Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Febrer 2020

Speaking 2

 

Hello again!

No us volem espantar però…durant una sessió d’aquest mes hi han hagut “zombies” a la nostra classe! La teacher ens ha preparat un súper joc per practicar les estructures gramaticals que havíem d’estudiar i ha funcionat molt bé!

A més a més, ja sabem com es toquen els instruments i hem començat a entendre la diferència entre els nostres amics “This, that, these, those”.

Tot això sense oblidar la part del vocabulari, perquè hem buscat animals a la jungla i hem jugat als “online Memory Games”, tot això acompanyat dels divertits jocs amb Flaschards que la teacher sempre ens prepara.

Hem tancat el mes amb una súper festa amb motiu de “Carnival”! Hem après el nom d’algunes disfresses I hem ballat!

 See you soon families!

Grup Speaking 5

Hello families!

Este mes de febrero ha estado lleno de nuevos retos en cuanto a conocimiento, practicamos muchísimo el inglés a través de muchas actividades y juegos.

Durante este mes aprendimos a utilizar el “present continuous + past continuous”, interactuando mucho en clase hasta lograr perfeccionar su uso y decir las oraciones de la manera correcta.

También tratamos sobre el ‘’Carnival’’, los diferentes tipos de disfraces y cómo llamarlos en inglés. Hablamos de nosotros mismos, sobre qué nos gusta, qué queremos ser de mayores y fue una gran oportunidad para conocer más de cada uno de nuestros compañeros.

Para finalizar este mes, continuamos practicando nuestra habilidad de “speaking”, hablando sobre ‘’famous people’’ y ‘’History’’

¡Estamos ansiosos por aprender cada vez más y más!

See you next month families!

Speaking: Gener 2020

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes ha estat molt intens.

Hem començat a practicar la tercera persona del singular dels verbs, tot jugant amb les teachers, que ens han preparat moltes activitats relacionades amb el menjar, especialment la fruita i la verdura.

I no ens hem d’oblidar que, a més, hem pogut saber quins “Sports” ens agraden amb les dinàmiques que hem fet a classe.

 See you soon!

Grup Speaking 5

Hello families!

Este mes de enero hemos regresado a las clases con muchas energías y con ganas de aprender más y más. Durante este mes hemos practicado muchísimo el inglés, hablando sobre “transportation, prepositions of direction,  family and places of interests”.

Cada clase es una nueva oportunidad para desarrollar la habilidad de expresarnos oralmente y pasarlo genial con nuestros compañeros.

¡Hasta luego familias!

Speaking: Desembre 2019

Speaking 2

Hello families!

En aquest últim mes de l’any hem continuat treballant i passant-ho bé!

Hem practicat el verb “To have” en tercera persona gràcies al nostre amic el “monster” i el divertit vídeo que ens ha posat la Teacher.

I per despedir-nos bé de l’any, hem dedicat l’última sessió a Christmas.

 Merry Christmas!

Grup Speaking 5

 Hello Families!

Aquestes dues sessions del mes les hem dedicat al Christmas!

Hem parlat de què és per a nosaltres el Christmas, què és el que més ens agrada d’aquestes festes. També hem parlat de tradicions i de quins regalets demanarem als Reis i Santa Claus.

Esperem que les vacances donin per a molt i que al tornar tinguem moltes coses per explicar!

Merry Christmas and Happy New Year! See you soon!!!

Speaking: Novembre 2019

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes hem treballat les parts del cos amb divertits jocs que ens han preparat la Teacher. A més, hem pogut ballar la famosa cançó “Head, shoulders, knees and toes”

Tot això sense oblidar la gramàtica, perquè aprofitant les parts del cos, hem practicat el verb “To have”

I no només això, hem vist quines són les nostres habilitats gràcies als jocs d’Speaking relacionats amb el modal “Can / Can’t”

See you soon!

Grup Speaking 5

Hello families!

Aquest mes de novembre hem treballat els “places” de la ciutat com ara; “city hall, police station, train station, supermarket…” A més a més hem practicat com descriure aquests llocs.

A més d’això, hem après el vocabulari que s’utilitza quan anem de compres. És a dir, salutacions, com demanar ajuda, talles de la roba, etc.

Finalment, hem parlat de diferents tipus de música, quina és la que més ens agrada, quan i on escoltem música, amb qui…

En definitiva, ens ho hem passat molt bé practicant la llengua anglesa a través d’activitats de “Speaking” i jocs!

See you next month!

Speaking: Octubre 2019

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes hem començat amb molta energia! Ens hem pogut conèixer amb el divertit joc “The Star”.

A més, hem après a expressar com ens sentim amb els nostres amics d’Upside Down, i així a les rutines ja sabrem tots com ens trobem!

I no podem oblidar la festa més important de la tardor, “Halloween”! Ens hem divertit molt ajudant al Garfield a trobar els seus donuts a la “Haunted House”.

See you next month!

Grup Speaking 5

Hello families!

Ya hemos iniciado nuestras sesiones semanales de “speaking”.

Este mes de octubre, hemos hablado del vocabulario relacionado con la comida, hemos aprendido hechos curiosos sobre ella, y hemos conversado sobre nuestra comida favorita. Además, hemos tratado los lugares en la ciudad, sabemos describir espacios como aeropuerto, ayuntamiento, etc. Antes de finalizar el mes, hemos hablado también de la tradición Halloween y hemos jugado a juegos relacionados con esta festividad.

See you next month!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

5 + 13 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...