Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Primària: Abril 2019

Cicle Inicial

Hi families!

Aquest mes d’abril hem tractat diferents temàtiques com les estacions de l’any, la roba i el menjar a traves de dinàmiques divertides que ens ha plantejat la “teacher”. També hem gaudit moltíssim dels jocs amb les “flashcards”.

Hem treballat molt bé amb els llibre les petites estones que li hem dedicat.

Aprofitant la festivitat de “Easter” hem pogut elaborar uns simpàtics “Easter bunnies” de record.

See you next month!

Cicle Mitjà

Hello again!

Aquest mes hem tractat els “likes and dislikes”, així com textos en present i passat.

Hem gaudit moltíssim dels jocs acompanyats de targetes que la “teacher” ens ha proposat. Hem emprat “flashcards” amb imatges de menjar i d’animals.

A més a més, aprofitant la festivitat de “Easter” hem elaborat uns “Easter bunnies”moníssims!

See you!

Cicle Superior

Hello families!

Vam començar el mes d’abril amb l’aprenentatge de l’ús de “when and while” en els temps verbals de passat “past simple” i “past continuous”.

Hem pogut donar un cop d’ull en articles de diaris, observant-ne la seva estructura. Ha sigut un aspecte que hem trobat molt interessant!

També hem treballat en l’ús de les “quotation marks”

Les diferències físiques i emocionals en persones han tingut un paper important aquest mes, ja que ens han permès emprar les paraules “which, why, where and what”

La festivitat de “Easter” va dur a l’aula una autèntica “egg hunt” just abans de les vacances.

I abans d’acabar el mes hem viatjat a Austràlia, aprenent dels aborígents, de l’Òpera de Sydney i del didgeridoo.

Com veieu ha sigut un mes d’allò més profitos!

See you next month!

Primària: Març 2019

Cicle Inicial

Hi families!

Aquest mes de març hem estat ben entretinguts amb el vocabulari de la roba i les estacions. Hem pogut crear diferents combinacions de roba en funció de l’estació de l’any en la que ens trobem i el temps atmosfèric. Ens ha encantat i com a resultat, hem creat genials “outfits”!

Ens veiem el proper mes!

Cicle Mitjà

Hello families!

Ens trobem quasi a finals de segon trimestre i aquest mes de març l’hem dedicat a “travelling and shopping”. Ara ja sabem dir “I go to school by bus” o “I go home by car”. També sabem contestar a la pregunta “Who does the shopping” i a diferents qüestions relacionades amb la rutina setmanal, tot emprant el “present simple”.

A més a més, hem participat en jocs i dinàmiques per millorar la nostra pronunciació.

See you next month!

Cicle Superior

Hello again families!

El mes passat el vam acabar tractant el tema del respecte vers el medi ambient i les accions que fem nosaltres que li afecten.

Aquest mes hem continuat tractant aquest tema, posant èmfasi al plàstic que fem servir i a la gran quantitat que n’arriba als oceans.

Ens hem traslladat al Equador i a les Illes Galàpagos, descobrint els increíbles animals salvatges que hi viuen.

A més a més, ens hem endinsat als oceans bucejant i fent snorkelling, tot meravellant-nos amb la Gran Barrera de Coral de la costa Australiana.

Al llarg d’aquest mes hem practicat el “past simple” i el “past continuous” amb jocs i dinàmiques variades.

Fins el mes vinent!

Primària: Febrer 2019

Cicle Inicial

Hello again families!

Aquest mes de febrer hem avançat força els continguts marcats. Hem tractat el vocabulari dels animals, els colors i l’estructura gramatical “like/don’t like”. D’aquesta manera, a mesura que compartim el que ens agrada i el que no, ens anem coneixent millor entre tots.

A més, hem participat en dinàmiques força divertides. Ens encanten els jocs que la teacher ens presenta!

See you next month!

Cicle Mitjà

Hi!

Aquest mes ha donat per a molt!

Hem pogut tractor els temps verbals de passat, present i futur de la millor manera possible: jugant!

A banda de repassar la gramàtica, els jocs que la “teacher” ens ha proposat ens han servit per repassar números, menjar i animals. Cada vegada anem ampliant vocabulari!

Fins el mes vinent!

Cicle Superior

Hello families!

Aquest mes de febrer l’hem iniciat descobrint coses noves de les revistes. Què ens ofereixen i les competicions que proposen.

El punt gramatical que hem tractat al llarg del mes ha sigut el past continuous. Hem après nous verbs i hem practicat la seva pronunciació.

Hem repassat el vocabulari de la família i ens hem endinsat en les lletres majúscules, ja que en anglès, tenen uns usos concrets.

Abans d’acabar el mes hem parlat de respectar el medi ambient i quines accions fem per cuidar-lo, quines el destrueixen i quines hauríem de fer per conservar-lo.

See you next month!

Primària: Gener 2019

Cicle Inicial

Happy New Year families!

Després d’unes merescudíssimes vacances havent recarregat les piles, iniciem el segon trimestre del curs amb moltíssimes ganes.

Hem parlat de què hem fet durant les vacances, on he manat, què hem menhat i quins regals hem tingut.

A més a més, hem treballat els membres de la familia “brother, cousin, dad, daddy, father, grandfather, grandpa, mother, mummy, sister” i les parts del cos com “arm, ear, eye, face, foot/feet, hair, hand, leg, mouth, nose”.

Fins el mes vinent!

Cicle Mitjà

Hello, hello!

Després d’haver recarregat les piles durant les vacances de nadal, afrontem el segon trimestre amb moltes ganes de millorar el nostre nivell en la llengua anglesa.

Hem tractat diferents temes com els dies de la setmana, menjar, animals, treballant-ne la seva correcta pronunciació i context. Tot això ho hem treballat emprant flashcards, jocs dinàmics i jocs interactius.

Fins el proper mes!

Cicle Superior

Hello families!

Hem iniciat el segon trimestre del curs amb molta energia, ja que les vacances de nada lens han provat!

El primer que hem fet ha sigut viatjar fins a Singapur I aprendre’n dades interessants, com on es troba situate, quina es l’estàtua de Merlion I el zoològic.

També hem treballat el “present continuous”. I ens ho hem passat d’allò mes bé am bels jocs i les dinàmiques que la teacher ens ha proposat per tal de parar compte amb els acabaments de les forms verbals.

Finalment, hem treballat les hores en anglès, per tal d’anomenar les accions dins la rutina diària conjuntament amb la seva hora correspondent.

See you next month!

Primària: Desembre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

Ya hemos llegado al final del trimestre y lo hemos rematado aprendiendo todavía más.

Hemos revisado el vocabulario de los objetos de la clase mientras aprendíamos los demostrativos.

También trabajamos con el verbo “like” descubriendo los gustos de los compañeros a la vez que repasamos el vocabulario de los juguetes, la ropa y los animales.

Por último, hemos hecho unas maravillosas tarjetas navideñas con video incluido a la vez que revisamos el vocabulario relacionado con la Navidad con unas actividades súper divertidas.

Merry Christmas!

Cicle Mitjà

Hello families!

Ya hemos llegado al final del trimestre y lo hemos rematado aprendiendo todavía más.

Hemos trabajado el vocabulario de los animales jugando al “pictionary” a la vez que introducíamos el verbo “to be” en pasado.

También revisamos nuestros hábitos y rutinas con el juego “Duck, duck, goose”.

Además introducimos los métodos de transporte y hablamos de cuándo los usamos.

Por último, hemos hecho unas maravillosas tarjetas navideñas con video incluido a la vez que revisamos el vocabulario relacionado con la Navidad con unas actividades súper divertidas.

Merry Christmas!

Cicle Superior

Hello families!

El primer trimestre ha acabat. Què ràpid passa el temps!

El país d’Egipte ha sigut el protagonista del mes. Hem après molts aspectes interessants d’aquest fascinant país.

Hem treballat el “past simple” i els verbs irregulars en anglès a través de jocs i activitats divertides.

A més a més, hem treballat les dates, dies de la semana i anys; així com la seva correcta pronunciació.

Abans d’acabar el trimestre hem pogut treballar entorn la temática del nadal i el seu vocabulari. A més a més, hem preparat amb molta il·lusió una sorpresa per a les nostres famílies.

Us ha agradat la “Christmas Card” i el video que s’amagava darrere el codi QR?

Merry Christmas!

Primària: Christmas Songs 2018

Cicle Inicial

Cicle Mitjà

Cicle Superior

Primària: Novembre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

Ya hemos arrancado motores completamente y ya estamos casi a final de trimestre.

Este noviembre hemos repasado el alfabeto con competiciones de deletreo.

También aprendimos muchos objetos que podemos encontrar en clase o en nuestro día a día y cómo pedirlos y de quién son, incluso hicimos carreras para colocarlos en el orden correcto.

Por último, hemos tratado con los adjetivos que podemos usar para describir lo que encontramos a nuestro alrededor.

See you soon!

Cicle Mitjà

Hello families!

Ya hemos arrancado motores completamente y ya estamos casi a final de trimestre.

Este noviembre hemos repasado el vocabulario que usamos para describir personas y trabajamos con una parte muy importante de la gramática “have got” y los posesivos.

También aprendimos a emplear la gramática aprendida con los objetos que podemos encontrar en la clase y en nuestro día a dia.

Trabajamos, además, un poquito con la fonética y ¡se nos dio genial!

Por último, hemos tratado con lo que podemos y no podemos hacer hablando de actividades y aplicándolo también a los animales, empleando la mímica o juegos online.

Cicle Superior

Hello again families!

Aquest mes de novembre ha sigut un mes molt interessant, ple de nous aprenentatges molt significatius.

Hem après diferents aspectes sobre Canadà, el segon país més gran del món.

A més a més, la Teacher ens ha ensenyat nou vocabulari dels animals domèstics i dels edificis que podem trobar en una ciutat.

A través de jocs i dinàmiques hem treballat “which, why, where, who and because”.

A més a més, també hem descobert els nombres ordinals. Ha sigut fantàstic poder aprendre’n el seu ús correcte i la seva pronuncia.

Pel que fa al “past simple”, hem treballat les formes regulars i irregulars de diferents verbs.

Ja veieu que ha sigut un mes molt profitós! Ens veiem el mes vinent!

See you!

Primària: Octubre 2018

Cicle Inicial

Hello families!

Este mes hemos empezado a conocernos y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como los colores, los números o las rutinas y sabemos deletrear todo ello. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa y canciones.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

¡Hasta el mes que viene!

Cicle Mitjà

Hello everyone!

Este mes hemos empezado a conocernos y a aprender a trabajar correctamente en el aula.

Hemos trabajado vocabulario como las partes del cuerpo con los aliens que hicimos, las descripciones físicas, la comida, las emociones o las rutinas. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como memory, juegos de mesa u online.

Por último, nos lo hemos pasado en grande celebrando Halloween, aprendiendo vocabulario relacionado con muchas canciones y juegos terroríficamente divertidos.

Cicle Superior

Hello families!

Hem tingut un molt bon inici de curs sabent que aquest grup el formem nens de diferents edats: aprendrem molt d’anglès els uns dels altres. A més a més, som molt competidors, i la professora aprofita la nostra competitivitat sana per jugar en equips en llengua anglesa i adquirir nous continguts de manera vivencial.

Els primers diez ens han servit per posar-nos al dia i repassar els continguts del curs passat.

El mes no ha pogut tancar de millor manera, amb Halloween! Ens ha encantat disfressar-nos i jugar a jocs en anglès d’aquesta esgarrifosa festivitat.

Fins el proper mes!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

7 + 11 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...