Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Infantil: Maig 2019

P4

¡Hello familias!

Este mes hemos continuado “construyendo” nuestra casa y aprendiendo el vocabulario de las diferentes habitaciones: “Bathroom and toilet, bedroom and bed, hall and stairs, living room, sofa and TV”… para terminar con el “garden”, que es donde más tiempo pasamos cuando llega el verano y el buen tiempo.

Nuestros amigos Steve and Maggie nos han ayudado a afianzar el vocabulario de la casa con sus videos de las diferentes estancias y qué podemos encontrar en ellas.

Hemos hecho juegos con las flashcards y también otros juegos en inglés para divertirnos mientras aprendemos: “musical flashcards”, “blind man’s bluff” (gallinita ciega) o “freeze and dance” entre otros.

Have a wonderful summer and see you next year!

P5

Hello families!

Ja s’apropen les merescudes vacances d’estiu i aquest últim mes hem après tot el vocabulari relacionat amb les professions. Ara ja podem dir en anglès a què es dediquen els nostres pares o fins i tot sabem dir què volem ser quan siguem grans!

Ha estat molt divertit crear un barret de cada professió per fer “Role-Playing” a la classe imaginant-nos que erem “chefs, engineers o singers”.

Que passeu unes bones vacances!

See you next year!

Infantil: Abril 2019

P4

Hello families!!

Este mes de abril ha sido muy cortito, pero nos hemos preparado para recibir a “Easter Bunny” con la teacher y hemos aprendido nuevo vocabulario de “Easter”.

Hemos disfrutado con el “Egg Hunting”, buscando huevos de chocolate y llevándolos a casa en una cesta que nosotros mismos la pintamos en clase.

See you next month!!

P5

Hello families!

A finals del mes passat vam començar a parlar sobre els oficis i aquest mes d’abril hem aprofundit per aprendre més sobre la temàtica com per exemple, de què treballen els nostres pares o, fins i tot, hem après a dir què volem ser quan ens fem grans.

Ha sigut molt divertit perquè hem gaudit fent “RolePlays” sobre aquestes professions i ens hem adonat que existeixen molts oficis.

A més, abans de marxar cap a  les “Easter Holidays”, vam aprendre el vocabulari relacionat amb aquesta temàtica i vam jugar a trobar uns ous de xocolata boníssims que el “Easter Bunny” va amagar!.

See you next month!!

Infantil: Març 2019

P4

Hello families!!!

Este mes de marzo ha pasado rápido y hemos aprendido cómo poner la mesa y los nombres de los objetos que utilizamos para ello.

Nos hemos divertido preparando la craft para poder jugar a poner la mesa en inglés. ¡Ahora ya no hay excusa para ayudar en casa!

Hemos consolidado el vocabulario de la comida a través de dinámicas y juegos súper divertidos.

Además, hemos empezado una temática nueva, “the house”. ¡La cosa promete! No queremos desvelaros aún muchas de las actividades que hemos hecho y de la craft que vamos a elaborar, ya que nos va a llevar un tiempo adquirir el vocabulario de las partes de la  casa y los objetos/mobiliario que podemos encontrar en ellas.

See you next month!!

P5

Hello families!!!

Ya casi estamos en la recta final del segundo trimestre y este mes hemos aprendido cómo poner la mesa y los nombres de los utensilios que usamos para ello, y ¡todo en inglés!

De esta manera, hemos consolidado el nuevo vocabulario que habíamos trabajado sobre la comida de manera lúdica, jugando a poner la mesa y a comer riquísima comida.

¿Os ha gustado la craft para poner la mesa? ¡Ahora ya no hay excusa para ayudaros a poner la mesa en casa!

Además, hemos descubierto nuevas canciones, ¡somos unos estupendos bailarines!

Antes de finalizar el mes, hemos introducido una nueva temática, los oficios. Nos encanta jugar a ser “teachers, police officers, waiters, pilots…”

See you next month!!!

Infantil: Febrer 2019

P4

Hello families!

Aquest mes de febrer hem treballat la temàtica dels aliments: les fruites i les verdures. Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics chefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses!

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut aprendre sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara coneixem el nom de moltes disfresses i altres aspectes del nostre carnaval i d’altres països.

See you soon!!!

P5

Hello families!

Aquest mes de febrer hem repassat la temàtica dels aliments: les fruites, les verdures. A més a més, hem descobert el nom d’altres aliments com el pollastre, el iogurt, el peix, el sous, el formatge… i ho hem classificat en funció de si són aliments healthy o unhealthy.

Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics chefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses!

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut repassar i aprendre més sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara ja coneixem el nom de moltes disfresses!

See you soon!!!

Infantil: Gener 2019

P4

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, vam parlar sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Tot seguit i aprofitant el moment, vam començar a aprendre les joguines en anglès. Per introduir-les vam poder jugar una estona a jocs de construcció «blocs» i vam veure tots tipus de joguines. També vam poder descriure i comparar les joguines tot dient adjectius i colors: big/small, is yellow/black, etc.

Finalment, vam dissenyar i crear nosaltres mateixos una joguina! Vam fer una “spinning top” amb cartolines i després vam jugar tots junts, va ser molt divertit!

See you!

P5

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances de nadal, hem tornat a les clases d’anglès amb les piles ben carregades.

Hem aprofitat l’ocasió per parlar dels regals que en Santa i els Three Kings ens han fet.

D’aquesta manera hem introduït la temática de les “toys”, les joguines, a les nostres sessions.

Hem pogut jugar a uns jocs molt divertits i hem pogut descriure diferents qualitats de les joguines treballades com “is big, small, red, blue…”

A més a més, ens hem dissenyat la nostra pròpia joguina,, una “spinning top”! Ha sigut molt divertit poder jugar amb un objecte fet amb les nostres mans!

See you!

Infantil: Desembre 2018

P4

Hello families!

Aquest mes de desembre nosaltres i la teacher ens ho hem passat pipa jugant a jocs tradicionals i molt divertits que ens han permès aprendre molt més vocabulari relacionat amb el nadal i l’hivern.

També hem fet tasques que ens han ajudat a diferenciar les estacions de l’any i tot allò que fem en cada moment, per exemple, no mengem ice cream a l’hivern!

A més a més, hem preparat una sorpresa per a vosaltres: el vídeo de nadal! Ho vam fer amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

També vam preparar la craft, la postal del reindeer, per poder fer-vos un regal de nadal i descobrir el gran secret del codi QR, com es llegeix i la sorpresa que s’amagava a dins.

MERRY CHRISTMAS!

P5

Hello families!

Ja s’ha acabat el primer trimestre. Què ràpid que passa el temps!

Durant aquest mes de desembre ens ho hem passat d’allò més bé participant en els jocs i dinàmiques que la teacher ens ha proposat per repassar i ampliar el vocabulari relacionat amb l’hivern i el nadal.

També hem estat elaborant una sorpresa per a les nostres famílies, ens hem après una nadala en anglès per a tots vosaltres! Ho hem fet amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

Què us ha semblat la nostra “Christmas Card”? Hem après que els codis QR amaguen sorpreses. Us ha agradat la que amagava el nostre?

MERRY CHRISTMAS!

Infantil: Christmas Songs 2018

P4

P5

Infantil: Novembre 2018

P4

Hola familias!

Hace ya unas semanas que llegó el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja y los animales domésticos. Los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “parrot”!!

Cada vez entendemos mejor a la “teacher” y vamos cogiendo el ritmo súper rápido.

Por cierto, prepararos porque os espera una gran sorpresa para el próximo mes, por Navidad…

¡Hasta la próxima!

P5

Hello again families!!

Aquest mes de novembre hem tingut una classe molt salvatge perquè… ens han visitat els wild animals! Hem pogut repassar els animals de la granja i les mascotes i hem introduït els animals de la jungla.

A més, hem pogut diferenciar els llocs on viuen i les accions que aquests animalets poden fer, com per exemple saltar, córrer, nedar o grimpar!

Per aprendre això hem ballat unes cançons molt divertides i hem jugat a tota mena de jocs divertidissims amb les flashcards.

Per tenir un bon record d’aquest mes, hem dissenyat una “snake” ben acolorida i amb uns ulls molt grans!

See you!

Infantil: Octubre 2018

P4

Hello! Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és. A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els «School Objects» i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès! Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem pogut triar crear una Craft de «Jack o’ lantern» o de «Ghost».

Fins el mes proper!

P5

Hello! Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim avui, quin temps fa… A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem afegit més vocabulari com els «School Objects». D’aquesta manera, hem creat «The big crayon» amb molts colors i basant-nos en el conte «The day the crayons quit», on s’explica com els colors estan cansats de pintar sempre les mateixes coses dels colors establerts. Hem finalitzat amb Halloween, disfressant-nos i creant una “Halloween lantern”

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

13 + 5 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...