Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Arts & Crafts: Febrer 2020

Hi again families!

 Continuem en el nostre espai d’Arts and Crafts setmanal amb moltes ganes! Volem destacar que cada cop som més autònoms dins l’aula, escoltem les atencions rebudes amb més atenció, ja que el nivell de les manualitats augmenta i recordeu que la llengua vehicular de l’activitat és l’anglès.

De vegades ens costa deixar l’aula tal com ens l’hem trobat. L’ordre i ser curosos amb la neteja de l’espai on hem treballat els anem treballant sessió rere sessió. Com bé sabeu el nom dels materials i les tècniques emprades tenen un paper important, no obstant això, hi ha aspectes que es tenen en compte en el nostre raconet. No ens hem d’oblidar que a les sessions d’Arts and Crafts, el compartir el material, el treball en equip, l’ajuda als companys i companyes i el respecte, són clau, com l’aprenentatge i la pràctica de la llengua.

Amb motiu de “Saint Valentine” hem elaborat una “craft” amb molt d’amor, oi que ens ha quedat genial?

Finalment, abans d’acabar el mes de febrer, hem fet un petit homenatge a la pel·lícula de Toy Story, tot elaborat l’Slinky amb goma eva i la seva particular molla. Ens ha encantat fer-lo! Haureu d’esperar al mes vinent per veure’n els resultats!

See you next month!

Arts & Crafts: Gener 2020

Happy New Year families!

Tornem de les vacances de Nadal amb les piles carregades i amb moltes ganes d’elaborar noves “crafts”!

Aprofitant que s’han incorporat nous companys i companyes a l’extraescolar,  hem recordat les normes bàsiques per poder gaudir al màxim de les sessions: “speak in English, respect, share and reuse materials”; és a dir, parlar en anglès, respecte, compartir i aprofitament del material.

Les teachers vam aprofitar l’inici del nou trimestre per recordar també la importància de ser curosos amb l’espai i deixar-lo igual com l’hem trobat.

Aquest mes de gener ha sigut curt però intens. Hem creat un bonic “pennant”, oi que ens ha quedat cuqui?! I hem començat una “craft” plena d’amor. Què seràaaa…? Haureu d’esperar al mes vinent per descobrir-ho!

See you soon!

Arts & Crafts: Desembre 2019

Hi again!

Posem fi al primer trimestre i al nostre particular “Christmas Workshop” amb el resum de les “crafts” que amb tanta il·lusió hem elaborat per omplir les nostres  cases amb l’esperit nadalenc que tant ens agrada.

Aquest mes hem creat unes “Christmas Tree decorations” amb fang, i una decoració nadalenca amb el famós “Ho, ho, hoo” del Pare Noel.

Fins el proper mes!

Merry Christmas!

Arts & Crafts: Novembre 2019

Hello again famílies!

Aquest mes hem acabat el nostre particular “hanger”, un penjador d’allò més original en forma de cara!

Cap a meitats del mes de novembre, aquesta extraescolar d’Arts&Crafts s’ha transformat en un “Christmas Workshop”!

Hem elaborat una decoració per a l’arbre de nadal en goma eva i purpurina molt cuqui. “We Love glitter!!”

També hem creat una bola de paper per penjar-la al “Christmas Tree” simulant el Pare Noel.

Fins el mes vinent!

Arts & Crafts: Octubre 2019

Us donem la benvinguda al nostre racó DIY!

DIY en anglès significa “Do it yourself”, fes-ho tu mateix.

No cal dir que l’activitat és íntegrament en anglès i que utilitzem la llengua per explicar les tècniques i els passos a seguir, així com per anomenar el material que fem servir. Incidim molt en l’aprofitament dels materials, així com en la neteja i ordre dels espais en acabar l’activitat.

Aquest mes d’octubre hem estat molt enfeinats amb les dues primeres manualitats. Per començar a obrir boca, vam dissenyar un “door sign”, penjador per a la porta de la nostra habitació.

Abans d’acabar el mes, vam poder elaborar una manualitat-joguina, una “spinner” (baldufa) molt cuqui!

El que més ens agrada és que tot i que la teacher ens dona les instruccions de l’elaboració de cada “craft”, nosaltres li puguem donar el nostre toc personal.

Estem molt orgullosos de les dues primeres manualitats!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

8 + 1 =

[:es _i=»0″ _address=»11.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»11.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...