Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Chess&Play: Maig 2019

Hello families!

Ja ha passat un any, i tots junts hem viscut una gran aventura, amb reis, reines, cavallers, partides, jocs i endevinalles. Hem après molt sobre els escacs, ens hem divertit i hem fet amistats.

Aquest últim mes hem aprofitat per ajuntar els dos grups perquè tots tinguessim la oportunitat de jugar amb tothom. Això ha donat fruit a partides molt interessants, i hem pogut aprendre una miqueta més entre tots.

Ja s’acaba aquest curs, però esperem que l’aventura dels escacs no s’acabi aquí, i que continueu gaudint d’aquest esport en família.

Amb tot això, us deixem la resposta del repte del mes anterior. La resposta és l’alfil (o com li diuen alguns, el Garfield!), ja que aquest només pot estar en caselles blanques, i l’estrella estava en una casella negra.

Bon estiu i fins el curs que ve!

Chess&Play: Abril 2019

Hello families!

Ja portem casi tot un curs de Chess&Play, i no hem deixat d’aprendre i divertir-nos. No només hem aprés molt sobre els escacs i com jugar, sinó també a ser bons companys tant si es guanya com si es perd.

Aquest mes hem posat a prova l’esperit competitiu, així com el comportament al guanyar o perdre, amb un petit torneig entre ells. Tothom volia guanyar, i tothom s’ho ha passat molt bé.

El repte del mes anterior era complicat, el vau saber resoldre? La resposta està, com vam comentar, en les peces més senzilles: només feia falta moure el peó cap endavant.

Repte del mes d’abril: Quina de les peces blanques mai podrà arribar a la estrella?

Bona sort i fins al proper mes!

Chess&Play: Març 2019

Hello!

Ja portem dos trimestres aprenent noves tècniques, i poc a poc anem convertint-nos en uns verdaders mestres dels escacs.

Aquest mes hem practicat com evitar ofegar al rival, i com fer escac mat amb trencaclosques i reptes, i hem aprés que no sempre són les millors peces les que ens donen la victòria.

Dit això, us deixem amb la solució del repte del mes passat, i un repte nou: Podeu aconseguir Checkmate (escac mat) en una sola jugada amb les peces blanques?

La solució del repte anterior és: tres moviments, a3, e7 i finalment d8.

Bona sort i fins al proper mes!

Chess&Play: Febrer 2019

Hello families!

Aquest mes hem après molt i hem jugat tots junts, agrupant algunes vegades els grups de primer i segon, i hi ha hagut victòries de les dues classes.

Hem practicat molt i cada vegada som més ràpids muntant el tauler i començant a jugar, i pensem més al fer cada jugada.

Ens divertim molt reptant els companys, així que hem decidit proposar un repte per fer amb les famílies.

Així doncs, podeu arribar a l’estrella amb l’alfil, sense que us capturin les torres? Amb quantes jugades ho heu aconseguit?

Bona sort i fins al proper mes!

Chess&Play: Gener 2019

Hello families!

És el primer mes de 2019 i hem reiniciat les classes de chess amb moltes ganes. Cada vegada tenim més paciència i ens comportem millor tant en la victòria com en la derrota.

Ja sabem estratègies per començar i acabar la partida i hem après a enrocar.

Encara hem de treballar per aclarir el concepte d’escac mat, i com evitar fer taules.

Ens ho passem molt bé fent jocs i qüestionaris, i ens encanta jugar a escacs entre nosaltres i anem millorant setmana a setmana.

Fins al proper mes!

Chess&Play: Desembre 2018

Hello families!

Ja portem un trimestre fent les classes de chess. Ens estem divertint molt i estem treballant dia a dia per millorar cada vegada més.

Ja sabem moure les peces pel taulell i estem entenent la importància de cada peça dins del joc. Tenim molt clar que sempre s’ha de protegir al rei.

Hem aprés jugant entre nosaltres, contra l’ordinador i fent reptes i teatres. I estem jugant sempre tenint en compte que juguem junts, per aprendre, i no en contra.

Bones festes i fins al proper mes!

Chess&Play: Novembre 2018

Hello families!

Ja portem dos mesos amb l’activitat de chess. Ens ho estem passant molt bé i estem aprenent a jugar cada dia millor.

Ja sabem quantes peces hi ha de cada i com col·locar-les al taulell i hem après a nombrar les caselles mitjançant jocs i concursos.

A l’aula d’informàtica hem jugat entre nosaltres i contra l’ordinador, i hem après que als escacs, com a tot en la vida, és molt important pensar abans de prendre cada decisió!

Fins al proper mes!

Chess&Play: Octubre 2018

Hello families!

Aquest mes hem començat l’activitat de Chess. Estem molt emocionats i tenim moltes ganes de que arribi el dia de l’activitat perquè volem convertir-nos ens uns jugadors experts.

Amb el grup inicial hem començat per conèixer el nom de l’escaquer i de les peces en anglès de manera divertida, a través de jocs i dinàmiques. Amb el grup de segon any, hem recordat els continguts de l’any passat i començat a conèixer jugades noves més difícils!

Seguim combinant les nostres sessions, una setmana ens quedem a l’aula aprenent tàctiques noves amb l’ajuda d’un dossier i jugant amb el joc de taula, i l’altra setmana anem a l’aula d’ordinadors a posar en pràctica allò que hem après a l’aula.

Sabem que per ser un bon jugador hem de saber estar concentrats per poder pensar. També sabem que el respecte vers el contrincant és clau. I saber perdre la partida és una lliçó que de vegades ens costa acceptar, però és la base de l’èxit i poder millorar!

Fins el proper mes!

 

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

7 + 12 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...