Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

English Games P4 i P5: Maig 2019

 

Hello families!

¡Este último mes ha sido muy divertido!

Nuestro amigo Jack nos ha ayudado a recordar qué sonido hacen nuestros animales favoritos y las “Teachers” nos han preparado muchos juegos de mesa para practicar el vocabulario.

Como ya se acercan las vacaciones de verano y nuestro pequeño compañero no sabía qué meter en la maleta para irse a la playa, le hemos tenido que recordar qué objetos son los propios del “Summer”!

Y para acabar de redondear el mes, ¡las “Teachers” nos han traído los juegos que más nos habían gustado durante el curso! De esta manera hemos podido despedir a Jack hasta el curso que viene en English Games 2.

Have a very nice summer!

English Games P4 i P5: Abril 2019

 

Hello families!

Este mes nos hemos introducido de lleno en ¡el arte! Nuestro amigo Jack nos ha llevado al museo y hemos conocido dos grandes pintores.

Con Miró hemos aprendido las figuras geométricas jugando con Jack, con la Tablet y haciendo Tangrams.

Con Dalí hemos descubierto el surrealismo y analizando el cuadro “Los elefantes musicales” hemos podido trabajar el vocabulario relacionado con los instrumentos musicales y los animales.

Y como este mes ha tenido lugar la festividad de “Easter”, las Teachers nos prepararon una divertida gincama que tenía como premio un Chocolate Easter Egg!

See you next month!

English Games P4 i P5: Març 2019

 

Hello famílies!

Aquest mes de març hem continuat conduint en Jack pels diferents espais d’una ciutat: “cinema, school, park, museum…”. Ha estat molt interessant portar-lo d’un edifici a un altre i fer-ne la lectura de cada QR per esbrinar de quin edifici es tractava.

També hem tingut una sorpresa molt xula! El Jack ens ha portat un regal! Un marc de fotos amb un codi QR. Quin misteri!! Què ens volia dir en Jack amb allò? Vam agafar la tablet i ho vam descobrir! S’hi amagava una obra del gran artista Miró, “Sonrisa de ales flameantes”.

A partir de l’obra de Miró hem identificat formes i els colors, tot jugant en anglès i emprant recursos tecnològics variats, on els jocs vivencials han sigut els protagonistes. Com sempre, també hem treballat per racons, que tant ens agrada: Jack i les formes geomètriques, “memory game” amb codis QR i tangram…

See you soon!

English Games P4 i P5: Febrer 2019

 

Hello families!

¡Este mes ha sido delicioso! Y es que no sólo hemos aprendido vocabulario relacionado con la comida, sino que también ¡hemos jugado con los diferentes ingredientes de algunas recetas!

Nuestro amigo Jack también ha disfrutado, porque gracias a la realidad aumentada lo hemos llevado a comer platos deliciosos.

Aprovechando la fiesta de Carnaval, no podíamos dejar la oportunidad de disfrazarnos de nuestro gran amigo junto a nuestras teachers. ¿Os ha gustado la sorpresa?

See you!

English Games P4 i P5: Gener 2019

 

Hello famílies!

Aquest mes de gener, el nostre amic Jack ens ha portat moltes sorpreses.

Vam arribar de les vacances de Nadal amb molta il·lusió per explicar com havien anat, què havíem fet i quins regals ens havien portat els Reis Mags.

En Jack ens va portar a l’aula joguines de tot tipus, amb les quals vam aprendre vocabulari, vam classificar-les en capses segons la seva mida (“big, medium, small”), vam jugar en gran grup i vam jugar a memories amb codis QR. També vam ajudar al JACK en una tasca molt important: desar les joguines en la seva capsa corresponent.

També, d’una manera molt deliciosa, hem après vocabulari relacionat amb els aliments. Això ho hem fet a través de jocs interactius a la PDI, memories amb molts aliments de tota mena (fruites, verdures, làctics…) i el que més ens agrada: conduir al Jack pels diferents aliments i fer-lo arribar al seu preferit, el cheese!

See you soon!

English Games P4 i P5: Desembre 2018

 

Hello families!

Aquest desembre hem ajudat al nostre amic JACK. Un dia va arribar molt malalt i vam guiar-lo per diferents objectes que el van ajudar a sentir-se molt millor: scarf, soup, blanket

D’aquesta manera hem treballat aquest vocabulari, juntament amb els colors i nombres d’objectes amb uns memoris molt divertits.

Hem gaudit molt preparant-vos una sorpresa de nadal! Dins de la postal del “reindeer” que vam fer s’amaga un codi QR, que si el llegiu, trobareu la nostra sorpresa que hem fet amb molta il·lusió.

Amb l’ajuda d’en Jack també hem treballat el vocabulari d’aquesta època de l’any que tant ens agrada: CHRISTMAS!

Ara ens toca descansar a tots i per això ens hem despedit del nostre estimat ratolí per unes setmanes.

MERRY CHRISTMAS!

English Games P4 i P5: Christmas Video 2018

 

English Games P4 i P5: Novembre 2018

 

Hello families!

Que ben acompanyats hem estat aquest novembre amb el nostre amic JACK. Un cop més hem après amb ell i d’ell. Anem dominant cada cop més el funcionament del robot, així com la utilització de la tablet per llegir codis QR.

Aquest mes també hem ajudat en Jack sobre la catifa, a arribar a cadascun dels seus objectes: suitcase, toothbrush, caterpillar, tablet, i al seu menjar preferit, el formatge. En parelles, també hem simulat ser el Jack: mentre un Company o companya ens anava guiant els passos que havíem de seguir fins arribar als formatges que hi havia repartits per diferents llocs de l’aula.

Un altre assoliment important d’aquest mes ha estat la habituar-nos a treballar per racons. D’aquesta manera podem treballar en petit grup i manipular i aprendre d’una varietat de propostes: puzzle, dòmino de colors i emocions, memory amb codis QR, etc.

Ha estat un mes molt intens i divertit!

L’equip d’English Games continuem aprenent!

Ens veiem el mes vinent!

English Games P4 i P5: Octubre 2018

 

Hello family! Este primer mes ha sido muy intenso y hemos hecho muchas cosas juntos. En primer lugar nos hemos conocido a través de juegos y hemos creado nuestra clase en ClassDojo. Si hablamos inglés y nos portamos bien tendremos muchos puntos positivos y seguro que muchas sorpresas.

Hemos repasado los feellings con divertidas fotos que hemos descifrado a través de códigos QR. ¡Ha sido súper divertido! También hemos estado “entrenando” para conocer bien las direcciones y así poder manejar a nuestro amigo Jack, nuestro ratón robot, que ya hemos conocido y hemos podido jugar con él.

Aún tenemos mucho por hacer, y descubrir… ¡cuántas cosas nos enseñará Jack a lo largo del curso…!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

11 + 10 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...