Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Infantil: Abril 2019

Infantil 

¡Hello familias!

El mes de abril ha sido el mes de las vacaciones de “Easter”. Hemos estado aprendiendo el vocabulario típico de esta festividad: “Easter bunny, chocolate, eggs, chicken, basket, egg hunt…”

Para culminar, en la última sesión del trimestre hicimos una “egg hunt” donde los alumnos y alumnas buscaron los huevos de chocolate escondidos para meterlos en las cestas que habían coloreado antes.

A la vuelta de las vacaciones hemos continuado con nuestro tema “House”. Estamos aprendiendo las partes de una casa y diferentes muebles que van en cada estancia. Para ello estamos creando una manualidad donde cada alumno ha dibujado puertas y ventanas en su estructura y esta última semana hemos introducido la cocina, “kitchen”, con sus electrodomésticos: “fridge, microwave”, etc. ¿Qué estancia vendrá después? ¿Bedroom? ¿Bathroom?

See you soon!

Storytelling 

Hi families!

Aquest mes d’abril ha estat molt deliciós!!

De la mà de la Caputxeta Vermella vam començar posant a prova el sentit del gust, i tot s’ha de dir, vam descobrir sabors no tan bons però quan vam tastar el dolç, la xocolata ho va curar tot!

Abans d’anar de vacances vam treballar el vocabulari relacionat amb l’Easter a través d’un conte on la “teacher” ens va explicar la història del “Easter Bunny”. També vam gaudir fent el nostre propi “bunny” amb papiroflèxia.

See you soon!

Infantil: Març 2019

Infantil 

Hello families!!!

Este mes de marzo ha pasado rápido y hemos aprendido cómo poner la mesa y los nombres de los objetos que utilizamos para ello.

Nos hemos divertido preparando la craft para poder jugar a poner la mesa en inglés. ¡Ahora ya no hay excusa para ayudar en casa!

Hemos consolidado el vocabulario de la comida a través de dinámicas y juegos súper divertidos.

Además, hemos empezado una temática nueva, “the house”. ¡La cosa promete! No queremos desvelaros aún muchas de las actividades que hemos hecho y de la craft que vamos a elaborar, ya que nos va a llevar un tiempo adquirir el vocabulario de las partes de la  casa y los objetos/mobiliario que podemos encontrar en ellas.

See you next month!!

Storytelling 

Hello again!

El mes de març un nou conte ens ha portat. Aquesta vegada ha vingut una nena molt simpàtica a compartir amb nosaltres les sessions de Storytelling: The Little Red Riding Hood.

Aquest conte ens ha permès aprendre molt sobre els sentits i les parts del cos que ens permeten veure, tocar, olorar, escoltar i tastar.

A partir d’aquest conte tradicional hem participat en activitats manipulatives variades.

Primer hem identificat què podem experimentar a través del sentits, per exemple podem: “touch a teddy with the hand and smell a flower with the nose”.

A través de jocs vivencials hem pogut treballar amb més detall el sentit del tacte: hem buscat i identificat característiques específiques dels objectes en quant al seu tacte, ja siguin llises, rugoses, toves, etc. Tot això, amb els ulls tapats!

Encara ens queda molt per descobrir, així que la Caputxeta ens acompanyarà un temps més per tal de poder descobrir els altres sentits que ens queden.

See you soon!

Infantil: Febrer 2019

Infantil 

Hello families!

Aquest mes de febrer hem treballat la temàtica dels aliments: les fruites i les verdures. Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics chefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses!

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut aprendre sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara coneixem el nom de moltes disfresses i altres aspectes del nostre carnaval i d’altres països.

See you soon!!!

Storytelling 

Hello famílies!

Aquest mes de febrer hem continuat aprenent vocabulari referit a emocions, color de cabell, alçada… i altres aspectes que ens diferencien els uns dels altres. El nostre amic Elmer ens ha demostrat que ser diferent no és dolent, tot el contrari, què avorrit seria el món si tots fóssim iguals!

Hem fet tasques de seriacions, hem ballat, hem participat en dinàmiques i diferents jocs per aprendre el vocabulari, tot en anglès! També ens ho hem passat d’allò més bé fent el nostre propi Elmer.

See you soon!

Infantil: Gener 2019

Infantil 

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, vam parlar sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Tot seguit i aprofitant el moment, vam començar a aprendre les joguines en anglès. Per introduir-les vam poder jugar una estona a jocs de construcció «blocs» i vam veure tots tipus de joguines. També vam poder descriure i comparar les joguines tot dient adjectius i colors: big/small, is yellow/black, etc.

Finalment, vam dissenyar i crear nosaltres mateixos una joguina! Vam fer una “Spinning top” amb cartolines i després vam jugar tots junts, va ser molt divertit.

See you!

Storytelling 

Hello families!

Aquest mes de gener hem vingut amb les piles carregades després de les vacances de Nadal. El nostre amic Elmer, ens ha ensenyat moltes coses aquest primer mes, no només vocabulari relacionat amb les característiques físiques, els colors, les diferents emocions, sinó que ens ha fet reflexionar sobre la importància d’acceptar que tots som diferents i que això no és dolent.

Ens ho hem passat d’allò més bé fent jocs relacionats amb els colors, fent seriacions, aprenent més i més coses relacionades amb quantitats que s’amaguen darrere dels nombres, a través de gomets, i sobretot gaudint de tot allò que li passa a aquest elefant tan diferent de la resta però a la vegada tan divertit i colorit!

See you soon!

Infantil: Desembre 2018

Infantil 

Hello families!

Aquest mes de desembre nosaltres i la teacher ens ho hem passat pipa jugant a jocs tradicionals i molt divertits que ens han permès aprendre molt més vocabulari relacionat amb el nadal i l’hivern.

També hem fet tasques que ens han ajudat a diferenciar les estacions de l’any i tot allò que fem en cada moment, per exemple, no mengem ice cream a l’hivern!

A més a més, hem preparat una sorpresa per a vosaltres: el vídeo de nadal! Ho vam fer amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

També vam preparar la craft, la postal del reindeer, per poder fer-vos un regal de nadal i descobrir el gran secret del codi QR, com es llegeix i la sorpresa que s’amagava a dins.

MERRY CHRISTMAS!

Storytelling 

Hello families!

Aquest mes de Desembre ens ho hem passat pipa endinsant-nos dins els contes!

A principi de mes ens va venir a visitar The Very Hungry Caterpillar, una oruga amb molta gana que mai en tenia prou. És un conte molt transversal, ja que hem pogut aprendre els dies de la setmana i els menjar que menja l’orugueta.

Vam realitzar activitats manipulatives,  jocs i dinàmiques relacionades amb el conte que tant ens van encantar.

Ara toca descansar durant aquestes vacances i agafar forces per continuar el nostre viatge en el món de la lectura durant el segon trimestre.

Bones festes! See you!

Infantil: Christmas Song 2018

Infantil: Novembre 2018

Infantil 

Hola familias!

Hace ya unas semanas que llegó el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja y los animales domésticos. Los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “parrot”!!

Cada vez entendemos mejor a la “teacher” y vamos cogiendo el ritmo súper rápido.

Por cierto, prepararos porque os espera una gran sorpresa para el próximo mes, por Navidad…

¡Hasta la próxima!

Storytelling 

Hello families!

A principis de novembre ens vam acomiadar del Colour Monster fent activitats molt divertides per diferenciar cada color i relacionar-lo amb l’emoció corresponent.

A més a més, vam construir un “emociòmetre” per respondre a la pregunta “How are you today?” segons com ens sentim i en relació amb una de les cinc emocions de cada monstre.

Aquest mes hem començat un conte que s’anomena The Very Hungry Caterpillar. L’orugueta protagonista de la història té tanta gana que cada dia que passa menja més i més (Monday: one apple; Tuesday: two pears…). Això ens ha ajudat a aprendre números, dies de la setmana i el nom de moltes fruites i altres aliments.

A més a més, aquest animaló ens ha ensenyat la importància de menjar bé i no abusar dels cakes, ice-creams, sweets….

See you soon!

Infantil: Octubre 2018

Infantil 

Hello!

Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és. A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els «School Objects» i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès!

Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem pogut triar crear una Craft de «Jack o’ lantern» o de «Ghost».

Fins el mes proper!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

9 + 10 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...