Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

English Games P4 i P5: Novembre 2018

 

Hello families!

Que ben acompanyats hem estat aquest novembre amb el nostre amic JACK. Un cop més hem après amb ell i d’ell. Anem dominant cada cop més el funcionament del robot, així com la utilització de la tablet per llegir codis QR.

Aquest mes també hem ajudat en Jack sobre la catifa, a arribar a cadascun dels seus objectes: suitcase, toothbrush, caterpillar, tablet, i al seu menjar preferit, el formatge. En parelles, també hem simulat ser el Jack: mentre un Company o companya ens anava guiant els passos que havíem de seguir fins arribar als formatges que hi havia repartits per diferents llocs de l’aula.

Un altre assoliment important d’aquest mes ha estat la habituar-nos a treballar per racons. D’aquesta manera podem treballar en petit grup i manipular i aprendre d’una varietat de propostes: puzzle, dòmino de colors i emocions, memory amb codis QR, etc.

Ha estat un mes molt intens i divertit!

L’equip d’English Games continuem aprenent!

Ens veiem el mes vinent!

English Games P4 i P5: Octubre 2018

 

Hello family! Este primer mes ha sido muy intenso y hemos hecho muchas cosas juntos. En primer lugar nos hemos conocido a través de juegos y hemos creado nuestra clase en ClassDojo. Si hablamos inglés y nos portamos bien tendremos muchos puntos positivos y seguro que muchas sorpresas.

Hemos repasado los feellings con divertidas fotos que hemos descifrado a través de códigos QR. ¡Ha sido súper divertido! También hemos estado “entrenando” para conocer bien las direcciones y así poder manejar a nuestro amigo Jack, nuestro ratón robot, que ya hemos conocido y hemos podido jugar con él.

Aún tenemos mucho por hacer, y descubrir… ¡cuántas cosas nos enseñará Jack a lo largo del curso…!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

2 + 3 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...