Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Febrer 2020

Speaking 4

Hello famílies!

Aquest mes de febrer ha estat curt però molt intens!

Val a dir que l’hem aprofitat molt aprenent i posant en pràctica diferents formes gramaticals i vocabulari. 

D’una banda, vam començar parlant sobre tot allò que trobem a casa, tant les seves parts com el mobiliari i els utensilis més comuns. També vam treballar els diferents espais de la ciutat a través de dinàmiques, jocs de taula i jocs on-line. 

D’altra banda, vam gaudir molt amb una temàtica que caracteritza aquest mes de febrer: el carnaval! Vam posar a prova el nostre “speaking” per fer preguntes als nostres companys per tal de poder endevinar quina disfressa ens havia tocat. 

Finalment, vam començar a posar en pràctica el “role play”, que ens permet practicar la conversa en situacions molt semblants a les de la vida real. 

Seguim aprenent! Seguim xerrant!

See you soon!

Speaking 6

Hello families!

Aquest mes de febrer hem dut a terme un munt d’activitats i jocs diferents!

Hem començat el mes amb un recordatori previ de l’ús de les conjugacions verbals en passat i la formulació de preguntes amb el “Have you ever…?”.  Hem utilitzat jocs com el “Telephone” o el “Tutti Frutti”, d’aquesta manera hem pogut incorporar més moviment físic dins l’aula.

A més a més, hem pogut dur a terme activitats  tal com, “Brain Teasers” o “Visual Puzzles” per poder exercitar la nostra ment, creativitat i  intentar ajudar-nos els uns amb els altres.

Finalment, hem conclòs el mes amb altres activitats com “Close your eyes and guide me”, on hem posat a prova la confiança per poder guiar-nos pel mig de l’escola; i treballar vocabulari sobre el tema de Carnaval.

És fantàstic veure que a poc a poc anem agafant més confiança a l’hora d’expressar-nos en anglès.

 Keep working hard and see you next month!

Speaking: Gener 2020

Speaking 4

Hello famílies!

Aquest mes de gener hem vingut amb les piles carregades després de les vacances de Nadal. Per una banda, hem participat en diferents dinàmiques i en jocs en grup i parelles per treballar tant el diferent vocabulari referit als aliments, així com les expressions gramaticals més utilitzades quan fem referència a aquest. Així doncs, ara coneixem amb més detall els “likes” dels nostres companys. 

Per altra banda, hem fet un gran treball per aprendre la gramàtica referida al passat. Per poder-ho utilitzar d’una forma més funcional en la nostra conversa hem participat en jocs online, jocs en moviment, converses en parelles i concursos per detectar el “Past simple”. 

Seguim treballant! 

See you soon! 

Speaking 6

Hello families!

Aquest mes de gener hem tornat amb les piles carregades, sobretot després d’aquestes llargues vacances de Nadal!

Per una banda, hem recordat els temps verbals en present i al llarg de les setmanes, també hem practicat la utilització dels verbs mitjançant jocs de taula i molta conversa.  Hem tingut molt en compte les formes en passat d’aquests verbs, sobretot fent esment a si els verbs son regulars o irregulars.

Un cop assimilades les conjugacions dels verbs en passat,  hem començat a introduir el “Present Perfect” amb la utilització de preguntes tal com “ Have you ever…”. Per poder treballar aquest tema ho hem fet a través d’activitats molt entretingudes.

Seguim treballant així de bé! 

See you soon!

Speaking: Desembre 2019

Speaking 4

 

Hello famílies! 

Ja ha acabat l’últim mes de l’any! Que ràpid ha passat aquest curt mes de desembre!

Val a dir que tot i ser tan curt hem gaudit molt participant en diferents jocs per racons on hem posat a prova les nostres habilitats de Speaking i altres coneixements referits a la llengua anglesa.

En parelles, hem anat rotant per l’aula i hem jugat a jocs interactius online, jocs dinàmics com el WHO IS WHO i d’altres jocs que ens han resultat molt funcionals per repassar tot el que aquest primer trimestre hem treballat.

Primer trimestre superat! Ara toca gaudir d’unes merescudes vacances i agafar forces per quan tornem al segon trimestre.

BON NADAL I BON INICI DEL 2020!

Speaking 6

Hello families!

Aquest mes de desembre hem seguit aprenent moltes coses. Hem treballat el tema de “countries and nationalities” a través de jocs com “run and write on the board”.

A més a més, com que s’apropen les vacances de Nadal, ens ho hem passat genial treballant el tema de “Christmas” mitjançant jocs molt dinàmics (exemple “Telephone” o el “Tutti Christmas”).

 Merry Christmas and see you next month!

Speaking: Novembre 2019

Speaking 4

 

Hi!

Què ràpid ha passat aquest mes de novembre! 

Les classes de Speaking les hem aprofitat molt treballant diferents continguts gramaticals. 

D’una banda, hem treballat els “superlatives” i “comparatives”, tan importants per poder parlar sobre les diferències entre: persones, animals, planetes. Per exemple, ara podem dir: “the largest planet in our planet is Jupiter, the lion is faster than the turtle…” 

També ens hem centrat en dos temps verbals referits al present, i per poder utilitzar-los de forma més natural els hem treballat amb jocs d’ordinador, jocs de taula i activitats dinàmiques en gran grup. 

Fins aviat! 

Speaking 6

 

Hello families!

Aquest mes de noviembre hem après moltes coses. Hem començat amb els “reflexive pronouns” a través de jocs tal com, “slide and ladder” o “run and write on the board”.

D’aquesta manera, hem pogut posar-los a prova i comprovar que han adquirit i entès els continguts. A més a més, hem treballat els verbs ireegulars mitjançant jocs tal com el ” bingo” o el “speak – up”.

Fins el mes vinent!

Speaking: Octubre 2019

Speaking 4

 

Hello families!

Aquest primer mes hem gaudit molt en les classes de “Speaking”. Hem posat a prova les nostres habilitats d’expressió tot treballant diferent vocabulari i gramàtica.

Primer, vam presentar-nos i vam fer diferents jocs com per exemple el “tic tac toe” per endevinar més informació sobre els nostres companys i companyes. 

També vam treballar les “body parts” i la “body description” de diferents personatges i de nosaltres mateixos. Fent preguntes als nostres companys vam haver d’endevinar quin company estaven descrivint i va ser molt divertit!

També vam aprofitar per treballar la roba, tot explicant “what is she/he wearing?” i creant els nostres nois i noies a la pissarra per explicar com vesteixen. 

Per acabar el mes, vam fer diversos jocs de “Halloween”, tot participant en un concurs on només fent preguntes que es puguin contestar amb “YES or NO”, havíem d’endevinar quins personatges havien triat els nostres companys. Ens ho vam passar pipa! 

See you next month!

Speaking 6

 

Hello families!

Aquest mes, al ser el primer, ens hem donat a conèixer amb activitats com “The Star” o “Noughts and Crosses”. També hem inclòs la pràctica de vocabulari i estructures gramaticals a través de jocs molt diversos i divertits (“Brain Box, Chain words, Pictionary”…). Finalment, abans d’acabar el mes d’octubre, hem pogut treballar continguts relacionats amb “Halloween” mitjançant jocs de taula, on la cooperació però també la competició han sigut protagonistes.

See you next month!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

7 + 10 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...