Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Infantil: Gener 2019

Infantil 

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, vam parlar sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Tot seguit i aprofitant el moment, vam començar a aprendre les joguines en anglès. Per introduir-les vam poder jugar una estona a jocs de construcció “blocs” i vam veure tots tipus de joguines. També vam poder descriure i comparar les joguines tot dient adjectius i colors: big/small, is yellow/black, etc.

Finalment, vam dissenyar i crear nosaltres mateixos una joguina! Vam fer una “Spinning top” amb cartolines i després vam jugar tots junts, va ser molt divertit.

See you!

Storytelling 

Hello families!

Aquest mes de gener hem vingut amb les piles carregades després de les vacances de Nadal. El nostre amic Elmer, ens ha ensenyat moltes coses aquest primer mes, no només vocabulari relacionat amb les característiques físiques, els colors, les diferents emocions, sinó que ens ha fet reflexionar sobre la importància d’acceptar que tots som diferents i que això no és dolent.

Ens ho hem passat d’allò més bé fent jocs relacionats amb els colors, fent seriacions, aprenent més i més coses relacionades amb quantitats que s’amaguen darrere dels nombres, a través de gomets, i sobretot gaudint de tot allò que li passa a aquest elefant tan diferent de la resta però a la vegada tan divertit i colorit!

See you soon!

Infantil: Desembre 2018

Infantil 

Hello families!

Aquest mes de desembre nosaltres i la teacher ens ho hem passat pipa jugant a jocs tradicionals i molt divertits que ens han permès aprendre molt més vocabulari relacionat amb el nadal i l’hivern.

També hem fet tasques que ens han ajudat a diferenciar les estacions de l’any i tot allò que fem en cada moment, per exemple, no mengem ice cream a l’hivern!

A més a més, hem preparat una sorpresa per a vosaltres: el vídeo de nadal! Ho vam fer amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

També vam preparar la craft, la postal del reindeer, per poder fer-vos un regal de nadal i descobrir el gran secret del codi QR, com es llegeix i la sorpresa que s’amagava a dins.

MERRY CHRISTMAS!

Storytelling 

Hello families!

Aquest mes de Desembre ens ho hem passat pipa endinsant-nos dins els contes!

A principi de mes ens va venir a visitar The Very Hungry Caterpillar, una oruga amb molta gana que mai en tenia prou. És un conte molt transversal, ja que hem pogut aprendre els dies de la setmana i els menjar que menja l’orugueta.

Vam realitzar activitats manipulatives,  jocs i dinàmiques relacionades amb el conte que tant ens van encantar.

Ara toca descansar durant aquestes vacances i agafar forces per continuar el nostre viatge en el món de la lectura durant el segon trimestre.

Bones festes! See you!

Infantil: Christmas Song 2018

Infantil: Novembre 2018

Infantil 

Hola familias!

Hace ya unas semanas que llegó el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja y los animales domésticos. Los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “parrot”!!

Cada vez entendemos mejor a la “teacher” y vamos cogiendo el ritmo súper rápido.

Por cierto, prepararos porque os espera una gran sorpresa para el próximo mes, por Navidad…

¡Hasta la próxima!

Storytelling 

Hello families!

A principis de novembre ens vam acomiadar del Colour Monster fent activitats molt divertides per diferenciar cada color i relacionar-lo amb l’emoció corresponent.

A més a més, vam construir un “emociòmetre” per respondre a la pregunta “How are you today?” segons com ens sentim i en relació amb una de les cinc emocions de cada monstre.

Aquest mes hem començat un conte que s’anomena The Very Hungry Caterpillar. L’orugueta protagonista de la història té tanta gana que cada dia que passa menja més i més (Monday: one apple; Tuesday: two pears…). Això ens ha ajudat a aprendre números, dies de la setmana i el nom de moltes fruites i altres aliments.

A més a més, aquest animaló ens ha ensenyat la importància de menjar bé i no abusar dels cakes, ice-creams, sweets….

See you soon!

Infantil: Octubre 2018

Infantil 

Hello!

Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és. A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els “School Objects” i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès!

Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem pogut triar crear una Craft de “Jack o’ lantern” o de “Ghost”.

Fins el mes proper!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

2 + 10 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...