Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Maig 2019

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest últim mes hem treballat els números en anglès, els que tant costen de diferenciar perquè s’assemblen molt al pronunciar: sixteen, sixty, fourteen forty… fins i tot one hundred. Vam jugar a  diferents jocs dinàmics amb els números, vam fer una miqueta de matemàtiques… vam sumar!!! I també vam fer un bingo de números en petits grups.

L’última temàtica que hem treballat ha estat la vestimenta, les diferents peces de roba que portem i alguns adjectius relacionats amb aquestes: “large, short, new”…

També vam jugar a diferents jocs dinàmics com trobar les peces amagades per tota la classe i un “memory game” on havíem de trobar la parella d’una imatge amb la seva paraula escrita: “trousers, sweater”…

Què ràpid ha passat el curs! L’última classe la vam gaudir molt fent jocs interactius fora de l’aula, amb altres grups i posant a prova les nostres habilitats lingüístiques en anglès!!!

Enjoy the summer!

See you soon!!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Ya hemos llegado al final del curso.

Este mes hemos trabajado el vocabulario de ciertas actividades junto con los adverbios de manera que pueden ir con ellas. Jugamos al “simon says” para tenerlo controlado.

Además, trabajamos con el pasado intentando predecir las cosas que podían hacer los compañeros cuando eran pequeños.

Por último, hemos comenzado a estudiar los objetos cotidianos junto con los pronombres y adjetivos posesivos. También hemos jugado a intentar descubrir de quién eran ciertos objetos.

Enjoy the summer and see you all next year!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Ya hemos llegado al final del curso.

Este mes hemos trabajado el vocabulario asociado a las compras junto con las expresiones necesarias para ofrecer o invitar y lo pusimos en uso creando e interpretando pequeñas obras de teatro.

Además, vimos las estructuras formales e informales de cartas e e-mails. Incluso mandamos pequeños mensajes a los compañeros para que intentaran adivinar quién se los mandaba.

Por último, hemos estudiado diferentes acciones y los pronombres indefinidos.

Have a nice summer!

Primària: Abril 2019

 

Grups Cicle Inicial

Hello famílies!

Aquest mes d’abril va començar ple de jocs amb la PDI i jocs actius com a nosaltres ens agrada, jocs amb els quals hem après conceptes relacionats amb els instruments. També vam poder diferenciar els sons de cada un dels instruments i vam poder explicar quins sabíem tocar i quins no.

Abans de marxar de vacances vam gaudir d’una “Easter session”, on vam aprendre vocabulari relacionat amb aquesta festivitat a través de jocs. Vam posar a provar la nostra rapidesa en un joc on per equips vam dibuixar un conill amb totes les seves parts: “ears, body, face, tail…”

Al tornar de vacances hem explicat tot allò que vam fer durant la setmana de pasqua i hem tornat a la càrrega començant una nova temàtica relacionada amb els vehicles.

See you soon!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Ya hemos vuelto de las vacaciones y estamos listos para dar el último empujón.

Este mes hemos comenzado trabajando el vocabulario de la comida resolviendo anagramas. Viajamos a Grecia para ver cómo son las cosas allí.

Además, hemos categorizado el vocabulario aprendido en sustantivos contables e incontables. Por otro lado, hemos aprendido el uso de “too much/many” junto con “enough” para hablar de las cantidades.

Por último, hemos repasado el vocabulario relacionado con “Easter” junto con las estructuras necesarias para guiar a los compañeros para ponerle la cara al “bunny”.

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Ya hemos vuelto de las vacaciones y estamos listos para dar el último empujón.

Este mes hemos comenzado trabajando con los adverbios de manera y nos lo hemos pasado genial usándolos para jugar al “Simon says”. Viajamos a Kenya para ver cómo son las cosas allí.

Además, hemos hablado de nuestras habilidades usando el modal verb “can” y de las obligaciones y prohibiciones con “must” y “have to”. Incluso hemos intentado ayudar a los compañeros dándoles consejos con “should”.

Por último, hemos repasado el vocabulario relacionado con “Easter” junto con las estructuras necesarias para guiar a los compañeros para ponerle la cara al “bunny”.

Los alumnos del grupo de Teacher Irene este mes hemos hecho un gran avance en Gramática, porque además de reforzar el “Passive Voice” con divertidos juegos de mímica y de escritura, hemos empezado a utilizar el conector “Who” como pronombre relativo, lo que es un gran logro en nuestro aprendizaje!

See you next month!

Primària: Març 2019

 

Grups Cicle Inicial

Hello famílies!

Aquest mes de març hem treballat vocabulari relacionat amb els diferents espais on podem viure i hem explicat on vivim: “I live in a House, I don’t live in a caravan”.

També, hem après sobre altres espais on els humans no podem viure, espais on els animals són els protagonistes: “ocean, desert, jungle…

Hem participat en jocs interactius emprant la PDI, en jocs dinàmics, en converses en gran grup.

See you soon!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Ya casi estamos en “Easter break” pero nosotros no paramos.

Este mes hemos terminado de trabajar con los verbos irregulares y el pasado jugando a juegos como “charades”.

Además, visitamos tanto Tanzania como Colombia y aprendimos muchas curiosidades sobre su cultura a la vez que repasábamos las estructuras de los temas.

Por último, hemos estudiado el vocabulario de la comida y nuestros gustos intentando adivinar los de los compañeros. También estamos repasando los sustantivos contables e incontables y la estructura “there is/are” mientras intentábamos recordad el mayor número de cosas de una imagen en un minuto.

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Ya casi estamos en “Easter break” pero nosotros no paramos.

Este mes hemos terminado de trabajar con el vocabulario relacionado con la salud y las enfermedades y los verbos que suelen aparecer con este tipo de palabras. Fue mucho más fácil porque lo practicamos jugando a “charades”.

Además, visitamos India y aprendimos muchas curiosidades sobre su cultura a la vez que repasábamos las estructuras trabajadas en el tema.

Por último, hemos estudiado las estructuras para hablar del futuro junto con el vocabulario relacionado. Vimos un episodio de los Looney Tunes pausándolo e intentando predecir lo que iba a ocurrir a continuación. E incluso intentamos predecir el futuro de los compañeros.

Amb la Teacher Irene, aquest mes hem continuat treballant el “Passive voice” amb divertits jocs en grup, que ens han permès comprovar com hem assolit aquesta part tan important de la gramàtica.

A més, ja hem començat amb el “Reported Speech”, i com que ho hem entès molt ràpid, ens hem pogut divertir jugant a jocs de mímica.

En matèria de vocabulari, hem continuat treballant els adjectius, però a més hem indtroduït el concepte de “Opposite adjectives”.

Fins el mes vinent!

Primària: Febrer 2019

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

El febrer ha vingut acompanyat de jocs i dinàmiques que ens han ajudat a aprendre nou vocabulari i expressions referides a accions quotidianes i no tan quotidianes. Hem continuat treballant el can/can’t relacionant-ho amb totes les accions noves que coneixem. Ara sabem que: “We can’t fly” i en canvi “We can play board games”.

A partir de tot el vocabulari també hem treballat el Like/Don’t like, Yes, I do/No I don’t relacionant-ho amb la pròpia experiència: Do you like listening to music? Yes, I do!

Hem gaudit jugant en equips, fent competicions de mímica, el telèfon, el tutifruti i altres jocs que ens han motivat a reforçar tot el que estem aprenent.

Aprofitant el Carnaval també hem gaudit aprenent sobre disfresses i tradicions.

See you soon!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Ya llevamos dos meses de este año y ya hemos cogido carrerilla.

Este mes hemos comenzado trabajando con el vocabulario relacionado con el submarinismo a la vez que repasábamos las formas verbales del pasado simple y continuo y las palabras que suelen acompañar estos tiempos verbales.

Además, hemos viajado a Perú y Australia para aprender más de sus culturas.

Por último, hemos aprendido nuevos adjetivos y hemos visto de nuevo las palabras para las preguntas mientras que averiguábamos cuál es la razón principal por la que nos gustan nuestros amigos: ¡nos encanta hacer cosas divertidas juntos!

See you next month!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Este mes hemos aprendido todas las medidas, tanto de longitud como de peso. Para ello, nos hemos divertido midiendo a nuestros compañeros y los objetos del aula.

Además, hemos asentado el vocabulario aprendido sobre los animales y hemos aprendido una gran cantidad de adjetivos.

Como hemos exprimido mucho las clases, nos ha dado tiempo no sólo de trabajar a fondo el libro, sino también de hacer juegos para reforzar los verbos irregulares.

See you next month!

Primària: Gener 2019

 

Grups Cicle Inicial

Happy new year families!

Durant les vacances de Nadal vam carregar energia per poder seguir aprenent! Els primers dies de gener hem pogut explicar les tradicions nadalenques de casa nostra (christmas, trips, lunch, Santa…) i anomenar els regals que ens han portat els Reis Mags.

També hem après moltes coses a través d’un tema que ens ha agradat molt: “food”. Hem après nou vocabulari, hem diferenciat el healthy food i el fast food, hem pogut explicar quins àpats fem al dia i també quin menjar ens agrada més que d’altres. Això ho hem fet a través de jocs en grup: domino, Do you like? i PDI games.

A tot això també se suma el can/can’t, que ens ha posat a prova a l’hora de presentar situacions que podem fer o que no podem fer. Ara sabem que: We can count to 10, i si no és amb l’ajuda d’un avió, We can’t fly.

SEE YOU SOON!

Grups Cicle Mitjà

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances de nadal, hem tornat a les classes d’anglès amb les piles molt carregades.

En primer lloc, hem parlat sobre les vacances, si hem anat a algun lloc, si ens ha visitat algú, què hem menjat I quins regals hem rebut.

A més a més, hem parlat de les nostres matèries escolars, sobre quines són les que més ens agraden i quines són les que menys. Hem descrit el nostre dia a dia a l’escola, tot practicant les hores en anglès.

Com sempre, per tal de consolidar els nous continguts, hem jugat a jocs divertits com “Yes/ No , sit down!, Simon says, Memory matching game, Board Race”…

Els punts gramaticals treballats aquest mes han sigut “have/has got” i el “past simple”. Els jocs de taula ens han anat genial per repassar continguts.

Fins el proper mes!

Grups Cicle Superior

Hello families!

A la vuelta de las Navidades nos interesaba mucho saber qué regalos habíamos recibido cada uno, así que aprovechamos para practicar nuestro Speaking.

Este mes lo hemos dedicado sobre todo al tiempo “Present Perfect”, con sus distintas formas, “Have you ever…?” “Have you…yet”?Y para ello hemos tenido que consolidar los verbos irregulares, para lo que Teacher Irene ha usado divertidos juegos con cuenta atrás incluida!

En la parte de vocabulario, hemos sido capaces de describir a nuestros compañeros y a Teacher Irene, además de aprender muchas palabras nuevas relacionadas con la personalidad.

Con Teacher Irina hemos jugado a diferentes juegos para ampliar nuestro vocabulario y consolidar el pasado. Nos gustan mucho “Mime a verb, Hangman with verbs, Who wants to be Millionaire with regular/irregular verbs, Say me 5 things, Board Race, Verb toss”…

Con Teacher Natalia hemos trabajado el past continuous y para consolidarlo hemos jugado a ‘What where they doing when you walked into the class?’.También hemos aprendido nuevo vocabulario relacionado con las actividades que se pueden hacer en el tiempo libre. Al final de la unidad jugamos a ‘Hot seats’ para repasar este vocabulario.

See you soon!

Primària: Desembre 2018

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes de desembre hem après el nom de molts animals i insectes a través d’activitats i de jocs a la PDI. Hem jugat a endevinar quin animal imitaven els companys sense poder dir cap paraula, també hem gaudit jugant al telèfon i intentant continuar la cadena de noms d’animals.

Hem gaudit molt preparant-vos una sorpresa de nadal, que s’amaga darrere d’un codi QR. Ara també sabem com llegir aquests codis. Esperem que us hagi agradat el vídeo i la manualitat que us vam preparar amb molta il·lusió.

MERRY CHRISTMAS!

Grups Cicle Mitjà

Hello everybody!

Aquest mes de desembre hem treballat la lelngua anglesa, coom de costum, a travñes de jocs interactius I dinàmiques que fam que el nostre aprenentatge sigui vivencial.

Hem treballat els comparatius i els superlatius.

A més, hem gaudit dels “listenings” i de les cançons.

El joc que més ens ha agradat aquest mes ha sigut un relacionat amb la pel·lícula “Inside Out”.

Abans de marxar de vacances hem dedicat una sessió a  “Christmas”. Hem treballat vocabulari típic de la festa, així com hem gaudit preparant la “craft”, la “Christmas Card”, per poder fer-vos un regal de nadal i descobrir el gran secret del codi QR. Esperem que us hagi agradat la sorpresa!

Merry Christmas!

Grups Cicle Superior

Hello families!

Aquest mes ens hem endinsat en el món dels verbs irregulars. Ha resultat fàcil perquè hem jugat molt amb la fórmula «Have you ever?», a més de cantar divertides cançons amb les formes irregulars.

Hem après molt vocabulari relacionat amb els esports, i hem aprofitat per repassar els més populars.

Els alumnes de la teacher Natalie van jugar a un board game de verbs irregulars i també a Charades, que es tracta d’interpretar amb gestos els verbs i d’endevinar-los.

Els alumnes de teacher Irene van jugar a un divertit “Mimic Bingo” per recordar els verbs irregulars.

Finalment, hem acomiadat el trimestre amb la creació d’unes meravelloses targetes nadalenques amb vídeo inclòs i una Christmas lesson on vam aprendre molt vocabulari relacionat amb el Christmas.

See you next year!

Primària: Christmas Songs 2018

 

Grups Cicle Inicial

Grups Cicle Mitjà

Grups Cicle Superior

Primària: Novembre 2018

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Un altre mes ha passat i quantes coses hem après! Ara ja dominem la rutina de la classe, cada cop reconeixem i verbalitzem millor els dies, els mesos, el temps que fa i com ens sentim.

Aquest novembre hem après com llegar i interpretar els rellotges en anglès, i ho hem fet a través de jocs interactius a la PDI, que ens han ajudat a recordar els números i les posicions de les agulles del rellotge.

A més a més, hem après com descriure fets del nostre dia, com són per exemple, l’hora que vaig a l’escola, l’hora de dinar o esmorzar i l’hora d’anar a dormir.

També hem gaudit recordant i identificant el nom dels animals a través del joc del pirata, qui ens ha fet pensar molt i arribar a la fita final gràcies al nostre esforç.

Seguim esforçant-nos! Seguim aprenent!

Grups Cicle Mitjà

Hello everybody!

El mes de novembre ha estat ple d’activitats i temes molt interessants.

Hem jugat a divertits jocs interactius, hem participat d’activitats de “speaking”, hem jugat a jocs de taula, a jocs de lletrejar paraules i a cantar cançons per millorar la nostra fluidesa.

El punt gramatical principal d’aquest mes ha sigut la comparació. Ens han encantat els vídeos amb “adjectives and comparatives”!

Hem descobert també “A World of Animals”. Hem parlat dels animals salvatges i dels seus habitats, així com també dels animals marítims.

Ens veiem el mes vinent!

Grups Cicle Superior

Hello, families!

¡En noviembre aprendimos muchas cosas! Empezamos con los números ordinales para hablar sobre fechas del calendario y eventos, y también los años. Después continuamos con los verbos en pasado, para poder explicarnos qué hicimos el día anterior y qué comimos, adónde fuimos el fin de semana, o cómo celebramos nuestro cumpleaños pasado. Hemos trabajado los “reflexive pronouns” y la descripción física de los animales.

Teacher Natalia jugó al “yes/no game” con sus alumnos para ponerles a prueba y comprobar qué bien se conocen entre ellos.

Teacher Reema jugó a “slide and ladder game y a “run and write game” para practicar y comprobar el tema.

Con Teacher Irene viajamos a Costa Rica y aprendimos cómo describir a las personas.

Finalmente, hablamos también sobre datos curiosos y aprendimos mucho sobre cultura general jugando a un “quiz”. Por ejemplo, ¿sabíais cuándo voló el primer avión? ¡En 1903!

Además, ¡este mes viajamos a Egipto! Fue muy interesante descubrir cómo vivía Tutankhamon.

Hasta aquí el mes de noviembre. Ya estamos preparando la Navidad, ¡con mucha ilusión…!

See you soon!

Primària: Octubre 2018

 

Grups Cicle Inicial

Hello families!

Aquest mes d’octubre va començar ple d’emocions. Els primers dies van ser molt divertits, ja que vam realitzar jocs per conèixer-nos uns als altres: “Tic, tac, toe” (tres en ratlla amb característiques que ens defineixen), el pistoler, entre altres jocs de presentació.

També ha estat un mes en què hem treballat molt. Hem après l’alfabet en anglès i a més a més ens ho hem passat pipa aprenent totes les lletres amb jocs com el penjat.

Ara també sabem una mica més sobre accions com: sit down, stand up, clean up, run, etc. Per aprendre això també ens va ajudar molt el joc del “Simon Says”, en el que tots plegats havíem de fer accions sense caure en la trampa. Així hem après: ballant, rient i jugant.

Ple d’emocions terrorífiques també ha acabat aquest mes d’octubre amb la celebració de Halloween.

Fins el mes vinent!

Grups Cicle Mitjà

Hello everybody!

Aquest mes d’octubre ha començat amb nous reptes: nou nivell i nova professora que com sempre, només parla en anglès!

Ens ho hem pasat molt bé aprenent la llengua a través de jocs interactius, activitats d’speaking i dinàmiques divertides on havíem d’emprar les estructures gramaticals que estem treballant.

Hem tractat el tema de la roba, explicant què portavem posat. Ens ha encantat l’activitat interactiva del topic de la roba, ja que ens ha permès debatre sobre quin tipus de roba ens posem en funció de les diferents estacions de l’any.

Hem repassat els números, la seva pronuncia i escriptura en anglès. Ens va encantar el joc Whisper a number!

Les preposicions, el verb to be i el verb have got han estat presents al nostre racó gramatical.

I abans d’acabar el mes hem gaudit de la festivitat de Halloween jugant disfressats a divertides dinàmiques i jocs per equips en anglès, com el Jeopardy game.

Fins el mes vinent!

Grups Cicle Superior

Hello, famílies!

Ja hem deixat les vacances enrere i ens hem submergit en un nou curs escolar. Els nens i nenes s’han retrobat amb els antics companys de classe, i també han fet nous amics.

Aquest any hem arrencat ben carregats d’energia, i des que va començar el curs que no hem parat! Per tal d’adaptar-nos a la rutina de nou, vam dedicar les primeres sessions a fer jocs de ‘Getting to know you’ per a conèixer-nos millor.

En quant vam començar a rodar, vam començar la primera unitat, que tractava sobre Canada. Vam aprendre moltes coses sobre Vancouver i vam treballar el vocabulari de ‘buildings, geography, sports and activities’ mitjançant jocs de vocabulari molt divertits.

No s’ha oblidat el racó de la gramàtica amb preguntes de why?/because… I es van introduir les clàusules relatives. Amb la teacher Irina van fer una activitat molt productiva des del racó de Writing Skills. Van gaudir de la descripció de la seva mascota preferida i la van dibuixar també. Són veritables artistes!

Sens dubte, el highlight d’aquest mes ha estat la setmana de Halloween! L’escola es va convertir en un veritable passatge de terror, on hi van aparèixer tota mena de monstres… fins i tot va aparèixer The Nun! (la monja!) Quina por que feia!.. Alguns nens i nenes també van portar disfresses realment esgarrifoses… i ens ho vam passar d’allò més bé practicant el vocabulari de Halloween Monsters and Creatures, i amb la teacher Natalie fins i tot van fer un curtmetratge de terror on hi apareixen Jason, Scream, uns zombis, una diablessa, una vampiressa, uns esquelets, i Michael Jackson amb el seu famós Thriller! We had a terrific time!

Ho veieu? Hem fet un munt de coses i això que el curs acaba de començar! Què ens portarà el novembre?… Well, we will find out!

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

8 + 1 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...