Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Gener 2019

Cicle Inicial

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances de nadal, agafem el nou trimester amb les piles ben recarregades!

Hem parlat de què hem fet durant les vacances, on he manat, què hem menhat i quins regals hem tingut.

També hem fet un repàs ràpid al vocabulari de les parts del cos per tal de dibuixar uns terrorífics monstres I descriure’n les parts del cos. Hi havia monstres amb dos ulls, vuit braços I deu cames! Tot això ho hem descrit en anglès!

A més amés, hem treballat els verbs “have, do and play” I els hem relacionat amb diferents activitats.

Hem acabat el mes amb els mitjans de transport. I hem pogut compartir am bels companys quin és el nostre preferit.

Fins el mes vinent!

Cicle Mitjà

Happy New Year families!

Hem iniciat a tope el segon trimestre gràcies al merescut descans durant les vacances de nadal.

Hem “viatjat” fins a Indonesia. I tot i que abans d’anar-hi molts de nosaltres no sabíem on era, hem après que té una impressionant vida marina. Hem descobert aspectes de diferents animals oceànics I hem pogut aplicar el punt gramatical dels superlatius, tot fent-ne comparacions: el més gran, el més afamegat, el més perillós…

També hem après noves paraules I les hem classificat segons el seu inici (st.., squ.. i sp..) La seva pronuncia de vegades se’ns ha fet una mica complicada, però a base de repetir-les I emprant-les en un context, de mica en mica anem millorant-ne la seva pronunciació.

Ens veiem el mes vinent!

Cicle Superior

Hello, hello!

Hem començat l’any amb un rapid repàs del que vam fer a finals del primer trimestre, els esports.

A més a més, hem treballat el tema del  menjar a través de l’elaboració de diferents receptes, així en treballavem el procés a seguir I els ingredients protagonistes.

A través de dinàmiques I jocs divertits, ha sigut fàcil consolidar els nous continguts.

Finalment, hem aprofitat que treballavem el menjar per tractor les rutines saludables, com menjar sa, fer exercici, dormir el temps suficient …

See you next month!

Primària: Desembre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

El primer trimestre ha acabat. Què ràpid passa el temps!

Aquest mes l’hem començat amb “like/don’t like doing”, tot explicant què ens agrada i què no ens agrada fer.

A més a més, hem treballat el punt gramatical “have/haven’t got” a través de dinàmiques i jocs divertits.

Abans d’acabar el trimestre hem pogut treballar entorn la temática del nadal i el seu vocabulari. A més a més, hem preparat amb molta il·lusió una sorpresa per a les nostres famílies.

Us ha agradat la “Christmas Card” i el video que s’amagava darrere el codi QR?

Merry Christmas!

Cicle Mitjà

Hello families!

El primer trimestre ha acabat. Què ràpid passa el temps!

Nova Zelanda ha sigut el protagonista del mes. Hem après molts aspectes interessants d’aquest fascinant país. Ens ha sorprès que hi ha més esports més enllà del futbol. En aquest cas hem descobert que el rugby es juga en molts països!

A més a més, hem après nous adjectius per descriure persones i coses, com “hungry, dirty, rich and kind”. També hem descobert els seus oposats, així com hem començat amb els comparatius i superlatius.

Abans d’acabar el trimestre hem pogut treballar entorn la temática del nadal i el seu vocabulari. A més a més, hem preparat amb molta il·lusió una sorpresa per a les nostres famílies.

Us ha agradat la “Christmas Card” i el video que s’amagava darrere el codi QR?

Merry Christmas!

Cicle Superior

Hi!

Abans d’acabar el primer trimestre, hem treballat entorn als esports. Ha sigut increíble compartir plegats aquestes clases amb en Joan i l’Isaac, ja que els dos són uns fanàtics dels esports. Ha sigut molt divertit aprendre paraules especifiques de diversos esports i la seva pronunciació correcta.

A més a més, els “Olympic Games” han estat presents. Hem pogut descubrir-ne la seva historia.

Abans de finalitzar el mes, hem pogut enregistrar un video d’una canço nadalenca en anglès, per tal de feiicitar les festes a les nostres famílies.

Us ha agradat el format en el que us l’hem fet arribar?

Merry Christmas!

Primària: Christmas Songs 2018

Cicle Inicial

Cicle Mitjà

Cicle Superior

Primària: Novembre 2018

Cicle Inicial

Hello, hello!

Aquest mes hem estat molt enfeinats aprenent un munt de coses!

Hem après noves paraules com “boy, girl, flower, classroom, paint, chair, house, glasses, lizard…”

També hem jugat amb les “prepositions”, tot emprant una capsa i una moneda. Què divertit ha sigut col·locar la moneda “in, on top of, next to and under the box”. D’aquesta manera, el que la Teacher volia era que l’aprenentage fos manipulatiu i alhora significatiu, i així ha sigut.

A més a més, hem introduït en les nsotres converses els demostratius “this, that, these and those”. Tot i que al principi ens han costat una mica, la teacher diu que ens n’hem ensortit prou bé!

Fins la propera!

Cicle Mitjà

Hello again families!

Aquest mes hem descobert diferents aspectes de “New Zealand”. I ha sigut només la punta de l’iceberg del que hem treballat al llarg del mes!

Hem après nou vocabulari com”kangaroo, explorer, fast, knock, help, wear, sunglasses, rugby…”

Les peces de roba les hem treballat a partir de jocs.

A través d’activitats divertides hem pogut entendre els “frequency adverbs” com ”always, usually, sometimes and never”.

A més a més, hem tingut una competició sana jugant a diferents “ quizzes”  que la Teacher ens ha proposat.

Fins el mes vinent!

Cicle Superior

Hello families!

Aquest parell d’estupendos alumnes han tingut una fantàstica interacció i interessants diàlegs durant aquest mes de novembre.

En aquests dos mesos han descobert que les clases d’anglès poden ser divertides!

Hem treballat les rutines diàries, juntament amb les hores. A mes a més del vocabulari de la roba i de la familia.

Així doncs, hem après noves paraules i hem procurat emprar-les de manera correcta i millorant-ne cada vegada la seva pronúncia.

Fins el mes vinent!

Primària: Octubre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

Hem tingut un molt bon inici de curs. Per tal que la teacher descobrís el nostre nivell, vam repassar el vocabulari en anglès dels nombres, colors, animals i menjar a través de jocs i activitats divertides. D’aquesta manera ja estavem llestos per poder començar a treballar amb el llibre.

El mes no ha pogut tancar de millor manera, amb Halloween! Ens ha encantat disfressar-nos i jugar a jocs en anglès d’aquesta esgarrifosa festivitat.

Fins el mes vinent!

Cicle Mitjà

Hello everybody!

Aquest primer mes de curs hem aprofitat per fer un repàs els continguts del curs anterior. Així doncs, hem revisat els nombres, colors, animals i menjar a través de jocs i activitats divertides i 100% en anglès. D’aquesta manera ja estavem llestos per poder començar a treballar amb el llibre d’aquest any.

El mes ha acabat d’una manera esgarrifosament divertida amb la festa de Halloween. Ens ha encantat disfressar-nos i jugar a jocs i aprendre cada vegada més el vocabulari i expressions especifiques d’aquesa festivitat.

Fins el proper mes!

Cicle Superior

Hello families!

Tot i que només siguem dos alumnes, estem entusiasmats i intrigats pel curs que tenim per endavant.

Vam començar el mes d’octubre repassant els continguts del curs passat de manera dinámica i divertida. Vam tractar temes com els nombres, els membres de la familia, les parts del cos i la roba.

L’arribada de Halloween ens va servir per conèixer més información sobre els orígens d’aquesta esgarrifosa festivitat.

Fins el mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

3 + 2 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...