Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Effective English: Maig 2019

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Durant aquest últim mes hem pogut aprendre el vocabulari relacionat amb la roba i els números múltiples de 10 fins al 100!

Per poder posar-ho en pràctica, hem participat en jocs dinàmics de vocabulari amb un “Big Board Game” de l’alfabet.

A més, hem jugat als “Corners”, un joc que ens encanta per poder practicar les paraules que més ens costa.

Ja s’apropen les merescudes vacances i només en queda desitjar-vos que passeu un bon estiu!

See you next year!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

En este último mes del curso no hemos dejado de aprender cosas, y es que nuestra “Teacher”  tenía preparados divertidos juegos para aprender el vocabulario relacionado con las celebraciones.

En cuanto a la gramática, nos ha sorprendido lo rápido y fácil que ha resultado aprender y retener el verbo “To be” en “Past Simple”, sobretodo porque la “Teacher” hacía competiciones de memoria y trajo un puzle.

Una vez consolidado el “Past Simple”, hemos aprovechado para introducir el “There was / were” con juegos de memoria.

Ya en las últimas sesiones, la “Teacher” trajo los juegos que más nos habían gustado a lo largo del curso, para irnos de vacaciones con un muy buen sabor de boca!

Have a very nice summer!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Este último mes no hemos dejado de aprender cosas.

En gramática hemos ampliado y reforzado la “Passive Voice” con juegos online que nos preparó la “Teacher”.

Además, y para que no se olvidara nada, hemos reforzado el “Reported Speech” con competiciones de “Writing”.

Por lo que respecta al vocabulario, hemos dado un buen repaso a todos los contenidos del curso rescatando los juegos que más gustaron en clase. ¡Ha sido la mejor manera de terminar el curso!

Have a very nice summer!

Effective English: Abril 2019

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes hem introduït el vocabulari dels instruments com per exemple “trumpet, recorder, drums, piano, tambourine or violin”.

Un cop l’hem consolidat, hem pogut dir si podíem o no podíem tocar un instrument o, fins i tot, si ens agradaria tocar algun d’aquests instruments.

Vam jugar a jocs relacionats amb el contingut treballat, com ara la mímica i el teatre per practicar totes aquestes paraules noves.

See you!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Este mes hemos disfrutado muchísimo con los juegos de la temática de la festividad de “Easter”.

También hemos aprendido a decir la hora en inglés.

Hemos jugado a “What time is it Mr. Fox?”, con el que compartimos risas.

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Este mes hemos hecho un gran avance en gramática, porque además de reforzar el “Passive Voice” con divertidos juegos de mímica y de escritura, hemos empezado a utilizar el conector “Who” como pronombre relativo, ¡lo que es un gran logro en nuestro aprendizaje!

En materia de vocabulario, Easter nos ha servido para repasar y ampliar el vocabulario relacionado con esta festividad. Además,  “Teacher” nos trajo un divertido juego de cartas que nos obligó a ser los más rápidos y originales pensando palabras en inglés.

Y con el inicio de trimestre y de unidad, hemos introducido el vocabulario relacionado con las “Fairy Tales”.

See you next month!

Effective English: Març 2019

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes hem introduït el vocabulari dels tipus d’hàbitat com pot ser la ciutat, el bosc , l’oceà, el desert, la jungla, etc. També hem après a diferenciar els tipus de cases que existeixen: house, flat, apartment, castle, cave, boat, etc.

Un cop ho hem consolidat, hem pogut dir en quin lloc vivíem i el tipus d’habitatge en el que vivim.

A més, vam somiar una mica amb els llocs on ens agradaria viure i vam fer un joc per endevinar el que pensava cadascú.

See you!

Grups Cicle Mitjà

Hello famílies!

Amb la teacher Reema aquest mes hem començat a treballar les preguntes en passat amb “When /Where were you born?” i ho hem entès molt bé amb jocs d’Speaking i de Writing.

A més, en matèria de Vocabulary, hem repassat els mesos de l’any amb el joc de la bomba que ens agrada molt. Hem consolidat també els coneixements que teníem sobre “Feelings” amb divertits jocs de “Memory” y amb el joc de les cadires.

Amb la teacher Àngela hem avançat un pas cap endavant amb els verbs en passat i n’hem afegit de nous. Com ja en sabíem un munt (regulars i irregulars) vam poder explicar les coses que havíem fet la setmana passada (last week), el mes passat (last month) o fins i tot de l’any passat (last year).

A més, d’entre els jocs dels mes, hem de destacar el joc on havíem d’esbrinar qui havia fet cada cosa en el passat, en va encantar!

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Aquest mes hem continuat treballant el “Passive voice” amb divertits jocs en grup, que ens han permès comprovar com hem assolit aquesta part tan important de la gramàtica.

A més, ja hem començat amb el “Reported Speech”, i com que ho hem entès molt ràpid, ens hem pogut divertir amb les Teachers Reema, Irene i Irina, jugant a jocs de mímica.

En matèria de vocabulari, hem continuat treballant els adjectius, però a més hem indtroduït el concepte de “Opposite adjectives”.

Seguim continuant de valent!

Fins el mes vinent!

Effective English: Febrer 2019

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Durant aquest mes de febrer hem treballat més accions del dia a dia com per exemple play football, watch tv, sing karaoke and play computer games.

Per treballar aquests conceptes, ens hem fet la pregunta: què ens agrada fer? Per així poder opinar sobre el que ens agrada i el que no (I like playing the guitar).

Vam fer un joc molt divertit que consistia en escriure en un paperet una cosa que ens agradés i una que no, després ho barrejàvem tot i cada dia escollíem dos paperets, es llegien en veu alta i havíem d’esbrinar de quin alumne es tractava, vam riure molt!

També vam jugar a mímica, a cartes i a un bingo sobre les accions.

See you!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Este mes de febrero, el grupo de teacher Àngela hemos seguido reforzando los verbos del pasado, repasando los anteriores e introduciendo algunos nuevos. De esta manera hemos clasificado todos lo que nos sabíamos entre Regulares e Irregulares.

Además, jugamos a un bingo sobre los verbos irregulares y a un juego cooperativo en el que todos debíamos escribir en papeles adhesivos los diferentes verbos en pasado y engancharlos en la pizarra.

Por lo que respecta al vocabulario, estuvimos aprendiendo los diferentes servicios que ofrece una ciudad y para ello estuvimos recreando la ciudad de Londres en la clase, donde cada alumno ofrecía un servicio y teníamos que interactuar de una forma más real para comunicarnos.

El grupo de  teacher Reema este mes hemos descubierto qué queremos ser de mayores. Nos hemos llevado algunas sorpresas mientras practicábamos Speaking porque nuestros compañeros ¡son muy originales!

Los oficios nos han servido no sólo para aprender vocabulario, sino también para practicar algunas formas del futuro en inglés.

Además, hemos reforzado el vocabulario relacionado con el tiempo y hemos jugado con las flaschards para repasar los lugares, mientras aprendíamos a usar el Present Continuous.

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Este mes hemos aprendido todas las medidas, tanto de longitud como de peso. Para ello, nos hemos divertido con las teachers, midiendo a nuestros compañeros y los objetos del aula.Además, hemos asentado el vocabulario aprendido sobre los animales y hemos descubierto una gran cantidad de adjetivos.

Como hemos exprimido mucho las clases, nos ha dado tiempo no sólo de trabajar a fondo el libro, sino también de hacer juegos para reforzar los verbos irregulares.

¡Hasta el próximo mes!

Effective English: Gener 2019

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes hem tornat de les vacances amb molta energia per posar-nos les piles amb l’anglès. Aquests dies ens ha tocat aprendre «I can/I can’t» i una llista molt llarga d’accions per poder posar aquesta estructura gramatical en pràctica. Hem après a dir què podem fer i quines coses no podem. Hem pogut gaudir jugant a crear frases i a moure’ns per la classe mentre parlàvem en anglès.

See you!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Como no podía ser de otra forma, hemos vuelto de las vacaciones hablando de los regalos que habíamos recibido estas Navidades.

Este mes los niños y niñas han aprendido y reforzado el “Present Continuous” gracias a divertidos juegos de mímica y “speaking”.

Además, con Teacher Reema hemos relacionado los verbos con diferentes deportes y su equipamiento, todo ello jugando con “memories” y con originales presentaciones digitales.

Con Teacher Angela nos hemos iniciado en los verbos en pasado. Para poder entenderlo, hemos estado jugando a infinidad de juegos para poner en práctica y consolidar todo lo que íbamos aprendiendo. Entre estos juegos encontramos juegos de mesa, creación de historias y ruletas de verbos.

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

A la vuelta de las Navidades nos interesaba mucho saber qué regalos habíamos recibido cada uno, así que aprovechamos para practicar nuestro “speaking”.

Este mes lo hemos dedicado sobre todo al tiempo verbal “Present Perfect”, con sus distintas formas, “Have you ever…?” “Have you…yet”?Y para ello hemos tenido que consolidar los verbos irregulares, para lo que Teacher Irene ha usado divertidos juegos con cuenta atrás incluida!

Teacher Reema ha usado varias cartas, videos y juegos de mímica para divertirnos.En la parte de vocabulario, hemos sido capaces de describir a nuestros compañeros y a Teacher Irene, además de aprender muchas palabras nuevas relacionadas con la personalidad.

See you!

Effective English: Desembre 2018

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes de desembre hem après el vocabulari relacionat amb el menjar. A més, hem après a dir el que ens agrada i el que no: “I like, I don’t like…”

Hem pogut establir converses entre nosaltres, ja que hem après a fer preguntes com: “Do you like lasagna? Yes, I do/No, I don’t”.

Cap a finals de mes vam aprofitar que s’apropava Nadal per realitzar activitats i jocs relacionats amb la festivitat i aprendre el vocabulari de les joguines i els elements decoratius nadalencs.

Per últim, vam elaborar amb molta il·lusió, una postal amb una sorpresa per a les nostres famílies, que esperem que els agradi tant com a nosaltres haver-la preparat!

Merry Christmas!

Grups Cicle Mitjà

Hello Families!

¡Este mes hemos dado la vuelta al mundo! Hemos aprendido mucho sobre las banderas, los países y las nacionalidades.

Con Teacher Reema hemos jugado con un mapamundi y nos hemos divertido mucho.

En la parte de gramática hemos empezado con los pronombres, y no ha resultado difícil porque las profesora ha cantado con nosotros.

Y todo esto sin olvidarnos de preparar la postal navideña para nuestras familias.

Con Teacher Àngela hemos repasado los animales más salvajes que viven en el mar y en la selva. Además aprendimos los adjetivos superlativos para diferenciar “the most dangerous animals or the biggest ones”.

Más adelante, pudimos repasar las asignaturas escolares para así poder practicar la organización de nuestros horarios: “Today I have maths, yesterday I had PE, etc”.

Finalmente, pudimos disfrutar de una última clase llena de magia con juegos y actividades sobre Navidad.

See you!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Este mes nos hemos adentrado en el mundo de los verbos irregulares. Ha resultado fácil porque hemos jugado mucho con la fórmula “Have you ever?”, además de practicar divertidas canciones con las formas irregulares.

Hemos aprendido mucho vocabulario relacionado con los estadios de deportes, y hemos aprovechado para repasar algunos de los deportes más populares.

Antes de irnos de vacaciones, hemos preparado la postal y hemos grabado el vídeo de Navidad para daros una grata sorpresa.

Merry Christmas!

Effective English: Christmas Songs 2018

Grups Cicle Inicial

Grups Cicle Mitjà

Grups Cicle Superior

Effective English: Novembre 2018

Grups Cicle Inicial

Hello families!!

El mes passat vam aprendre moltes coses i ara que ja ens coneixem tots i totes i ja sabem el què ens agrada i avancem molt més ràpid.

Durant aquest mes de novembre hem après les unitats de temps com el “second, minute and hour”, a més, ja sabem quan hem de dir “good morning, good aftenoon o good evening” perquè hem après a diferenciar les parts del dia. Un cop ens va quedar molt clar, vam jugar a molts jocs súper dinàmics sobre les hores i les rutines: ara ja sabem dir a quina hora ens aixequem al matí!!!

Ens ho hem passat pipa cantant cançons, ballant i sobretot, jugant a tots els jocs que prepara la teacher! D’aquesta manera aprenem i gaudim de l’anglès, tot a l’hora!

See you!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

En este mes de noviembre los alumnos de Teacher Reema han aprendido una parte muy importante de la gramática: “There is / There are some/any”.

Hemos alcanzado nuestro objetivo de distinguir las dos formas a través de juegos muy dinámicos, que necesitaban de la participación de toda la clase, además de “speakings” en los que nuestros niños asumían diferentes roles.

Con Teacher Angela hemos aprendido muchos adjetivos para poder describir personas, cosas y animales. De esta manera, podemos enriquecer nuestro vocabulario a la hora de hablar o escribir. Además, aprendimos a utilizar-los de manera comparativa “smaller tan…”.

A la vez que aprendíamos la gramática, descubríamos muchísimo vocabulario relacionado con la comida. Hemos podido retener el vocabulario sin esfuerzo gracias a los juegos que las Teachers han inventado con las flashcards, además de los recursos físicos y digitales.

Y para no dejarnos nada por el camino, hemos dado un buen repaso a los meses del año.

¡Hasta el próximo mes!

Grups Cicle Superior

Hello families!

¡En noviembre aprendimos muchas cosas! Empezamos con los números ordinales para hablar sobre fechas del calendario y eventos, y también los años. Después continuamos con los verbos en pasado, para poder explicarnos qué hicimos el día anterior y qué comimos, dónde fuimos el fin de semana, o cómo celebramos nuestro cumpleaños pasado. Hemos trabajado los “reflexive pronouns” y la descripción física de los animales.

Los alumnos de Teacher Reema jugaron a “slide and ladder game” y a ”run and write game” para practicar y comprobar el tema.

Con Teacher Irene hemos viajado a Costa Rica y hemos aprendido cómo describir a las personas.

Finalmente, hablamos también sobre datos curiosos y aprendimos mucho sobre cultura general jugando a un “quiz”. Por ejemplo, ¿sabíais cuándo voló el primer avión? ¡En 1903!

Además, ¡este mes viajamos a Egipto! Fue muy interesante descubrir cómo vivía Tutankhamon.

Hasta aquí el mes de noviembre. Ya estamos preparando la Navidad, ¡con mucha ilusión…!

See you soon!

Effective English: Octubre 2018

Grups Cicle Inicial

Hello everyone!!

Aquest mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos els uns als altres a través de jocs de taula i dinàmiques de grup, com «The Star», on vam haver d’escriure a cada punta de l’estrella una paraula clau sobre la nostra vida. Cada dia es va escollir una estrella de manera aleatòria per tal que el seu propietari fos el seu protagonista, explicant-la davant dels companys. La resta d’alumnes havien de participar fent preguntes.

També hem començat a treballar l’alfabet a través de cançons, les principals accions a través de jocs dinàmics i els objectes de l’escola a amb l’ajuda de jocs interactius.

Per acabar el mes, hem celebrat Halloween a la classe i el dia que va venir a visitar-nos una bruixa carregada d’activitats per realitzar.

Fins el mes vinent!

Grups Cicle Mitjà

Hello everyone!!

Aquest mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos els uns als altres a través de jocs de taula i dinàmiques de grup, com «The Star», on vam haver d’escriure a cada punta de l’estrella una paraula clau sobre la nostra vida. Cada dia es va escollir una estrella de manera aleatòria per tal que el seu propietari fos el seu protagonista, explicant-la davant dels companys. La resta d’alumnes havien de participar fent preguntes.

També hem començat a treballar els números fins al 100! I hem participat en dinàmiques per tal de repassar-los.

A més, vam fer un repàs de la roba i vam classificar els ítems en «Winter Clothes» and «Summer Clothes». Per acabar, vam celebrar Halloween a la classe aprofitant la visita d’una bruixa carregada d’activitats per realitzar.

See you!

Grups Cicle Superior

Hello!

Este primer  mes de clases nos hemos conocido mediante juegos divertidos como “The Star”.

También hemos aprendido cómo describirnos a nosotros mismos y a los demás.

Ya sabemos dar direcciones en Salou y conocemos los nombres de edificios y tiendas.

Antes de acabar el mes, Halloween invadió la clase. A través de juegos de mesa aprendimos  el vocabulario correspondiente. Las estructuras gramaticales las trabajamos cantando canciones. Todo ello culminado por nuestros disfraces, ¡que fueron de los más escalofriantes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

7 + 7 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...