Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Arts&Crafts: Novembre 2018

Hello again families!

El nostre “Christmas Workshop” no pot continuar de millor manera, hem començat dues manualitats més, per poder-les acabar el proper mes de desembre.

Tot i que no volem desvetllar la sorpresa que us espera a final de trimestre, només us podem dir que ens ha encantat poder preparar ornaments per a l’arbre de Nadal i un element decoratiu nadalenc per casa nostra.

Ho hem estat preparant amb moltíssima il·lusió I interioritzant el nom dels materials I les tècniques en llengua anglesa.

Fins el proper mes, que ja podrem desvetllar la incognita!

Arts&Crafts: Octubre 2018

Us donem la benvinguda al nostre racó DIY!

Aquest primer trimestre l’hem titulat Christmas Workshop. Com ens encanta el Nadal, dedicarem un trimestre a elaborar diferents manualitats a l’estil DIY (Do It Yourself), és a dir Fes-ho Tu Mateix.

No cal dir que l’activitat és íntegrament en anglès i que utilitzem la llengua per explicar les tècniques i els passos a seguir, així com per anomenar el material que fem servir.

Aquest mes d’octubre vam estar molt enfeinades amb la primera manualitat, una Christmas Decoration. Esperem que quan arribi a casa us agradi tant com a nosaltres, ja que estem molt orgulloses del resultat de la primera craft!

Fins el mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

6 + 11 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...