Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Storytelling: Maig 2019

Storytelling

Hello families!

Ja s’apropen les merescudes vacances d’estiu i aquest últim mes hem treballat i hem après molts aspectes relacionats amb la història de la “Little Red Riding Hood”.

Hem pogut experimentar el sentit del tacte jugant amb les “Mistery Boxes” tots junts. Hem posat a prova el sentit del gust tastant diferents. Ha sigut una experiència d’allò més divertida!

A més, per posar a prova el sentit de la vista, ens hem tapat els ulls per olorar diferents aliments i productes per tal d’endevinar-los.

Finalment, hem creat la “craft” dels cinc sentits per poder practicar a casa tot el que hem après.

Que passeu unes bones vacances!

See you next year!

Storytelling: Abril 2019

Storytelling

Hi families!

Aquest mes d’abril ha estat molt deliciós!!

De la mà de la Caputxeta Vermella vam començar posant a prova el sentit del gust, i tot s’ha de dir, vam descobrir sabors no tan bons però quan vam tastar el dolç, la xocolata ho va curar tot!

Abans d’anar de vacances vam treballar el vocabulari relacionat amb l’Easter a través d’un conte on la “teacher” ens va explicar la història del “Easter Bunny”. També vam gaudir fent el nostre propi “bunny” amb papiroflèxia.

En tornar, hem treballat una altra gran celebració, el «Saint George”. Vam representar el conte amb titelles i vam elaborar la tradicional rosa, donant-li el nostre toc personal.

See you soon!

Storytelling: Març 2019

Storytelling

Hello again!

El mes de març un nou conte ens ha portat. Aquesta vegada ha vingut una nena molt simpàtica a compartir amb nosaltres les sessions de Storytelling: The Little Red Riding Hood.

Aquest conte ens ha permès, aprendre molt sobre els sentits i les parts del cos que ens permeten veure, tocar, olorar, escoltar i tastar.

A partir d’aquest conte tradicional hem participat en activitats manipulatives variades.

Primer hem identificat què podem experimentar a través del sentits, per exemple podem: touch a teddy with the hand and smell a flower with the nose.

A través de jocs vivencials hem pogut treballar amb més detall el sentit de la vista: hem buscat diferències, identificat colors, endevinar quin amic tenim davant amb els ulls tancats, etc.

Encara ens queda molt per descobrir, així que la Caputxeta ens acompanyarà un temps més per tal de poder descobrir els altres sentits que ens queden.

See you soon!

Storytelling: Febrer 2019

Storytelling

Hello famílies!

Aquest mes de febrer hem continuat aprenent vocabulari referit a emocions, color de cabell, alçada… i altres aspectes que ens diferencien els uns dels altres. El nostre amic Elmer ens ha demostrat que ser diferent no és dolent, tot el contrari, què avorrit seria el món si tots fóssim iguals!

Hem fet tasques de seriacions, hem ballat, hem participat en dinàmiques i diferents jocs per aprendre el vocabulari, tot en anglès! També ens ho hem passat d’allò més bé fent el nostre propi Elmer.

See you soon!

Storytelling: Gener 2019

Storytelling

Hello families!

Aquest mes de gener hem vingut amb les piles carregades després de les vacances de Nadal. El nostre amic Elmer, ens ha ensenyat moltes coses aquest primer mes, no només vocabulari relacionat amb les característiques físiques, els colors, les diferents emocions, sinó que ens ha fet reflexionar sobre la importància d’acceptar que tots som diferents i que això no és dolent.

Ens ho hem passat d’allò més bé jugant a jocs relacionats amb els colors, fent seriacions, aprenent més i més coses relacionades amb quantitats que s’amaguen darrere dels nombres, a través de gomets, i sobretot gaudint de tot allò que li passa a aquest elefant tan diferent de la resta, però a la vegada tan divertit i colorit!

See you soon!

Storytelling: Desembre 2018

Storytelling

Hello families!

Aquest mes de desembre ens ho hem passat pipa endinsant-nos dins els contes!

A principi de mes ens va venir a visitar The Very Hungry Caterpillar, una oruga amb molta gana que mai en tenia prou. És un conte molt transversal, ja que hem pogut aprendre els dies de la setmana i els menjar que menja l’orugueta.

Vam realitzar activitats manipulatives,  jocs i dinàmiques relacionades amb el conte que tant ens van encantar.

Els alumnes de la teacher Àngela vam gaudir també del conte “The Gingerbread Man” i vam poder realitzar una manualitat molt xula amb les nostres cares personalitzant el “Gingerbread Man”.

Bones festes!

Storytelling: Novembre 2018

Storytelling

Hello famílies!

Aquest mes ens ho hem passat pipa!

Amb la teacher Àngela ens vam acomiadar del Colour Monster fent activitats molt divertides per diferenciar cada color i relacionar-lo amb l’emoció. Vam construir un “emociòmetre” per respondre a la pregunta “How are you today?” segons com ens sentim i en relació amb cadascuna de les cinc emocions del petit monstre.

Amb la teacher Reema vam treballar el conte “The Dot”, que ens va ensenyar la importància de confiar en nosaltres mateixos per aconseguir tot el que ens proposem.

A més a més, tots hem començat un altre conte que es titula “The Very Hungry Caterpillar”, a partir del qual estem aprenent moltes coses relacionades amb els números, el menjar i els dies de la setmana.

Ara ja sabem quin animal és la caterpillar i què menja cada dia per omplir la seva panxolina.

A més a més, aquest animaló ens ha ensenyat la importància de menjar bé i no abusar dels cakes, ice-creams, sweets….

See you soon!

Storytelling: Octubre 2018

Storytelling

Hello everyone!

Aquest mes ens ha vingut a visitar «The Colour Monter» carregat de colors i emocions.

Els nens i nenes han après a identificar cada color amb l’emoció corresponent. Per això, hem jugat a molts jocs dinàmics i amb les titelles per tal de fer-los sentir protagonistes de la història.

Cap a finals de mes, aprofitant la festa de Halloween, ens va visitar una bruixa per explicar-nos la història de «Room on the broom» i ajudar-nos a fer unes varetes màgiques genials!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

8 + 15 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...