Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Effective English: Febrer 2020

Starters 1

Hello famílies!

Aquest mes ha estat ple d’activitats molt divertides i entretingudes!

Hem pogut repassar molt de vocabulari, a través d’activitats de conversa, sobre temes tan diversos tal com “Animals”, “People”, “Sports and Activities”, “Actions” i “Opposite adjectives”. A més a més, hem practicat les preposicions de lloc, com per exemple: “In”, “At”, “On”, “Inside” i “Behind”;  i ho hem pogut posar en pràctica amb jocs d’amagar objectes  a l’aula. Hem intentat fomentar el treball cooperatiu i d’aquesta manera treure’n el millor profits per a tothom.

Finalment, hem conclòs el mes amb una sessió de ball impressionant! Així, hem pogut donar una càlida benvinguda al senyor Carnestoltes!

Keep working hard and see you next month!

Movers 1

 Hi again families!

“Do you like food and drinks?” A nosaltres sí!! Hem passat bona part del mes parlant sobre els nostres gustos gastronòmics i hem trobat que som tots uns xefs! Però no només això, perquè també hem de saber on guardem totes les coses que comprem al “supermarket”!

I, encara més important, hem de saber quins envasos són de plàstic i quins són de cartró per poder reciclar adequadament.

Tot això sense deixar de banda els jocs que ens preparen les teachers i les dinàmiques que ens han ajudat a repassar el vocabulari i a aprendre les “Prepositions”.

I per acabar d’arrodonir el nostre aprenentatge, hem fet unes activitats de “listening” relacionat amb el menjar, que ens han sortit exquisides!

See you soon families!

Flyers 2

Hello families!

Aquest mes ha estat ple d’activitats molt interessants, i no hem parat!

En primer lloc, hem començat amb un viatge per la natura, on hem pogut relaxar-nos i intentar deixar les nostres preocupacions de costat. Ens hem endinsat en el món dels sons i de la pau interior. Hem hagut de parar molt l’orella per saber identificar la procedència de diferents sons i poder argumentar-ne el perquè de la nostra elecció.

A més a més, a través d’activitats tal com, “Find the unusal object” o “Draw without sight”, hem pogut posar a prova la nostra habilitat visual i creativa.

Alhora, hem repassat la gramàtica i après molt de vocabulari de temes molt diversos;  tots ells relacionats amb viatges de tot tipus!

Finalment, em conclòs el mes amb una sessió de ball i gresca, d’aquesta manera hem pogut gaudir l’arribada de Carnaval!

Keep working hard and see you next month!

Effective English: Gener 2020

Starters 1

Hello families!

Aquest mes de gener hem tornat amb moltíssima energia i l’hem aprofitat al màxim!

Per una banda, mitjançant  jocs hem pogut repassar el coneixement previ que teníem del vocabulari dels diferents temes, a més d’introduir i aprendre’n de nou. Hem treballat temes tal com “Clothes”, “Parts of the body”, “Our famílies/Members of our family” o “Toys”.

A més a més, pel que fa a la “Grammar” i “Writing”, hem començat a introduir l’ús i diferenciació del “There is/are…”, “I have got…/He/She has got…” i  dels adjectius comparatius. 

Finalment, hem practicat molt de “Speaking” amb jocs de competició i d’equip. D’aquesta manera ens hem pogut moure, fer activitat física i gaudir de les classes molt més. Ens veiem el mes vinent!

See you soon!

Movers 1

Hello families!

Aquest mes hem tornat a les classes amb molta energia!

Hem fet un bon avenç en “Writing” gràcies als divertits jocs I dinàmiques que ens han preparat les teachers.

En matèria de “Grammar”, hem començat a estudiar el “Past Simple”, tot parlant del temps i dels “Polar Bears!”, sense oblidar les diferents formes de “Present Simple”.

Respecte el “Vocabulary”, hem parlat i escrit molt sobre els carrers on vivim, les cases que ens envolten i els nostres gustos.

I no ens podem oblidar-nos que hem practicat el “Listening”!

 See you soon!

Flyers 2

Hello families!

Aquest primer mes de l’any ha estat molt productiu!

Hem practicat molt els “Listenings” de forma dinàmica amb activitats que ens han preparat les Teachers.

A més, hem fet divertits “Writings” en forma de carreres amb els nostres companys.

Tot això, sense oblidar que ja comencem a detectar els errors gramaticals amb els reptes que ens proposen sessió rere sssió.

See you!

Effective English: Desembre 2019

Ho, ho, hoooo!!

Aquest mes de desembre hem continuat treballant de valent els continguts marcats seguint la filosofia que ens caracteritza.

A més a més, hem treballat una Christmas Song per felicitar-vos les festes.

Merry Christmas everyone!!

Effective English: Novembre 2019

Starters 1

Hello famílies!

Aquest mes de Novembre hem gaudit molt aprenent a través de jocs i activitats dinàmiques. 

Amb tots els companys hem après com fer les barreges de colors per crear-ne de nous, per exemple: “blue+yellow=Green”.

Hem après nou vocabulari referit a les diferents parts del cos, tot ballant, participant en jocs online i gaudint amb jocs en gran grup. A més a més, hem relacionat els verbs i accions amb les parts del cos amb què ho realitzem:” I kick the ball with my foot/I see with my eyes.”

També hem gaudit molt treballant una nova temàtica d’“animals and aliens” on hem creat els nostres monstres!!! 

Fins el mes vinent!

Movers 1

Hello families!

Este mes hemos aprendido el vocabulario relacionado con la ropa. Hemos descubierto nuevo vocabulario como “gloves” o “swimsuit” . Además, para practicarlo, hemos hecho descripciones de fotogías.

Hemos continuado con el vocabulario relacionado con el cuerpo y hemos jugado a juegos relacionados con el tema.

Por último, hemos aprendido cómo describir el tiempo atmosférico que hace. Sabemos contestar a la preguna “What´s the weather like today?”

¡Hasta  el próximo mes!

Flyers 2

Hello families!

Este mes hemos trabajado el vocabulario relacionado con la salud. Los alumnos conocen las palabras relacionadas con los problemas de salud, saben describir qué les pasa. Hemos participado en muchos juegos relacionados con el tema.

Hemos leído textos un poco más complicados y largos. Al final del mes hemos aprendido el vocabulario relacionado con los materiales, ya sabemos decir de qué está hecha una cosa.

¡Hasta el mes que viene!

Effective English: Octubre 2019

Starters 1

Hello families!

Aquest primer mes ha vingut ple d’activitats! Per començar, vam presentar-nos a través de jocs i dinàmiques de grup com “The Shooter”, on ens vam haver de posar en rotllana i un de nosaltres s’havia de posar al mig.

L’alumne/a en qüestió havia de girar sobre si mateix amb els braços estirats i els ulls tancats, imaginant que portava una pistola. Quan apuntava algú, aquest havia d’acotxar-se; i els companys que es trobaven a la dreta i esquerra de l’alumne ajupit havien de competir dient el nom del seu contrincant: “his name is… her name is…”

A més a més, vam començar a treballar l’alfabet, els animals, els números… amb l’ajuda de cançons i jocs divertits i dinàmics com “Simon Says”, “ Tutti Fruitti”, “Mimics”, “Pictionary”…  

Per acabar el mes, vam celebrar la festivitat de “Halloween” a la classe amb activitats molt diverses com “Guessing Game” o “Word Search”.

See you next month!

Movers 1

Hello families!

Aquest mes hem començat amb moltes ganes!

Hem treballat les preposicions amb divertits jocs que ens ha preparat la Teacher, com per exemple col·locar-nos a diferents llocs de la classe o jocs on-line.

També hem treballat els animals i els llocs on viuen, amb “Races” que ens feien competir amb els nostres companys, així com amb jocs emprant les Flashcards.

A finals de mes, hem treballat la festivitat de “Halloween” La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Flyers 2

Hello families!

Donem la benvinguda a aquest nou espai web amb moltes ganes d’aprendre!

Hem treballat la creació d’històries i la descripció d’objectes i d’imatges tant amb jocs com amb competicions que ens han fet suar de veritat!

Hem hagut d’endevinar tant animals com esports amb els jocs de “Guessing” que ens ha preparat la Teacher.

A més, hem repassat el “Present Simple” i hem començat amb el !Past Simple! intentant recordar el màxim d’elements de les imatges dels nostres llibres.

 No ens podem oblidar de Halloween! La última setmana ha estat terroríficament divertida amb el nostre amic Garfield i la seva casa encantada.

See you soon!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

6 + 7 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...