Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking Primària: Abril 2019

Speaking-Primària

Hi again families!

Aquest mes la “teacher” està força contenta amb nosaltres, ja que hem evolucionat favorablement en la destresa de speaking.

La pronunciació està arribant a uns nivells força satisfactoris.

Ens encanta jugar a jocs de taula i a les dinàmiques que ens presenta la “teacher” amb imatges, que propicien les converses i diàlegs en la llengua anglesa.

Fins el mes vinent!

Speaking Primària: Març 2019

Speaking-Primària

Hello again families!

El joc estrella del mes de març ha sigut “make a random sentence”, en el qual els alumnes havien d’agafar una flashcard aleatòria i formar una oració en la que aparegués la paraula de la tarja, el més aviat possible.

També ens ha encantat jugar al “hangman” per tal de reforçar l’”spelling” i al joc de les endevinalles, un joc ideal per practicar la conversa i la comprensió oral.

See you next month!

 

*Preguem ens disculpeu. Degut a un problema tècnic, aquest mes no disposem de fotografies ni videos corresponents al mes de març. És per això que els videos que veieu són un recull d’activitats d’un altre mes. Estem treballant per millor-ho.

Speaking Primària: Febrer 2019

Speaking-Primària

Hello families!

A les sessions de “speaking” ens ho passem genial!

Ens encanta participar dels reptes que la tecaher ens proposa per tal de fer-nos parlar, com ara resoldre trenca-closques i jocs variats.

Aquest mes de febrer hem tractat els “likes and dislikes”, és a dir, el que ens agrada i el que no, referent als esports, el menjar i els animals.

La teacher posa molt de èmfasi en que les classes siguin agradables i divertides per extreure el millor de nosaltres!

Fins el mes vinent!

Speaking Primària: Gener 2019

Speaking-Primària

Hello again families!

Després d’un descans merescut, reprenem les nostres sessions d’speaking amb moltes ganes de consolidr el nostre nivell de fluïdesa oral en la llengua anglesa.

La temática del mes de gener ha sigut el menjar. Per això, hem parlat i debatut sobre quin menjar ens agrada i quin no.

See you next month!

Speaking Primària: Desembre 2018

Speaking-Primària

Hello families!

Ya hemos llegado al final del trimestre y lo hemos rematado aprendiendo todavía más.

Hemos continuado trabajando el vocabulario de las asignaturas y hemos hablado de las actividades que tenemos y teníamos haciendo nuestro horario en la pizarra.

Por último, revisamos el vocabulario relacionado con la Navidad con unas actividades súper divertidas.

Merry Christmas!

Speaking Primària: Novembre 2018

Speaking-Primària

Hello families!

Ya hemos arrancado motores completamente y ya estamos casi a final de trimestre.

Este noviembre hemos repasado el vocabulario de la ropa y los adverbios de frecuencia.

También aprendimos a compararnos unos con otros y, además, hablamos sobre qué animal es el más rápido o el más grande junto con otras curiosidades con un juego estilo “Trivia”.

Por último, hemos tratado con una parte muy importante de la gramática, “have got”, y con las asignaturas compartiendo nuestros horarios de la escuela.

Speaking Primària: Octubre 2018

Speaking-Primària

Hi!

Este mes hemos empezado a conocernos y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como los números o las descripciones físicas. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa u online.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

1 + 14 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...