Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Novembre 2018

Grup Speaking 1r

Hello families!!

Aquest mes de novembre hem pogut practicar molt més l’anglès, ja ens coneixem tots i sabem el que ens agrada a cadascun dels nostres companys i companyes!

Hem introduït els animals a la classe i hem pogut diferenciar entre els animals salvatges terrestres i els del mar. Ens ho hem passat pipa jugant amb els daus dels animals, per aprendre les accions de cadascun d’ells.

A més, hem practicat l’estructura gramatical “Where is the octopus? It’s here!”, mentre jugàvem a un joc on havíem de buscar l’animal correcte.

Cap a finals del mes, hem treballat els “school objects” i hem après a dir quins objectes teníem al nostre “pencilcase”: “I have a blue pen and…”

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 2n

Hello again families!!

Aquest mes de novembre ha sigut d’allò més profitós!

Les nostres classes de “speaking” han girat al voltant de tres temàtiques: les emocions, el verb “can/can’t”, lligat a les nostres habilitats i la introducció del “present simple” amb “I live/He lives in…”

Ens ho estem passat d’allò més bé amb les propostes que ens porta la teacher cada divendres: jocs de taula de conversa, “random questions”, dinàmiques i projeccions que fan que cada vegada tinguem més fluidesa en llengua anglesa.

Fins la propera!

Grup Speaking 4t

Hello families!

En este mes de noviembre nuestros alumnos han aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is/There are”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase, además de speakings en los que nuestros niños asumían diferentes roles.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida. También hemos trabajado el verbo ‘to be’ junto con las “feelings”.

Hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que la Teacher ha inventado con las Flashcards, además de los recursos físicos y digitales.

¡Hasta el próximo mes!

Grup Speaking 6è

Hello Families!

En noviembre aprendimos muchas cosas. Empezamos con los “reflexive pronouns” a través de una canción-juego ‘slide and ladder’ y ‘run and write on a board’ para ponerles a prueba y comprabar qué bien se conocen entre ellos.

También hemos trabajado las direcciones ‘left, right, north, east’, etc. jugando ‘blind-folded’.

¡Hasta el próximo mes!

Speaking: Octubre 2018

Grup Speaking 1r

Hello everyone!! Aquest mes, al ser el primer, van aprofitar per conèixer els uns als altres a través de jocs i dinàmiques de grup com “The Star”, en la qual presentem paraules clau de la nostra vida i després expliquem a la resta de companys.

A més, vam realitzar la sessió de Halloween, on tots ens vam disfressar i vam passar una estona plena de jocs terrorífics i aprenent vocabulari relacionat amb el tema. Per practicar-ho, vam jugar al “Bingo” de Halloween i ens ho vam passar genial!

See you!

Grup Speaking 2n

Welcome famílies!! Aquest mes, al ser el primer del curs, hem aprofitat per fer dinàmiques de coneixença d’allò més divertides.

Abans  d’acabar el mes vam fer una sessió terrorífica: Halloween! Ens vam disfressar i vam parlar sobre la festivitat i jugar a jocs on el vocabulari de la festivitat hi va ser present.

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 4t

Hello everyone! Este mes, al ser el primero, nos hemos conocido unos a otros a través de juegos como ‘Speak Up’.

Además, nos lo hemos pasado estupendamente con juegos de vocabulario.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Grup Speaking 6è

Hello everyone! Este mes, al ser el primero, nos hemos conocido unos a otros a través de juegos como ‘Speak Up’.

Además, nos lo hemos pasado estupendamente con juegos de vocabulario.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

10 + 4 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...