Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Febrer 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Durant aquest mes de febrer hem iniciat les classes reforçant els continguts del mes passat, per tal de no oblidar-los (I can jump, You can’t fly, Can you play the guitar?).

Un cop vam repassar aquests continguts, vam introduir les emocions a la nostra classe, doncs és molt important que els alumnes sàpiguen detectar i expressar els seus sentiments. Per això, vam repassar el “Verb to be” (ser o estar), per tal de poder expressar com ens sentim.

Vam jugar a diferents jocs de taula on havíem de detectar les emocions, així com visualitzar petits fragments de vídeo per detectar-les i parlar-ne sobre elles.

See you!

Grup Speaking 2n

Hello families!

Aquest més ens ho hem passat d’allò més bé a les nostres sessions d’Speaking.

El vocabulari del mes ha sigut variat: instruments musicals, dies de la setmana i animals i el seus hàbitats.

Aquest vocabulari ens ha servit per repassar el Present Simple i els demostratius This is…/That is…

Ens encanten els jocs com el Memory game, Say STOP when you see…, Banana Race, boardgame Just do it , This/ That, Find an animal o Spin the bottle.

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 4t

Hello families!

Este mes hemos jugado a  Word Tennis y a Word Soup, aprendiendo mucho vocabulario nuevo.

Nos hemos divertido mucho jugando al Memory Game de varias temáticas mezcladas.

See you next month!

Grup Speaking 6è

Hello families!

Este mes ha sido muy divertido e intenso.

En nuestras sesiones de Speaking hemos aprendido verbos irregulares y de los juegos que la teacher nos ha propuesto, el que másnos ha gustado ha sido tenernos que inventar historias usando Story Cubes.

Los Puzzles y los Brain Teasers a los que hemos jugado nos han salido muy bien!

See you next month!

Speaking: Gener 2019

Grup Speaking 1r

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, hem parlat sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Seguidament, hem introduït les diferents professions com per exemple “vet, teacher, policeman, doctor”, etc. A més, hem après a dir què volem ser quan siguem grans. També hem après a diferenciar entre “she” i “he”, per descriure flashcards on sortien diferents persones i el seu ofici.

També hem après diferents accions com “jump, walk, sing, shout, dance”… D’aquesta manera, hem introduït l’expressió grammatical “I can/ I can’t” per explicar quines coses sabem fer i quines no.

See you!

Grup Speaking 2n

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances nadalenques, hem iniciat el segon trimester amb molta energia.

El primer tema de conversa que hem tingut aquest mes ha sigut les vacances. Hem parlat de com hem Passat les festes, de què hem fet, què hem menjat I quins regals hem tingut.

Ens encanten els jocs que la teacher ens proposa com el memori, el domino, els jocs amb les flashcards, els jocs de mímica I el “board race”. Amb ells, hem treballat l’estructura grammatical Have you got? Do you like? Does he/she like? What does he/she like doing?

Fins el mes vinent!

See you!

Grup Speaking 4t

Hello families!

Como no podía ser de otra forma, hemos vuelto de las vacaciones hablando de los regalos que hemos recibido estas Navidades.

Este mes los niños y niñas han aprendido y reforzado el “Present Continuous” gracias a divertidos juegos de mímica y Speaking.

Además, con Teacher Reema han relacionado los verbos con diferentes deportes y su equipamiento, todo ello jugando con “memories” y con originales Presentaciones digitales.

¡Hasta el próximo mes!

Grup Speaking 6è

Hello families!

A la vuelta de las Navidades nos interesaba mucho saber qué regalos habíamos recibido cada uno, así que aprovechamos para practicar nuestro Speaking.

Este mes lo hemos dedicado sobre todo al tiempo “Present Perfect”, con sus distintas formas, “Have you ever…?” “Have you…yet”?Y para ello hemos tenido que consolidar los verbos irregulares, usando divertidos juegos ¡con cuenta atrás incluida!

También hemos usado varias cartas, videos, “ice-breakers” y juegos de mímica para divertir-nos mientras aprendíamos.

¡Nos vemos el próximo mes! Bye bye!

Speaking: Desembre 2018

Grup Speaking 1r

Hello families!

Aquest últim mes abans de Nadal hem aprofitat per fer moltes coses! Cada vegada tenim més fluïdesa amb l’idioma i a poquet a poquet agafem més seguretat a l’hora de parlar.

Aquest mes de desembre vam començar repassant els objectes de l’escola i vam aprendre a dir que teniem a la nostra motxilla: “In my school bag I have…”

Més endavant vam aprofitar que s’apropava Nadal per aprendre les diferents joguines que podem demanar a Santa Claus. Vam aprendre a demanar-li allò que volíem “I want a…”

Finalment, vam gaudir d’una última classe abans de Nadal plena de jocs i activitats súper divertits!
See you!

Grup Speaking 2n

Hello, families!!

El primer trimestre ha finalitztat. Com passa el temps!

Els I les alumnes cada vegada s’esforcen més per parlar en llengua anglesa.

Durant aquest mes de desembre hem estat practicant l’estructura grammatical “have/has got” amb les parts del cos dels animals.

A cada sessió, el seu vocanulari s’ha enriquit amb noves paraules de tipus de cases i llocs on viure.

Un dels jocs estrella del mes ha sigut “Describe the Monster”. Quin tip de riure ens vam fer!

L’última classe abans de marxar de vacances l’hem dedicat a la festa de “Christmas”, tot desxifrant un missatge secret del Pare Noel, I jugant a diferents jocs de taula nadalencs en anglès.

See you next term!!!

Grup Speaking 4t

Hello Families!

Hemos empezado este mes repasando un poquito el vocabulario de la comida a través del juego ‘TIC-TAC-TOE´. ¡Nos ha encantado!

El punto gramatical que hemos practicado ha sido “can/can’t”. También hemos practicado “speaking” a través de un cuento ‘The Lion and the Mouse’.

Ademas, ¡hemos dado la vuelta al mundo aprendiendo los países!

Merry Christmas!

Grup Speaking 6è

Hello Families!

Este mes hemos empezado el tema de los verbos con el “present perfect”.

También hemos hecho un debate  ‘Mobile vs. Video games’, en el que hemos compartido nuetras opiniones y nos ha divertido mucho. Además, con la actividad de ‘Spot the difference’ hemos repasado vocabulario y gramática a la vez.

Que tengáis unas felices fiestas!

Speaking: Novembre 2018

Grup Speaking 1r

Hello families!!

Aquest mes de novembre hem pogut practicar molt més l’anglès, ja ens coneixem tots i sabem el que ens agrada a cadascun dels nostres companys i companyes!

Hem introduït els animals a la classe i hem pogut diferenciar entre els animals salvatges terrestres i els del mar. Ens ho hem passat pipa jugant amb els daus dels animals, per aprendre les accions de cadascun d’ells.

A més, hem practicat l’estructura gramatical “Where is the octopus? It’s here!”, mentre jugàvem a un joc on havíem de buscar l’animal correcte.

Cap a finals del mes, hem treballat els “school objects” i hem après a dir quins objectes teníem al nostre “pencilcase”: “I have a blue pen and…”

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 2n

Hello again families!!

Aquest mes de novembre ha sigut d’allò més profitós!

Les nostres classes de “speaking” han girat al voltant de tres temàtiques: les emocions, el verb “can/can’t”, lligat a les nostres habilitats i la introducció del “present simple” amb “I live/He lives in…”

Ens ho estem passat d’allò més bé amb les propostes que ens porta la teacher cada divendres: jocs de taula de conversa, “random questions”, dinàmiques i projeccions que fan que cada vegada tinguem més fluidesa en llengua anglesa.

Fins la propera!

Grup Speaking 4t

Hello families!

En este mes de noviembre nuestros alumnos han aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is/There are”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase, además de speakings en los que nuestros niños asumían diferentes roles.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida. También hemos trabajado el verbo ‘to be’ junto con las “feelings”.

Hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que la Teacher ha inventado con las Flashcards, además de los recursos físicos y digitales.

¡Hasta el próximo mes!

Grup Speaking 6è

Hello Families!

En noviembre aprendimos muchas cosas. Empezamos con los “reflexive pronouns” a través de una canción-juego ‘slide and ladder’ y ‘run and write on a board’ para ponerles a prueba y comprabar qué bien se conocen entre ellos.

También hemos trabajado las direcciones ‘left, right, north, east’, etc. jugando ‘blind-folded’.

¡Hasta el próximo mes!

Speaking: Octubre 2018

Grup Speaking 1r

Hello everyone!! Aquest mes, al ser el primer, van aprofitar per conèixer els uns als altres a través de jocs i dinàmiques de grup com “The Star”, en la qual presentem paraules clau de la nostra vida i després expliquem a la resta de companys.

A més, vam realitzar la sessió de Halloween, on tots ens vam disfressar i vam passar una estona plena de jocs terrorífics i aprenent vocabulari relacionat amb el tema. Per practicar-ho, vam jugar al “Bingo” de Halloween i ens ho vam passar genial!

See you!

Grup Speaking 2n

Welcome famílies!! Aquest mes, al ser el primer del curs, hem aprofitat per fer dinàmiques de coneixença d’allò més divertides.

Abans  d’acabar el mes vam fer una sessió terrorífica: Halloween! Ens vam disfressar i vam parlar sobre la festivitat i jugar a jocs on el vocabulari de la festivitat hi va ser present.

Fins el mes vinent!

Grup Speaking 4t

Hello everyone! Este mes, al ser el primero, nos hemos conocido unos a otros a través de juegos como ‘Speak Up’.

Además, nos lo hemos pasado estupendamente con juegos de vocabulario.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Grup Speaking 6è

Hello everyone! Este mes, al ser el primero, nos hemos conocido unos a otros a través de juegos como ‘Speak Up’.

Además, nos lo hemos pasado estupendamente con juegos de vocabulario.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

2 + 8 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...