Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Chess&Play: Novembre 2018

Hello families!

Ja portem dos mesos amb l’activitat de chess. Ens ho estem passant molt bé i estem aprenent a jugar cada dia millor.

Ja sabem quantes peces hi ha de cada i com col·locar-les al taulell i hem après a nombrar les caselles mitjançant jocs i concursos.

A l’aula d’informàtica hem jugat entre nosaltres i contra l’ordinador, i hem après que als escacs, com a tot en la vida, és molt important pensar abans de prendre cada decisió!

Fins al proper mes!

Chess&Play: Octubre 2018

Hello families!

Aquest mes hem començat l’activitat de Chess. Estem molt emocionats i tenim moltes ganes de que arribi el dia de l’activitat perquè volem convertir-nos ens uns jugadors experts.

Amb el grup inicial hem començat per conèixer el nom de l’escaquer i de les peces en anglès de manera divertida, a través de jocs i dinàmiques. Amb el grup de segon any, hem recordat els continguts de l’any passat i començat a conèixer jugades noves més difícils!

Seguim combinant les nostres sessions, una setmana ens quedem a l’aula aprenent tàctiques noves amb l’ajuda d’un dossier i jugant amb el joc de taula, i l’altra setmana anem a l’aula d’ordinadors a posar en pràctica allò que hem après a l’aula.

Sabem que per ser un bon jugador hem de saber estar concentrats per poder pensar. També sabem que el respecte vers el contrincant és clau. I saber perdre la partida és una lliçó que de vegades ens costa acceptar, però és la base de l’èxit i poder millorar!

Fins el proper mes!

 

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

12 + 8 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...