Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Sports Games: Octubre 2019

Infantil

Hello families!

En aquesta extraescolar el que fem és un aprenentatge molt vivencial de la llengua anglesa, a través de jocs i dinàmiques amb molt de moviment.

Darrere dels jocs hi ha una planificació de continguts didàctics per tal que hi hagi un aprenentatge òptim de la llengua. A més a més, l’activitat en sí porta un vocabulari implícit com «throw the ball, kick the ball, etc».

Juguem amb pilotes, a jocs de córrer/saltar/ballar  i tocar una imatge determinada, fem circuits, superem proves…

El contingut lingüístic amb el que hem jugat fins a dia d’avui són els colors accions, parts del cos, Halloween.

Fins el proper mes!

Primaria

Hello families!

Aquest primer mes hem gaudit molt participant en jocs dinàmics i aprenent anglès. Primer, vam fer jocs per conèixer-nos millor, presentar-nos i descobrir què sabíem sobre els diferents esports. 

Les primeres sessions vam treballar les “body parts” tot fent diferents jocs en moviment, competicions i posant a prova la nostra agilitat i velocitat. També vam descobrir diferents esports i vam jugar a “memory games”, “STOP game” i d’altres, tot utilitzant flashcards on podíem reconèixer esports com “volleyball, golf, swimming”, etc.

A més a més, vam poder inventar-nos en parelles un esport i van sortir idees com “Gimnastic-Football” o “Judo-Basketball”. Vam decidir quin material necessitàvem, quants jugadors i les normes més rellevants, que seguidament vam explicar a la resta de companys. 

Per acabar el mes d’octubre, vam fer una sessió terrorífica, aprofitant que s’apropava HALLOWEEN. Vam treballar vocabulari d’aquesta època de l’any a través de jocs molt divertits!

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

6 + 12 =

[:es _i=»0″ _address=»4.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»4.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...