Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Novembre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

Ya hemos arrancado motores completamente y ya estamos casi a final de trimestre.

Este noviembre hemos repasado el alfabeto con competiciones de deletreo.

También aprendimos muchos objetos que podemos encontrar en clase o en nuestro día a día y cómo pedirlos y de quién son, incluso hicimos carreras para colocarlos en el orden correcto.

Por último, hemos tratado con los adjetivos que podemos usar para describir lo que encontramos a nuestro alrededor.

See you soon!

Cicle Mitjà

Hello families!

Ya hemos arrancado motores completamente y ya estamos casi a final de trimestre.

Este noviembre hemos repasado el vocabulario que usamos para describir personas y trabajamos con una parte muy importante de la gramática “have got” y los posesivos.

También aprendimos a emplear la gramática aprendida con los objetos que podemos encontrar en la clase y en nuestro día a dia.

Trabajamos, además, un poquito con la fonética y ¡se nos dio genial!

Por último, hemos tratado con lo que podemos y no podemos hacer hablando de actividades y aplicándolo también a los animales, empleando la mímica o juegos online.

Cicle Superior

Hello again families!

Aquest mes de novembre ha sigut un mes molt interessant, ple de nous aprenentatges molt significatius.

Hem après diferents aspectes sobre Canadà, el segon país més gran del món.

A més a més, la Teacher ens ha ensenyat nou vocabulari dels animals domèstics i dels edificis que podem trobar en una ciutat.

A través de jocs i dinàmiques hem treballat “which, why, where, who and because”.

A més a més, també hem descobert els nombres ordinals. Ha sigut fantàstic poder aprendre’n el seu ús correcte i la seva pronuncia.

Pel que fa al “past simple”, hem treballat les formes regulars i irregulars de diferents verbs.

Ja veieu que ha sigut un mes molt profitós! Ens veiem el mes vinent!

See you!

Primària: Octubre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

Este mes hemos empezado a conocernos y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como los colores, los números o las rutinas y sabemos deletrear todo ello. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa y canciones.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

¡Hasta el mes que viene!

Cicle Mitjà

Hello everyone!

Este mes hemos empezado a conocernos y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como las partes del cuerpo con los aliens que hicimos, las descripciones físicas, la comida, las emociones o las rutinas. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa u online.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

Cicle Superior

Hello families!

Hem tingut un molt bon inici de curs sabent que aquest grup el formem nens de diferents edats: aprendrem molt d’anglès els uns dels altres. A més a més, som molt competidors, i la professora aprofita la nostra competitivitat sana per jugar en equips en llengua anglesa i adquirir nous continguts de manera vivencial.

Els primers diez ens han servit per posar-nos al dia i repassar els continguts del curs passat.

El mes no ha pogut tancar de millor manera, amb Halloween! Ens ha encantat disfressar-nos i jugar a jocs en anglès d’aquesta esgarrifosa festivitat.

Fins el proper mes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

4 + 5 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
It's only fair to share...