Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Octubre 2019

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes hem començat amb molta energia! Ens hem pogut conèixer amb el divertit joc “The Star”.

A més, hem après a expressar com ens sentim amb els nostres amics d’Upside Down, i així a les rutines ja sabrem tots com ens trobem!

I no podem oblidar la festa més important de la tardor, “Halloween”! Ens hem divertit molt ajudant al Garfield a trobar els seus donuts a la “Haunted House”.

See you next month!

Grup Speaking 5

Hello families!

Ya hemos iniciado nuestras sesiones semanales de “speaking”.

Este mes de octubre, hemos hablado del vocabulario relacionado con la comida, hemos aprendido hechos curiosos sobre ella, y hemos conversado sobre nuestra comida favorita. Además, hemos tratado los lugares en la ciudad, sabemos describir espacios como aeropuerto, ayuntamiento, etc. Antes de finalizar el mes, hemos hablado también de la tradición Halloween y hemos jugado a juegos relacionados con esta festividad.

See you next month!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

8 + 14 =

[:es _i=»0″ _address=»0″ /][: _i=»19″ _address=»19″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...