Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Effective English: Novembre 2018

Grups Cicle Inicial

Hello families!!

El mes passat vam aprendre moltes coses i ara que ja ens coneixem tots i totes i ja sabem el què ens agrada i avancem molt més ràpid.

Durant aquest mes de novembre hem après les unitats de temps com el “second, minute and hour”, a més, ja sabem quan hem de dir “good morning, good aftenoon o good evening” perquè hem après a diferenciar les parts del dia. Un cop ens va quedar molt clar, vam jugar a molts jocs súper dinàmics sobre les hores i les rutines: ara ja sabem dir a quina hora ens aixequem al matí!!!

Ens ho hem passat pipa cantant cançons, ballant i sobretot, jugant a tots els jocs que prepara la teacher! D’aquesta manera aprenem i gaudim de l’anglès, tot a l’hora!

See you!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

En este mes de noviembre los alumnos de Teacher Reema han aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is / There are some/any”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase, además de “speakings” en los que nuestros niños asumían diferentes roles.

Con Teacher Angela hemos aprendido muchos adjetivos para poder describir personas, cosas y animales. De esta manera, podemos enriquecer nuestro vocabulario a la hora de hablar o escribir. Además, aprendimos a utilizar-los de manera comparativa “smaller tan…”.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida. Hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que las Teachers han inventado con las flashcards, además de los recursos físicos y digitales.

Y para no dejarnos nada por el camino, hemos dado un buen repaso a los meses del año.

¡Hasta el próximo mes!

Grups Cicle Superior

Hello families!

¡En noviembre aprendimos muchas cosas! Empezamos con los números ordinales para hablar sobre fechas del calendario y eventos, y también los años. Después continuamos con los verbos en pasado, para poder explicarnos qué hicimos el día anterior y qué comimos, dónde fuimos el fin de semana, o cómo celebramos nuestro cumpleaños pasado. Hemos trabajado los “reflexive pronouns” y la descripción física de los animales.

Los alumnos de Teacher Reema jugaron a “slide and ladder game” y a ”run and write game” para practicar y comprobar el tema.

Con Teacher Irene hemos viajado a Costa Rica y hemos aprendido cómo describir a las personas.

Finalmente, hablamos también sobre datos curiosos y aprendimos mucho sobre cultura general jugando a un “quiz”. Por ejemplo, ¿sabíais cuándo voló el primer avión? ¡En 1903!

Además, ¡este mes viajamos a Egipto! Fue muy interesante descubrir cómo vivía Tutankhamon.

Hasta aquí el mes de noviembre. Ya estamos preparando la Navidad, ¡con mucha ilusión…!

See you soon!

Effective English: Octubre 2018

Grups Cicle Inicial

Hello everyone!!

Aquest mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos els uns als altres a través de jocs de taula i dinàmiques de grup, com “The Star”, on vam haver d’escriure a cada punta de l’estrella una paraula clau sobre la nostra vida. Cada dia es va escollir una estrella de manera aleatòria per tal que el seu propietari fos el seu protagonista, explicant-la davant dels companys. La resta d’alumnes havien de participar fent preguntes.

També hem començat a treballar l’alfabet a través de cançons, les principals accions a través de jocs dinàmics i els objectes de l’escola a amb l’ajuda de jocs interactius.

Per acabar el mes, hem celebrat Halloween a la classe i el dia que va venir a visitar-nos una bruixa carregada d’activitats per realitzar.

Fins el mes vinent!

Grups Cicle Mitjà

Hello everyone!!

Aquest mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos els uns als altres a través de jocs de taula i dinàmiques de grup, com “The Star”, on vam haver d’escriure a cada punta de l’estrella una paraula clau sobre la nostra vida. Cada dia es va escollir una estrella de manera aleatòria per tal que el seu propietari fos el seu protagonista, explicant-la davant dels companys. La resta d’alumnes havien de participar fent preguntes.

També hem començat a treballar els números fins al 100! I hem participat en dinàmiques per tal de repassar-los.

A més, vam fer un repàs de la roba i vam classificar els ítems en “Winter Clothes” and “Summer Clothes”. Per acabar, vam celebrar Halloween a la classe aprofitant la visita d’una bruixa carregada d’activitats per realitzar.

See you!

Grups Cicle Superior

Hello!

Este primer  mes de clases nos hemos conocido mediante juegos divertidos como “The Star”.

También hemos aprendido cómo describirnos a nosotros mismos y a los demás.

Ya sabemos dar direcciones en Salou y conocemos los nombres de edificios y tiendas.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

9 + 13 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...