Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

English Games: Febrer 2020

English Games 1- P4

 

Hello families!

Este mes ha sido delicioso! Y es que no sólo hemos aprendido vocabulario relacionado con la comida, sino que también ¡hemos jugado con los diferentes ingredientes de algunas recetas!

Nuestro amigo Jack también ha disfrutado, porque gracias a la realidad aumentada lo hemos llevado a comer platos deliciosos.

Aprovechando la fiesta de Carnaval, no podíamos dejar la oportunidad de disfrazarnos de nuestro gran amigo. ¿Os ha gustado la sorpresa?

See you!

English Games 2- P5

 

Hello famílies!

Quin mes de febrer més divertit!

Primerament, vam iniciar el mes ajudant en Jack amb l’assignatura de ciències socials, i sabeu què? Vam descobrir moltes particularitats del “Solar System”!. D’una banda, va, conèixer el nom de tots i cadascun dels planetes que giren al voltant del sol, i d’altra banda, vam descobrir aquelles peculiaritats que els fan ser únics i especials. 

Aquest mes es caracteritza per una tradició que nens i nenes gaudim molt: el carnaval! Vam endinsar-nos en la temàtica del carnaval des del sistema solar. Vam crear el nostre barret de bufó amb sis dels planetes treballats amb en Jack. Oi que estàvem monos?

Ara seguim treballant, seguim aprenent!

See you soon!

English Games: Gener 2020

English Games 1- P4

Hello families!

Aquest mes de gener, el nostre amic Jack ens ha portat moltes sorpreses.

Vam arribar de les vacances de Nadal amb molta il·lusió per explicar com havien anat, què havíem fet i quins regals ens havien portat els Reis Mags.

En Jack ens va portar a l’aula joguines de tot tipus, amb les quals vam aprendre’n el seu nom en anglès. Vam classificar-les en capses segons la seva mida (“big, medium, small”), vam jugar en gran grup i vam jugar a “memòries” amb codis QR. També vam ajudar al JACK en una tasca molt important: desar les joguines en la seva capsa corresponent.

També, d’una manera molt deliciosa, hem après vocabulari relacionat amb els aliments. Això ho hem fet a través de jocs interactius a la PDI, “memòries” amb molts aliments de tota mena (fruites, verdures, làctics…) i el que més ens agrada: conduir en Jack per la “carpet”, passant per diferents aliments, fins fer-lo arribar al seu preferit, el “cheese”!

 See you soon!

English Games 2- P5

Hello families!

Aquest mes de gener hem vingut amb les piles carregades després de les vacances de Nadal. La tornada a l’escola és molt esperada per tots i pel nostre amic Jack també. Així doncs, hem pogut ajudar-lo en dues assignatures: “maths and science”. 

D’una banda, hem treballat el vocabulari referit als números i quantitats a través d’un joc molt divertit amb daus de números i colors que ens marcaven la informació per programar el robot i conduir-lo per la carpet. També hem gaudit participant en les classes de “English Maths” a través de jocs dinàmics a la PDI. 

D’altra banda, hem acompanyat en Jack en les seves classes de “science” tot aprenent i treballant el vocabulari referit a les parts del cos. A més a més de treballar-ho amb un joc molt divertit de daus i la carpet, hem fet jocs amb la lectura de codis QR i “memory games” per reforçar el vocabulari. 

Seguim treballant!

See you soon!

English Games: Desembre 2019

English Games 1- P4

Hello families!

Aquest desembre hem ajudat al nostre amic JACK. Un dia va arribar molt malalt i vam guiar-lo per diferents objectes que el van ajudar a sentir-se molt millor: scarf, soup, blanket

D’aquesta manera hem treballat aquest vocabulari, juntament amb els colors i nombres d’objectes amb uns memoris molt divertits.

També hem gaudit molt preparant una postal de Nadal on un ballarí SNOWMAN s’amagava a dins! Un cop més, utilitzant les tecnologies vam gaudir de la realitat augmentada. Per cert, esperem que vosaltres també ho hagueu pogut veure amb l’aplicació del QUIVER!

Amb l’ajuda d’en Jack també hem treballat el vocabulari d’aquesta època de l’any que tant ens agrada: CHRISTMAS!

Ara ens toca descansar a tots i per això ens hem despedit del nostre estimat ratolí per unes setmanes.

 MERRY CHRISTMAS!

English Games 2- P5

Hello famílies!

Ja ha acabat l’últim mes de l’any! Que ràpid ha passat aquest curt mes de desembre!

Amb en Jack hem continuat TICaprenent! 

Aquest mes. un animaló molt maco ens ha visitat, la CATERPILLAR! Hem conegut en primera mà la seva peculiar història on aquest afamat insecte s’acaba convertint en una bonica BUTTERFLY després d’haver menjat molt i molt! Aquest conte ens ha permès treballar els dies de la setmana, les quantitats i el vocabulari referit a les fruites que va menjant la protagonista al llarg de la setmana. 

També, vam gaudir molt preparant una postal de Nadal on un ballarí SNOWMAN s’amagava a dins. Un cop més, utilitzant les tecnologies vam gaudir de la realitat augmentada. Per cert, esperem que vosaltres també ho hagueu vist amb l’aplicació del QUIVER. 

Finalment, el nostre amic Jack ha ajudat al Pare Noel a empaquetar els regalets de Nadal, tot gràcies a la nostra ajuda amb la programació del robot. 

BON NADAL I BON INICI DEL 2020!

English Games: Novembre 2019

English Games 1- P4

Hello families!

Que ben acompanyats hem estat aquest novembre amb el nostre amic JACK! Un cop més hem après amb ell i d’ell. Anem dominant cada cop més el funcionament del robot, així com la utilització de la tablet per llegir codis QR.

Aquest mes també hem ajudat en Jack sobre la catifa, a arribar a cadascun dels seus objectes: “suitcase, toothbrush, caterpillar, tablet,” i al seu menjar preferit, el formatge. En parelles, també hem simulat ser el Jack: mentre un company o companya ens anava guiant els passos que havíem de seguir fins arribar al “cheese”, l’aliment preferit del nostre estimat Jack.

Un altre assoliment important d’aquest mes ha estat la d’habituar-nos a treballar i manipular a través d’una varietat de propostes: puzzles, dòmino de colors i emocions, memory amb codis QR…

 Ha estat un mes molt intens i divertit! L’equip d’English Games continuem aprenent!

Ens veiem el mes vinent!

English Games 2- P5

Hello families!

Aquest mes de novembre ha passat molt ràpid! 

Primerament, vam acabar de treballar amb la temàtica de LONDON, ja que en Jack ens va fer participar en jocs de lectura de codis QR i programació del Robot per uns tapets molt xulos!

A més a més, vam poder seguir treballant el vocabulari referit als diferents monuments/racons més rellevants de la capital de “United Kingdom” i desplaçar-nos per la ciutat a través de les seves acolorides línies de l’”Underground.” 

També, hem gaudit molt durant la festa d’aniversari del nostre ratolinet. Vam poder descobrir l’edat que tenen tots els amics del robot, així com treballar la gramàtica referida a l’edat: “He is ten years old, I’m five years old…” A més a més, vam diferenciar i classificar diferents imatges, amagades en codis QR, segons si eren: “OLD or YOUNG”.

Ara, continuem treballant, aprenent i preparant sorpreses per “CHRISTMAS”…

Fins aviat!

English Games: Octubre 2019

English Games 1- P4

Hello family!

Este primer mes ha sido muy intenso y hemos hecho muchas cosas juntos. En primer lugar nos hemos conocido a través de juegos y hemos creado nuestra clase en ClassDojo. Si hablamos inglés y nos portamos bien tendremos muchos puntos positivos y ¡seguro que muchas sorpresas!

Hemos repasado los “feellings” con divertidas fotos que hemos descifrado a través de códigos QR. ¡Ha sido súper divertido! También nos hemos estado “entrenando” para conocer bien las direcciones y así poder manejar a nuestro amigo Jack, nuestro ratón robot, que ya hemos conocido y hemos podido jugar con él.

Es muy importante trabajar la direccionalidad para este tipo de actividades que realizamos y trabajaremos a lo largo del curso con Jack. Por ello, las teachers nos proponen bailar unas canciones y participar en actividades dinánicas para entenderlo de manera vivencial y mejorar destrezas en orientación espacial.

Aún tenemos mucho por hacer, y descubrir… ¿qué nos enseñará Jack a lo largo del curso…? Poco a poco lo iremos descubriendo.

¡Estad atentos a las publicaciones mensuales, que la cosa promete!

English Games 2- P5

Hello again families!

Un any mes tornarem a tenir la companyia del nostre estimat amic Jack. Aquest primer mes hem gaudit molt amb ell.

Alguns de nosaltres no coneixem a aquest robot tan valent i els companys que a P4 el van tractar, ens han ajudat molt en les primeres sessions.

Aquest estiu en Jack va viatjar a Londres i sabeu què? Ens ha portat molts jocs on hem pogut aprendre molt sobre aquesta ciutat, els monuments i racons més rellevants i els transports que en Jack va haver d’agafar per poder desplaçar-se per la ciutat.

Hem jugat a “memory games”, hem llegit codis QR per descobrir què s’amagava darrera d’ells i hem conduït en Jack pels diferents espais de la “carpet”.

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

4 + 15 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...