: Octubre 2018

P4 i P5 tardes

Hello families!

Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim avui, quin temps fa i quin dia de la semana es.

A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs ràpid dels números i colors.

També hem après més vocabulari del topic «School Objects». D’aquesta manera, hem creat «The big crayon» amb molts colors i basant-nos en el conte «The day the crayons quit», on s’explica com els colors estan cansats de pintar sempre les mateixes coses dels colors establerts.

Hem finalitzat amb Halloween, disfressant-nos, jugant amb el vocabulari d’aquesta festivitat i creant una “Halloween lantern”. Us ha agradat?

Fins el  mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

13 + 11 =

[:es _i=»0″ _address=»0″ /][: _i=»20″ _address=»20″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...