Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Maig 2019

Grup Speaking 3r

Hello famílies!

Aquest últim mes hem gaudit molt treballant els antònims, les nacionalitats, el “restaurant role play” i les formes gramaticals “there was/there were”, “how much/how many”, entre d’altres.

Ens hem posat en el paper de cambrers i clients, treballant vocabulari referit a menjar, estris de cuina i expressions. Ens hem convertit en uns excel·lents intèrprets!

També hem treballat aquests continguts utilitzant jocs a la PDI, posant a prova les nostres habilitats lingüístiques en diferents jocs de taula i d’altres més dinàmics i vivencials.

Que ràpid ha passat el curs! Ara sí que si, als nens i nenes ens toca gaudir de l’estiu que ens ho mereixem!

Enjoy the summer!

See you soon!!

Grup Speaking 5è

Hello familias!

Este mes es el último de clases extraescolares y hemos practicado el “speaing” con juegos referidos a distintos temas como animales, tiempo y educación.

Hemos jugado al Taboo, al Bus Stop, Hangman…, practicando nuevo vocabulario y explicando los conceptos en inglés.

Deseamos que paséis un buen verano y esperamos veros de nuevo el curso que viene.

Enjoy the summer!

Speaking: Abril 2019

Grup Speaking 3r

Hi again!

Aquest mes d’abril vam començar aprenent moltes formes per descriure’ns a nosaltres mateixos i als nostres coneguts físicament. Ens va ajudar molt i vam gaudir jugant al “Who is Who”, on vam poder esforçar-nos per utilitzar correctament les formes gramaticals i el vocabulari treballat.

També vam centrar-nos en la temàtica de “Easter”, vam aprofitar per explicar tot el que faríem durant les vacances i aprofundir en el vocabulari relacionat amb aquesta festivitat.

Al tornar, hem començat treballant les formes gramaticals “there was/there were”, diferenciant-ho del passat, i utilitzant “some/a/a lot of/three… en cada cas.

See you soon!!!

Grup Speaking 5è

Hello families!

Este mes lo hemos dedicado a utilizar el “Past Tense” para explicar nuestros viajes favoritos.

Hemos tenido la festividad de “Easter” entre medias y hemos podido aprovechar para explicar a nuestros compañeros y a la “teacher”, qué estuvimos haciendo durante las vacaciones. De esta manera hemos podido reforzar más los verbos en pasado.

See you next month!

Speaking: Març 2019

Grup Speaking 3r

Hello famílies!

Aquest mes de març hem treballat diferents temàtiques: “transports, crazy maths and time”.

Per una banda, vam poder anar més enllà del vocabulari referit als transports i vam poder relacionar-ho amb els diferents espais per on aquests viatgen: “I go to England by plane, I go to school by car…”

La sessió de “crazy maths” va ser molt divertida! Treballant els diferents números vam realitzar jocs molt divertits que van posar a prova la nostra atenció.

També en la sessió “Time” vam participar en diferents jocs, el “memory game” per una banda i un joc de taula en què vam utilitzar el temps verbal del passat simple, junt amb les hores: “I went to the cinema at quarter past six”.

See you soon!

Grup Speaking 5è

Hello families,

Este mes de marzo hemos estado manteniendo conversaciones aplicando juegos de adivinanzas. Repasando nombres y hechos de personas famosas.

El punto gramatical en el que hemos incidiso este mes ha sido el uso de los verbos en pasado.

See you next month!

Speaking: Febrer 2019

Grup Speaking 3r

Hello families!

Aquest mes de febrer hem treballat diferents temàtiques: jobs, daily routines, school subjects and school objects, i també els feelings!

Els jobs ens van donar molt joc per poder aprendre els noms, la funcionalitat i els espais on es realitzen. Les daily routines són totes aquelles accions que fem de forma rutinaria des que ens aixequem fins que anem a dormir, per això des de la pròpia experiència ens hem entrevistat entre nosaltres per saber quines són les accions que fem abans d’anar a l’escola, en sortir i durant el cap de setmana. També hem après sobre els school objects i school subjects, relacionant-ho amb la nostra escola i els horaris. En relació a l’escola, vam diferenciar, a través d’un vídeo, uns trets particulars de les escoles britàniques que nosaltres no tenim.

Els feelings han estat l’última temàtica que hem començat a treballar aquest mes, per això vam identificar diferents emocions a partir de les imatges de la tan coneguda pel·lícula “Inside Out” i a través d’un joc de taula que ens va posar a prova.

See you soon!

Grup Speaking 5è

Hello again families!

Ja estem a la meitat del curs. Què ràpid passa el temps!

Aquest mes de febrer hem jugat a dirigir els companys que anaven amb els ulls tapats, per l’aula. Ha sigut molt divertit!

A més a més, hem reforçat les estructures gramaticals de “present continuous” i “past continuous”.

Fins el mes vinent!

Speaking: Gener 2019

Grup Speaking 3r

Happy New Year families!

Aquest mes de gener, les classes de Speaking han girat entorn de tres temàtiques: clothes, places and family.

En primer lloc, pel que fa a la roba, vam aprendre nou vocabulari i vam reflexionar sobre com la forma de vestir canvia segon l’estació de l’any en la que ens trobem.

En segon lloc, els diferents llocs que trobem a la ciutat ens van donar molt de què parlar, a través de mapes de diferents ciutats vam aprendre vocabulari i vam explicar on se situa cada lloc tot utilitzant vocabulari relacionat amb direccions: “next to, in front of, turn right”…

Finalment, vam aprendre noms més complexos relacionats amb la família: “mother in law, grandson, sister in law”, etc. A través de diferents jocs interactius i “family tres” vam relacionar cada membre de la família amb els altres. A més a més, vam poder fer el “family tree” de la nostra família i explicar-ho als companys.

See you soon!

Grup Speaking 5è

Hello families!

Este mes de enero hemos hablando de los tipos de transportes y direcciones.

Además, hemos hablando de las historias de familias.

También hemos trabajado las estructuras gramaticakes “I would like to” y “I would love to” para hablar de viajes con juegos orales.

See you next month!

Speaking: Desembre 2018

Grup Speaking 3r

Hello families!

Aquest mes de desembre hem treballat els esports i el temps atmosfèric. Vam aprendre noms d’esports, vam explicar quins són els que més ens agraden i també els que més els agrada als nostres familiars: my favourite, his favourite, her favourite…

Vam debatre quins successos són comuns en les diferents estacions de l’any i quins són diferents. Per exemple, a la tardor cauen les fulles i, a l’hivern, podem crear un “snowman”!

Hem gaudit treballant aquests aspectes amb jocs com el memory a la PDI o jocs per endevinar a travès de preguntes quin esport pensàvem.

MERRY CHRISTMAS!

Grup Speaking 5è

Hello families!

Este mes de diciembre hemos hablando de los tipos de música y de nuestro estilo de música preferido con la ayuda de un juego de mesa.

Además, hemos descubierto cómo se celebra la navidad en diferentes paises celebran con una actividad muy divertida en la pizarra.

Arovechando que se acerca “Christmas”, hemos trabajado las expresiones típicas de esta festividad y hemos ampliado nuestro vocabulario navideño con diferentes juegos y dinámicas.

MERRY CHRISTMAS!

Speaking: Novembre 2018

Grup Speaking 3r

Hello families!

Aquest mes de novembre hem après molt vocabulari relacionat amb el menjar i ho hem fet a través de jocs com el dòmino d’aliments saludables, la creació de la nostra pròpia nevera, el memory d’aliments, la identificació d’aquests dins l’aula, tot classificant-los en saludables o no saludables i el penjat, entre d’altres. Què divertit ha estat aprendre nou vocabulari i participar en converses relacionades amb aquest tema que ens ha fet sentir really hungry!

Ara s’apropa l’hivern, així que hem gaudit aprenent i recordant les diferents estacions de l’any, les característiques de cadascuna d’elles, així com els mesos i dies de la setmana.

Portant-ho al nostre dia a dia, vam aportar idees relacionades amb fets que succeeixen en la nostra vida segons el mes de l’any o el dia de la semana que la mestra deia: el meu aniversari, el dia que faig anglès, etc. Tot això ho vam realitzar a través de converses properes entre nosaltres, jocs tradicionals com el “tic tac toe” i jocs interactius amb la PDI.

See you soon!

Grup Speaking 5è

Hello again families!

Aquest mes, les activitats de “speaking” han sigut tot un repte per a nosaltres. Cada vegada la dificultat augmenta I ens encanta encarar-ho amb positivisme. La Teacher ens ho posa fàcil amb les dinàmiques i jocs de conversa que ens proposa.

Aquest mes, hem parlat del menjar i ens hem familiaritzat del menjar típic d’arreu del món.

Ens ha encantat explicar com es prepara el nostre plat preferit!

Abans d’acabar el mes, la temàtica del “shopping” ens ha motivat moltíssim. Ara ja sabem distingir els noms de les diferents botigues.

Fins el mes vinent!

Speaking: Octubre 2018

Grup Speaking 3r

Hi!

Els primers dies d’octubre vam poder descobrir més coses sobre els altres, ja que jugant al “tick tack toe” els nostres companys havien d’endevinar què significaven per nosaltres les diferents paraules que havíem escrit (orange, 23, swimming…).

Hem recordat tot allò que sabem sobre l’”ABC” i a més hem après noves paraules que s’escriuen amb diferents lletres de l’alfabet. Corrent, jugant i treballant en equip vam fer una competició de relleus per escriure diferents paraules amb angles relacionades amb diferents temes.

A més, vam jugar al memory i al bingo, jocs amb que vam aprendre vocabulari sobre la més terrorÍfica celebració de l’any: Halloween.

Grup Speaking 5è

Hello everybody!

El mes d’octubre ens ha portat grans reptes, nova professora i moltes ganes de millorar la nostra fluïdesa en la llengua anglesa.

A les nostres clases de speaking ens ho passem d’allò més bé: juguem a jocs interactius amb la pissarra digital, a jocs de taula, a respondre preguntes amagades sota unes targetes i també fem role plays.

Per conèixer-nos, hem parlat dels nostres interessos i gustos. Halloween ha envoltat la sessió d’speaking de final de mes. Ens vam disfressar i vam haver de fer volar la nostra imaginació per tal de  narrar una historia de Halloween ben esgarrifosa fent servir unes paraules clau que la teacher ens va proporcionar.

Fins el mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

8 + 8 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...