Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Infantil: Abril 2019

Infantil 

¡Hello familias!

El mes de abril ha sido el mes de las vacaciones de “Easter”. Hemos estado aprendiendo el vocabulario típico de esta festividad: “Easter bunny, chocolate, eggs, chicken, basket, egg hunt…”

Para culminar, en la última sesión del trimestre hicimos una “egg hunt” donde los alumnos y alumnas buscaron los huevos de chocolate escondidos para meterlos en las cestas que habían coloreado antes.

A la vuelta de las vacaciones hemos continuado con nuestro tema “House”. Estamos aprendiendo las partes de una casa y diferentes muebles que van en cada estancia. Para ello estamos creando una manualidad donde cada alumno ha dibujado puertas y ventanas en su estructura y esta última semana hemos introducido la cocina, “kitchen”, con sus electrodomésticos: “fridge, microwave”, etc. ¿Qué estancia vendrá después? ¿Bedroom? ¿Bathroom?

See you soon!

Infantil: Març 2019

Infantil 

Hello families!!!

Este mes de marzo ha pasado rápido y hemos aprendido cómo poner la mesa y los nombres de los objetos que utilizamos para ello.

Nos hemos divertido preparando la craft para poder jugar a poner la mesa en inglés. ¡Ahora ya no hay excusa para ayudar en casa!

Hemos consolidado el vocabulario de la comida a través de dinámicas y juegos súper divertidos.

Además, hemos empezado una temática nueva, “the house”. ¡La cosa promete! No queremos desvelaros aún muchas de las actividades que hemos hecho y de la craft que vamos a elaborar, ya que nos va a llevar un tiempo adquirir el vocabulario de las partes de la  casa y los objetos/mobiliario que podemos encontrar en ellas.

See you next month!!

Infantil: Febrer 2019

Infantil 

Hello families!

Aquest mes de febrer hem treballat la temàtica dels aliments: les fruites i les verdures. Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics chefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses!

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut aprendre sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara coneixem el nom de moltes disfresses i altres aspectes del nostre carnaval i d’altres països.

See you soon!!!

Infantil: Gener 2019

Infantil 

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, vam parlar sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Tot seguit i aprofitant el moment, vam començar a aprendre les joguines en anglès. Per introduir-les vam poder jugar una estona a jocs de construcció «blocs» i vam veure tots tipus de joguines. També vam poder descriure i comparar les joguines tot dient adjectius i colors: big/small, is yellow/black, etc.

Finalment, vam dissenyar i crear nosaltres mateixos una joguina! Vam fer una “Spinning top” amb cartolines i després vam jugar tots junts, va ser molt divertit.

See you!

Infantil: Desembre 2018

Infantil 

Hello families!

Aquest mes de desembre nosaltres i la teacher ens ho hem passat pipa jugant a jocs tradicionals i molt divertits que ens han permès aprendre molt més vocabulari relacionat amb el nadal i l’hivern.

També hem fet tasques que ens han ajudat a diferenciar les estacions de l’any i tot allò que fem en cada moment, per exemple, no mengem ice cream a l’hivern!

A més a més, hem preparat una sorpresa per a vosaltres: el vídeo de nadal! Ho vam fer amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

També vam preparar la craft, la postal del reindeer, per poder fer-vos un regal de nadal i descobrir el gran secret del codi QR, com es llegeix i la sorpresa que s’amagava a dins.

MERRY CHRISTMAS!

Infantil: Christmas Song 2018

Infantil: Novembre 2018

Infantil 

Hola familias!

Hace ya unas semanas que llegó el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja y los animales domésticos. Los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “parrot”!!

Cada vez entendemos mejor a la “teacher” y vamos cogiendo el ritmo súper rápido.

Por cierto, prepararos porque os espera una gran sorpresa para el próximo mes, por Navidad…

¡Hasta la próxima!

Infantil: Octubre 2018

Infantil 

Hello!

Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és. A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els «School Objects» i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès! Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem pogut triar crear una Craft de «Jack o’ lantern» o de «Ghost».

Fins el mes proper!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

14 + 9 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...