Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Octubre 2018

Grup Speaking 3r

Hi!

Els primers dies d’octubre vam poder descobrir més coses sobre els altres, ja que jugant al “tick tack toe” els nostres companys havien d’endevinar què significaven per nosaltres les diferents paraules que havíem escrit (orange, 23, swimming…).

Hem recordat tot allò que sabem sobre l’”ABC” i a més hem après noves paraules que s’escriuen amb diferents lletres de l’alfabet. Corrent, jugant i treballant en equip vam fer una competició de relleus per escriure diferents paraules amb angles relacionades amb diferents temes.

A més, vam jugar al memory i al bingo, jocs amb que vam aprendre vocabulari sobre la més terrorÍfica celebració de l’any: Halloween.

Grup Speaking 5è

Hello everybody!

El mes d’octubre ens ha portat grans reptes, nova professora i moltes ganes de millorar la nostra fluïdesa en la llengua anglesa.

A les nostres clases de speaking ens ho passem d’allò més bé: juguem a jocs interactius amb la pissarra digital, a jocs de taula, a respondre preguntes amagades sota unes targetes i també fem role plays.

Per conèixer-nos, hem parlat dels nostres interessos i gustos. Halloween ha envoltat la sessió d’speaking de final de mes. Ens vam disfressar i vam haver de fer volar la nostra imaginació per tal de  narrar una historia de Halloween ben esgarrifosa fent servir unes paraules clau que la teacher ens va proporcionar.

Fins el mes vinent!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

11 + 8 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...