Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Novembre 2018

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Un altre mes ha passat i quantes coses hem après! Ara ja dominem la rutina de la classe, cada cop reconeixem i verbalitzem millor els dies, els mesos, el temps que fa i com ens sentim.

Aquest novembre hem après com llegar i interpretar els rellotges en anglès, i ho hem fet a través de jocs interactius a la PDI, que ens han ajudat a recordar els números i les posicions de les agulles del rellotge.

A més a més, hem après com descriure fets del nostre dia, com són per exemple, l’hora que vaig a l’escola, l’hora de dinar o esmorzar i l’hora d’anar a dormir.

També hem gaudit recordant i identificant el nom dels animals a través del joc del pirata, qui ens ha fet pensar molt i arribar a la fita final gràcies al nostre esforç.

Seguim esforçant-nos! Seguim aprenent!

Grups Cicle Mitjà

Hello everybody!

El mes de novembre ha estat ple d’activitats i temes molt interessants.

Hem jugat a divertits jocs interactius, hem participat d’activitats de “speaking”, hem jugat a jocs de taula, a jocs de lletrejar paraules i a cantar cançons per millorar la nostra fluidesa.

El punt gramatical principal d’aquest mes ha sigut la comparació. Ens han encantat els vídeos amb “adjectives and comparatives”!

Hem descobert també “A World of Animals”. Hem parlat dels animals salvatges i dels seus habitats, així com també dels animals marítims.

Ens veiem el mes vinent!

Grups Cicle Superior

Hello, families!

¡En noviembre aprendimos muchas cosas! Empezamos con los números ordinales para hablar sobre fechas del calendario y eventos, y también los años. Después continuamos con los verbos en pasado, para poder explicarnos qué hicimos el día anterior y qué comimos, adónde fuimos el fin de semana, o cómo celebramos nuestro cumpleaños pasado. Hemos trabajado los “reflexive pronouns” y la descripción física de los animales.

Teacher Natalia jugó al “yes/no game” con sus alumnos para ponerles a prueba y comprobar qué bien se conocen entre ellos.

Teacher Reema jugó a “slide and ladder game y a “run and write game” para practicar y comprobar el tema.

Con Teacher Irene viajamos a Costa Rica y aprendimos cómo describir a las personas.

Finalmente, hablamos también sobre datos curiosos y aprendimos mucho sobre cultura general jugando a un “quiz”. Por ejemplo, ¿sabíais cuándo voló el primer avión? ¡En 1903!

Además, ¡este mes viajamos a Egipto! Fue muy interesante descubrir cómo vivía Tutankhamon.

Hasta aquí el mes de noviembre. Ya estamos preparando la Navidad, ¡con mucha ilusión…!

See you soon!

Primària: Octubre 2018

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes d’octubre va començar ple d’emocions. Els primers dies van ser molt divertits, ja que vam realitzar jocs per conèixer-nos uns als altres: “Tic, tac, toe” (tres en ratlla amb característiques que ens defineixen), el pistoler, entre altres jocs de presentació.

També ha estat un mes en què hem treballat molt. Hem après l’alfabet en anglès i a més a més ens ho hem passat pipa aprenent totes les lletres amb jocs com el penjat.

Ara també sabem una mica més sobre accions com: sit down, stand up, clean up, run, etc. Per aprendre això també ens va ajudar molt el joc del “Simon Says”, en el que tots plegats havíem de fer accions sense caure en la trampa. Així hem après: ballant, rient i jugant.

Ple d’emocions terrorífiques també ha acabat aquest mes d’octubre amb la celebració de Halloween.

Fins el mes vinent!

Grups Cicle Mitjà

Hello everybody!

Aquest mes d’octubre ha començat amb nous reptes: nou nivell i nova professora que com sempre, només parla en anglès!

Ens ho hem pasat molt bé aprenent la llengua a través de jocs interactius, activitats d’speaking i dinàmiques divertides on havíem d’emprar les estructures gramaticals que estem treballant.

Hem tractat el tema de la roba, explicant què portavem posat. Ens ha encantat l’activitat interactiva del topic de la roba, ja que ens ha permès debatre sobre quin tipus de roba ens posem en funció de les diferents estacions de l’any.

Hem repassat els números, la seva pronuncia i escriptura en anglès. Ens va encantar el joc Whisper a number!

Les preposicions, el verb to be i el verb have got han estat presents al nostre racó gramatical.

I abans d’acabar el mes hem gaudit de la festivitat de Halloween jugant disfressats a divertides dinàmiques i jocs per equips en anglès, com el Jeopardy game.

Fins el mes vinent!

Grups Cicle Superior

Hello, famílies!

Ja hem deixat les vacances enrere i ens hem submergit en un nou curs escolar. Els nens i nenes s’han retrobat amb els antics companys de classe, i també han fet nous amics.

Aquest any hem arrencat ben carregats d’energia, i des que va començar el curs que no hem parat! Per tal d’adaptar-nos a la rutina de nou, vam dedicar les primeres sessions a fer jocs de ‘Getting to know you’ per a conèixer-nos millor.

En quant vam començar a rodar, vam començar la primera unitat, que tractava sobre Canada. Vam aprendre moltes coses sobre Vancouver i vam treballar el vocabulari de ‘buildings, geography, sports and activities’ mitjançant jocs de vocabulari molt divertits.

No s’ha oblidat el racó de la gramàtica amb preguntes de why?/because… I es van introduir les clàusules relatives. Amb la teacher Irina van fer una activitat molt productiva des del racó de Writing Skills. Van gaudir de la descripció de la seva mascota preferida i la van dibuixar també. Són veritables artistes!

Sens dubte, el highlight d’aquest mes ha estat la setmana de Halloween! L’escola es va convertir en un veritable passatge de terror, on hi van aparèixer tota mena de monstres… fins i tot va aparèixer The Nun! (la monja!) Quina por que feia!.. Alguns nens i nenes també van portar disfresses realment esgarrifoses… i ens ho vam passar d’allò més bé practicant el vocabulari de Halloween Monsters and Creatures, i amb la teacher Natalie fins i tot van fer un curtmetratge de terror on hi apareixen Jason, Scream, uns zombis, una diablessa, una vampiressa, uns esquelets, i Michael Jackson amb el seu famós Thriller! We had a terrific time!

Ho veieu? Hem fet un munt de coses i això que el curs acaba de començar! Què ens portarà el novembre?… Well, we will find out!

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

4 + 12 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...