Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Arts&Crafts: Maig 2019

¡Hello familias!

Parece mentira que mayo ya terminó. Las chicas han estado muy ocupadas haciendo sus bolsos de mano que empezaron al final de abril. La creatividad ha inundado las aulas. Bolsos de todas las formas y colores y con decoraciones muy diversas.

Tras los bolsos, han hecho una cajita en forma de corona para guardar sus pequeños tesoros o para regalar a alguien especial. En esta ocasión, la purpurina ha sido la principal protagonista.

Por último, para terminar por todo lo alto, las chicas han preparado diferentes accesorios para un photocall. ¿Qué mejor que unas buenas gafas, gorritos o bocadillos de diálogo para celebrar el final de un curso lleno de Arts and Crafts?

¿Queréis ver el resultado? Press play!

Have an amazing summer and see you next year!

Arts&Crafts: Abril 2019

¡Hello familias!

Nuestras artistas lo han dado todo este mes de abril. Han habido muchas celebraciones que han quedado plasmadas en sus obras. Antes de las vacaciones de “Easter” crearon una bonita tarjeta para felicitar esta festividad. Con la tarjeta en forma de “Easter Bunny”, decoraron a su gusto las caras de sus conejitos de pascua y utilizaron algodón para ponerle la cola por detrás. ¡Una monada! A la vuelta de vacaciones les ha tocado hacerse sus propios pendientes con fieltro. Hemos visto modelos de todo tipo: libros y rosas por Sant Jordi, coronas de reinas, plumas, corazones, lazos, etc.

Para terminar el mes han comenzado a hacerse sus propios bolsos de mano que decorarán en las próximas sesiones con goma eva. ¡Qué bien equipadas van a ir nuestras chicas!

See you soon!

Arts&Crafts: Març 2019

Hello families!

Continuem amb el nostre taller d’elements decoratius per a la nostra habitació. Ens adonem que moltes vegades no ens cal comprar les coses si les podem fer nosaltres mateixes.

Cada vegada preparem “crafts” amb tècniques més elaborades, on podem practicar la llengua anglesa en un ambient distès.

Aquest mes de març ha sigut d’allò més profitós. Hem elaborat un “candle holder” molt cuqui.

Us ha agradat el “headband holder”? Es tracta d’una manualitat que a totes ens ha encantat, ja que amb ella podrem tenir endreçats a la nostra habitació o al lavabo de casa els clips i les diademes per al cabell. Cadascuna de nosaltres ha triat el seu propi disseny i l’ha fet realitat!

Abans de finalitzar el mes hem començat una manualitat un xic peculiar amb xinxetes. El mes vinent en veureu els resultats!

See you!

Arts&Crafts: Febrer 2019

Hello again!

Aquest mes de febrer ha sigut d’allò més profitós!

Continuem amb el nostre taller d’elements decoratius. Aquesta vegada, els dos grups hem elaborat un unicorni molt cuqui.

Per motius organitzatius, la segona manualitat del mes ha sigut diferent per a cadascun dels grups. El grup de la teacher Cristina ha fet un “Dreamcatcher”, mentre que el de la teacher Irina ha elaborat un “Candleholder”. Pero no patiu, que les teachers ens han explicat que el mes vinent cada grup elaborarà la “craft” que no ha fet aquest mes!

Compartim el material, treballem en equip i ajudem les companyes dins d’un ambient relaxat.

Les teachers estan súper contentes amb nosaltres, ja que cada vegada ens desenvolupem de manera més autònoma dins l’aula, escoltem les indicacions rebudes amb més atenció, ja que el nivell de les manualitats augmenta i recordeu que la llengua vehicular de l’activitat és l’anglès.

Ens veiem el mes vinent!

See you!

Arts&Crafts: Gener 2019

Hello families!

Us van agradar les manualitats del Christmas Workshop del primer trimestre?

Una vegada hem recarregat les piles durant les vacances de nadal, hem iniciat el segon trimestre amb moltes ganes.

Al llarg d’aquest trimestre elaborarem diferents elements decoratius per a la nostra habitació. I com no podem esperar a finals de trimestre per prendre a casa le recull de “crafts” fetes, hem negociat amb les teachers poder endur-nos-les tan bon punt estiguin acabades.

Aquest mes hem fet una “bedroom decoration” d’allò  més original emprant fang, pintura, cordill i llaços de diferents colors. A que ens han quedat cuquis?!

A més a més, hem començat a decorar unes pincetes de fusta a mesura que ens sobra una miqueta de temps. D’aquesta manera, si alguna de nosaltres ha acabat les tasques programades per aquell dia, pot continuar amb la decoració de la pinça, així com també ajudar les companyes.

Cap a finals de mes hem començat una “craft” molt xula. No volem desvetllar-ne gaire detalls, ja que només hi hem dedicat una sessió. Haureu d’esperar una miqueta a saber què és!

See you next month!

Arts&Crafts: Desembre 2018

Hello families!

Una vegada ha finalitzat el trimestre podem desvetllar les incògnites de les que us vam parlar el mes passat.

Hem estat molt enfeinades acabant les nostres decoracions nadalenques i gravant uns vídeos on a banda de mostrar el nostre “speaking”, també desvetllem que a les classes d’Arts and Crafts ens ho passem d’allò més bé.

Esperem que quan rebeu les “crafts” del primer trimestre us facin la mateixa il·lusió que nosaltres hi hem posat, per tal de decorar les nostres cases durant les festes nadalenques.

A partir del segon trimestre anireu rebent les manualitats a mesura que les anem acabant, per tal de poder-les gaudir conjuntament a mesura que les tenim enllestides.

Merry Christmas!

Arts&Crafts: Novembre 2018

Hello again families!

El nostre “Christmas Workshop” no pot continuar de millor manera, hem començat dues manualitats més, per poder-les acabar el proper mes de desembre.

Tot i que no volem desvetllar la sorpresa que us espera a final de trimestre, només us podem dir que ens ha encantat poder preparar ornaments per a l’arbre de Nadal i un element decoratiu nadalenc per casa nostra.

Ho hem estat preparant amb moltíssima il·lusió I interioritzant el nom dels materials I les tècniques en llengua anglesa.

Fins el proper mes, que ja podrem desvetllar la incognita!

Arts&Crafts: Octubre 2018

Us donem la benvinguda al nostre racó DIY!

Aquest primer trimestre l’hem titulat Christmas Workshop. Com ens encanta el Nadal, dedicarem un trimestre a elaborar diferents manualitats a l’estil DIY (Do It Yourself), és a dir Fes-ho Tu Mateix.

No cal dir que l’activitat és íntegrament en anglès i que utilitzem la llengua per explicar les tècniques i els passos a seguir, així com per anomenar el material que fem servir.

Aquest mes d’octubre vam estar molt enfeinades amb la primera manualitat, una Christmas Decoration. Esperem que quan arribi a casa us agradi tant com a nosaltres, ja que estem molt orgulloses del resultat de la primera craft!

Fins el mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

4 + 7 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...