Estimada família d’Innova, comencem la setmana santa amb una gran notícia que ja us vàrem avançar fa uns mesos: realitzarem exàmens oficials de Cambridge al centre Meet&Go i avui us presentem en més detall els exàmens de Young Learners que realitzarem aviat per primer cop a Salou en un centre obert a tots els nens i nenes, i en especial a tots, als alumnes d’Escola Innova.

Què són els Cambridge Young Learners?

Són uns exàmens que ofereixen una avaluació ajustada i oficial de l’aprenentatge de l’anglès de nens d’entre 7 i 12 anys, analitzant els 4 pilars bàsics de la llengua: comprensió oral (listening), comprensió lectora (reading) expressió escrita (writing) i expressió oral (speaking).
Les proves estan dissenyades de manera que resultin divertides i motivadores pels nens, així no sols adquireixen l’experiència d’anar a un examen oficial de certificació en anglès, sinó que també gaudeixen de l’experiència. Els exàmens resulten equitatius per a usuaris de qualsevol nacionalitat i origen idiomàtic, cobrint totes les varietats de la llengua anglesa. A més, els títols de Cambridge Young Learners són vàlids a tots els centres educatius del món.
Els nivells són Starters (Pre-A1) destinat a nens de 2n i 3è de primària, Movers (A1) destinat a nens de 4t i 5è de primària i Flyers (A2) destinats a nens de 5è i 6è de primària. (Poden haver-hi variacions depenent del nivell de cada nen, els nostres docents estaran encantats de recomanar el nivell específic de l’alumne).

És important destacar que als exàmens de Young Learners no hi ha aprovats ni suspesos. Cada nen rebrà la seva recompensa en forma de diploma amb escuts que van d’1 a 5 en funció de la puntuació obtinguda a les diferents parts de l’examen. D’aquesta manera els nens reben una recompensa del seu acompliment personal que reforça la seva confiança i el motiva a continuar amb l’aprenentatge d’una llengua tan necessària i demandada avui en dia com és l’anglès.

Quan i on?

El dia 28 de juny s’examinaran els tres nivells: Starters, Movers i Flyers al centre Meet&Go del carrer Montsià a Salou.

Degut a la gran demanda i al reduït nombre de places (30 per cada nivell) us recomanem que feu l’inscripció l’abans possible per no quedar-vos sense plaça, la data límit és el dia 28 d’abril!

Per a més informació no dubteu en adreçar-vos a l’escola.

Laura Ribé.

 

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...