Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Maig 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Ja arriben les merescudes vacances d’estiu i aquest últim mes hem pogut gaudir de molts jocs relacionats amb els números cardinals de l’1 al 20 i amb les fruites.

Hem après a comptar la quantitat d’objectes que trobem en qualsevol lloc amb l’estructura “There are twelve…”.

A més, hem practicat vocabulari relacionat amb les parts de la casa i els seus elements.

Per acabar, hem après vocabulari relacionat amb l’estiu com “beach, sea, ice-cram”, etc.

Que passeu unes bones vacances!

See you next year!

Grup Speaking 2n

¡Hello familias!

El mes de mayo llegó a su fin. Hemos estado aprendiendo las rutinas del día en inglés: levantarnos, desayunar, ir al colegio, etc. Para ello hemos hecho diferentes juegos con “flashcards”, que también hemos utilizado para introducir las horas en inglés: ¿a qué hora comemos o nos duchamos? Ambos temas van unidos.

Hemos utilizado un gran reloj para que l@s alumn@s identifiquen qué hora es y lo digan en inglés o que ell@s pongan a qué hora hacen sus rutinas diarias.

También hemos jugado a las cartas de las horas y hemos hecho con mímica diferentes rutinas para que el resto de compañer@s adivine qué estamos haciendo.

Hemos trabajado canciones en inglés, escuchando una canción atentamente para después ordenar la letra de la canción como si fuese un puzle, y jugando a la ruleta de las canciones donde cada un@ ha cantado en un karaoke la canción que le tocase.

Para terminar hemos trabajado el tema del verano, list@s para las vacaciones.

Enjoy the summer and see you next year!

Grup Speaking 4t

Hello families!

Este mes hemos practicado los adjetivos y el “present continuous tense” adivinando las acciones a través del juego “What are they doing?”.

También hemos jugado a un juego de cartas para practicar el vocabulario tratado a lo largo del curso.

El curso ha llegado a su fin, así que solamente nos queda desearos un feliz verano.

Have a nice summer!

Grup Speaking 6è

Hello families!

Este mes hemos jugado al “Scrabble” y hemos mejorado deletreando las palabras.

También hemos disfrutado en el pasillo de nuestro colegio jugando a “TIC-TAC-TOE”  y practicando “Make a question”. Nos divertimos mucho jugando el juego de “Paper Ball” en el que teníamos que tirar una bolita de papel y después escribir varias preguntas para contestar.

Para practicar el vocabulario hemos trabajado el “What’s wrong in this picture?” y por último la “Teacher” nos ha traído un juego muy chulo que contiene toda la gramática como vocabulario, mímica, conocimiento, etc., llamado “Te reo English game”.

El curso ha llegado a su fin, así que solamente nos queda desearos un feliz verano.

Have a nice summer!

Speaking: Abril 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Aquest mes ha passat molt ràpid perquè hem gaudit d’unes vacances que ens mereixíem molt per haver treballat tant!

Durant aquest mes hem après vocabulari sobre “Easter”, jugant a jocs per practicar aquestes paraules noves.

A més, hem après els numeros del 0 al 20 en anglès, així com les fruites. Hem practicat l’expressió “How many…? There is/are” tot jugant a jocs d’endevinar.

Cada vegada agafem més confiança a l’hora de parlar en anglès!

See you!

Grup Speaking 2n

¡Hello familias!

Este mes ha sido especial, ya que hemos tenido las vacaciones de “Easter”. Es por ello que a principio de mes hemos trabajado el vocabulario relacionado con esta celebración a través de diferentes juegos.

Tras volver de las vacaciones nos ha tocado el tema de las presentaciones: “introductions”. Hemos visto un video de Mark, un personaje que se presenta para, posteriormente presentarnos todos nosotros de la misma manera: nuestro nombre, edad, dónde vivimos, gustos, etc. También hemos hecho un juego donde decimos nuestros “hobbies”, algún deporte o actividad que nos gusta, para después hacer un juego en círculo donde nos presentamos a nosotros mismos y a la persona que tenemos al lado, diciendo qué le gusta: “My name is X and I like X”. De esta forma también hemos practicado los pronombres personales “I, He and She”.

See you soon!

Grup Speaking 4t

Hello families!

Este mes nos lo hemos pasado genial con los juegos de “Easter”,  ¡ha sido muy divertido!

También hemos repasado los números con diferentes dinámicas. Nuestra ¡teacher” nos ha enseñado a jugar al “Bus Stop” para practicar “Noun”. Ahora ya sabemos diferenciar palabras por categorías.

See you next month!

Grup Speaking 6è

Hello families!

Este mes hemos trabajado mucho vocabulario a traves del “Quiz time”. También hemos jugado a juegos relacionados con la festividad de “Easter”. Después de vacaciones hemos empezado ‘”Will vs. be going to”. La teacher nos ha puesto un video de adivinanzas de vocabulario y fotos llamado “What happened next?”, para trabajar el uso de estas estructuras gramaticales y lo hemos adivinado con bastante éxito.

See you next month!

Speaking: Març 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Aquest mes hem introduït el vocabulari del cos i hem après a descriure personatges. Un dia ens va visitar el “Mr. Potato”! Va ser molt divertit haver de buscar cada part del cos per dir-li què li faltava. A més, vam jugar a crear monstres personalitzats per tal de poder descriure’ls als nostres companys.

See you!

Grup Speaking 2n

Hello again!

Aquest mes de març ha sigut d’allò més profitós.

Amb motiu de la festa del Carnaval hem descrit disfresses d’allò més singulars.

També hem practicat l’estructura del present continuous amb el vocabulari de la roba: “I am wearing… a dress, a shirt, a skirt, trousers…”

Ens ha encantat jugar als diferents jocs i dinàmiques que la teacher ens ha proposat. Els jocs que han triomfat aquest mes són: “Hang the clothes in a wardrobe” i “Minnies Clothes Maze”. Es tracten de jocs interactius amb els que hem pogut practicar la conversa.

També hem jugat aun memory dels tradicionals per tal de consolidar el vocabulari de la roba.

A més a més, hem gaudit molt jugant a vestir el Mr. Potato and his family, i posant-los diferents accesoris d’allò més avariats.

Un altre punt gramatical que hem treballat aquest mes és “There is/are”

Un joc de taula per practicar aquest punt ens ha servit de molta ajuda.

També hem practicat els demostratius “This is, that is, these are, those are”, tot descrivint el menjar que trobàvem dins d’una nevera que ens mostrava la teacher.

L’última sessió del mes l’hem dedicat als mitjans de transport i a l’estructura del present simple “I go/don’t go by…”

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 4t

Hello families!!

Este mes hemos lo hemos dedicado a practicar a fondo el presente simple del verbo “to be”. El juego que más ha triunfado ha sido el juego de mesa “Snakes and Ladders”.

De esta manera, con estas sesiones somos capaces de presentarnos delante de alguien de manera completa.

¡Hasta el próximo mes!

Grup Speaking 6è

Hello families!!

Este mes hemos repasado la gramática, una vez más, jugando a diferentes propuestas muy dinámicas y vivenciales. El juego protagoista del mes ha sido “Who wants to be a millionare”, en el que hemos llegado hasta $500,000! Somos unos cracks!

Antes de terminar el mes, hicimos un “LondonTour”, para descubrir los encantos que esconde esta ciudad y tener unas nociones básicas de ella por si alguna vez tenemos la suerte de poder visitarla.

See you next month!!

Speaking: Febrer 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Durant aquest mes de febrer hem iniciat les classes reforçant els continguts del mes passat, per tal de no oblidar-los (I can jump, You can’t fly, Can you play the guitar?).

Un cop vam repassar aquests continguts, vam introduir les emocions a la nostra classe, doncs és molt important que els alumnes sàpiguen detectar i expressar els seus sentiments. Per això, vam repassar el “Verb to be” (ser o estar), per tal de poder expressar com ens sentim.

Vam jugar a diferents jocs de taula on havíem de detectar les emocions, així com visualitzar petits fragments de vídeo per detectar-les i parlar-ne sobre elles.

See you!

Grup Speaking 2n

Hello families!

Aquest més ens ho hem passat d’allò més bé a les nostres sessions d’Speaking.

El vocabulari del mes ha sigut variat: instruments musicals, dies de la setmana i animals i el seus hàbitats.

Aquest vocabulari ens ha servit per repassar el Present Simple i els demostratius This is…/That is…

Ens encanten els jocs com el Memory game, Say STOP when you see…, Banana Race, boardgame Just do it , This/ That, Find an animal o Spin the bottle.

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 4t

Hello families!

Este mes hemos jugado a  Word Tennis y a Word Soup, aprendiendo mucho vocabulario nuevo.

Nos hemos divertido mucho jugando al Memory Game de varias temáticas mezcladas.

See you next month!

Grup Speaking 6è

Hello families!

Este mes ha sido muy divertido e intenso.

En nuestras sesiones de Speaking hemos aprendido verbos irregulares y de los juegos que la teacher nos ha propuesto, el que másnos ha gustado ha sido tenernos que inventar historias usando Story Cubes.

Los Puzzles y los Brain Teasers a los que hemos jugado nos han salido muy bien!

See you next month!

Speaking: Gener 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, hem parlat sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Seguidament, hem introduït les diferents professions com per exemple “vet, teacher, policeman, doctor”, etc. A més, hem après a dir què volem ser quan siguem grans. També hem après a diferenciar entre “she” i “he”, per descriure flashcards on sortien diferents persones i el seu ofici.

També hem après diferents accions com “jump, walk, sing, shout, dance”… D’aquesta manera, hem introduït l’expressió grammatical «I can/ I can’t» per explicar quines coses sabem fer i quines no.

See you!

Grup Speaking 2n

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances nadalenques, hem iniciat el segon trimester amb molta energia.

El primer tema de conversa que hem tingut aquest mes ha sigut les vacances. Hem parlat de com hem Passat les festes, de què hem fet, què hem menjat I quins regals hem tingut.

Ens encanten els jocs que la teacher ens proposa com el memori, el domino, els jocs amb les flashcards, els jocs de mímica I el “board race”. Amb ells, hem treballat l’estructura grammatical Have you got? Do you like? Does he/she like? What does he/she like doing?

Fins el mes vinent!

See you!

Grup Speaking 4t

Hello families!

Como no podía ser de otra forma, hemos vuelto de las vacaciones hablando de los regalos que hemos recibido estas Navidades.

Este mes los niños y niñas han aprendido y reforzado el “Present Continuous” gracias a divertidos juegos de mímica y Speaking.

Además, con Teacher Reema han relacionado los verbos con diferentes deportes y su equipamiento, todo ello jugando con “memories” y con originales Presentaciones digitales.

¡Hasta el próximo mes!

Grup Speaking 6è

Hello families!

A la vuelta de las Navidades nos interesaba mucho saber qué regalos habíamos recibido cada uno, así que aprovechamos para practicar nuestro Speaking.

Este mes lo hemos dedicado sobre todo al tiempo “Present Perfect”, con sus distintas formas, “Have you ever…?” “Have you…yet”?Y para ello hemos tenido que consolidar los verbos irregulares, usando divertidos juegos ¡con cuenta atrás incluida!

También hemos usado varias cartas, videos, “ice-breakers” y juegos de mímica para divertir-nos mientras aprendíamos.

¡Nos vemos el próximo mes! Bye bye!

Speaking: Desembre 2018

Grup Speaking 1r

Hello families!

Aquest últim mes abans de Nadal hem aprofitat per fer moltes coses! Cada vegada tenim més fluïdesa amb l’idioma i a poquet a poquet agafem més seguretat a l’hora de parlar.

Aquest mes de desembre vam començar repassant els objectes de l’escola i vam aprendre a dir que teniem a la nostra motxilla: “In my school bag I have…”

Més endavant vam aprofitar que s’apropava Nadal per aprendre les diferents joguines que podem demanar a Santa Claus. Vam aprendre a demanar-li allò que volíem “I want a…”

Finalment, vam gaudir d’una última classe abans de Nadal plena de jocs i activitats súper divertits!
See you!

Grup Speaking 2n

Hello, families!!

El primer trimestre ha finalitztat. Com passa el temps!

Els I les alumnes cada vegada s’esforcen més per parlar en llengua anglesa.

Durant aquest mes de desembre hem estat practicant l’estructura grammatical “have/has got” amb les parts del cos dels animals.

A cada sessió, el seu vocanulari s’ha enriquit amb noves paraules de tipus de cases i llocs on viure.

Un dels jocs estrella del mes ha sigut “Describe the Monster”. Quin tip de riure ens vam fer!

L’última classe abans de marxar de vacances l’hem dedicat a la festa de “Christmas”, tot desxifrant un missatge secret del Pare Noel, I jugant a diferents jocs de taula nadalencs en anglès.

See you next term!!!

Grup Speaking 4t

Hello Families!

Hemos empezado este mes repasando un poquito el vocabulario de la comida a través del juego ‘TIC-TAC-TOE´. ¡Nos ha encantado!

El punto gramatical que hemos practicado ha sido “can/can’t”. También hemos practicado “speaking” a través de un cuento ‘The Lion and the Mouse’.

Ademas, ¡hemos dado la vuelta al mundo aprendiendo los países!

Merry Christmas!

Grup Speaking 6è

Hello Families!

Este mes hemos empezado el tema de los verbos con el “present perfect”.

También hemos hecho un debate  ‘Mobile vs. Video games’, en el que hemos compartido nuetras opiniones y nos ha divertido mucho. Además, con la actividad de ‘Spot the difference’ hemos repasado vocabulario y gramática a la vez.

Que tengáis unas felices fiestas!

Speaking: Novembre 2018

Grup Speaking 1r

Hello families!!

Aquest mes de novembre hem pogut practicar molt més l’anglès, ja ens coneixem tots i sabem el que ens agrada a cadascun dels nostres companys i companyes!

Hem introduït els animals a la classe i hem pogut diferenciar entre els animals salvatges terrestres i els del mar. Ens ho hem passat pipa jugant amb els daus dels animals, per aprendre les accions de cadascun d’ells.

A més, hem practicat l’estructura gramatical «Where is the octopus? It’s here!», mentre jugàvem a un joc on havíem de buscar l’animal correcte.

Cap a finals del mes, hem treballat els “school objects” i hem après a dir quins objectes teníem al nostre «pencilcase»: “I have a blue pen and…”

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 2n

Hello again families!!

Aquest mes de novembre ha sigut d’allò més profitós!

Les nostres classes de “speaking” han girat al voltant de tres temàtiques: les emocions, el verb “can/can’t”, lligat a les nostres habilitats i la introducció del “present simple” amb “I live/He lives in…”

Ens ho estem passat d’allò més bé amb les propostes que ens porta la teacher cada divendres: jocs de taula de conversa, “random questions”, dinàmiques i projeccions que fan que cada vegada tinguem més fluidesa en llengua anglesa.

Fins la propera!

Grup Speaking 4t

Hello families!

En este mes de noviembre nuestros alumnos han aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is/There are”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase, además de speakings en los que nuestros niños asumían diferentes roles.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida. También hemos trabajado el verbo ‘to be’ junto con las “feelings”.

Hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que la Teacher ha inventado con las Flashcards, además de los recursos físicos y digitales.

¡Hasta el próximo mes!

Grup Speaking 6è

Hello Families!

En noviembre aprendimos muchas cosas. Empezamos con los “reflexive pronouns” a través de una canción-juego ‘slide and ladder’ y ‘run and write on a board’ para ponerles a prueba y comprabar qué bien se conocen entre ellos.

También hemos trabajado las direcciones ‘left, right, north, east’, etc. jugando ‘blind-folded’.

¡Hasta el próximo mes!

Speaking: Octubre 2018

Grup Speaking 1r

Hello everyone!! Aquest mes, al ser el primer, van aprofitar per conèixer els uns als altres a través de jocs i dinàmiques de grup com «The Star», en la qual presentem paraules clau de la nostra vida i després expliquem a la resta de companys.

A més, vam realitzar la sessió de Halloween, on tots ens vam disfressar i vam passar una estona plena de jocs terrorífics i aprenent vocabulari relacionat amb el tema. Per practicar-ho, vam jugar al «Bingo» de Halloween i ens ho vam passar genial!

See you!

Grup Speaking 2n

Welcome famílies!! Aquest mes, al ser el primer del curs, hem aprofitat per fer dinàmiques de coneixença d’allò més divertides.

Abans  d’acabar el mes vam fer una sessió terrorífica: Halloween! Ens vam disfressar i vam parlar sobre la festivitat i jugar a jocs on el vocabulari de la festivitat hi va ser present.

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 4t

Hello everyone! Este mes, al ser el primero, nos hemos conocido unos a otros a través de juegos como ‘Speak Up’.

Además, nos lo hemos pasado estupendamente con juegos de vocabulario.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Grup Speaking 6è

Hello everyone! Este mes, al ser el primero, nos hemos conocido unos a otros a través de juegos como ‘Speak Up’.

Además, nos lo hemos pasado estupendamente con juegos de vocabulario.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

5 + 3 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...