Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

English Heroes: Febrer 2020

P3 

 Hello Families !

Este mes de febrero ha sido increíble en cuanto a conocimiento porque ¡hemos estado aprendiendo  un montón!

A través  de un cuento súper genial llamado ‘’The Very Hungry Carterpillar’’, descubrimos diferentes tipos de comida: frutas, verduras y postres. Este cuento trata de una oruga muy hambrienta que come diferentes tipos de comida, cada día de la semana y continua teniendo hambre. Además, en él podemos observar el ciclo vital de este lindo animal.

También durante este mes aprendimos sobre ‘’Carnival’’, nos divertimos muchísimo porque bailamos, jugamos y sobre todo aprendimos mucho vocabulario sesión tras sesión.

Para despedirnos del carnaval creamos una “craft” de ‘’Super Hero’’ con nuestras propias manitas  y con ayuda de la teacher y  Mr Elephant, un “puppet” muy alocado que nos hace reír mucho.

See you next month families!

P4

Hello families!

Aquest mes de febrer hem treballat la temàtica dels aliments: les fruites i les verdures. Per això, hem jugat a diferents jocs per identificar els aliments, diferenciar-los, descriure’ls i explicar quins són aquells que més ens agraden o els que no tant.

Hem parat la taula amb els diferents elements que necessitem: knife, plate, fork… i també ens hem convertit en autèntics xefs i hem preparat unes pizzes i amanides delicioses tot participant en una conversa força fluida: “Do you like mushrooms on the pizza? Yes, I do!”

Aprofitant la festa del carnaval, hem pogut aprendre sobre aquesta celebració de l’any que tant ens agrada! Ara coneixem el nom de moltes disfresses i altres aspectes del nostre carnaval i d’altres països.  Us va agradar el “Super Hero” que vam elaborar? Vam, gaudir molt creant-lo!

 See you soon!!!

P5 

Hello families!

Deixant darrere el vocabulari relacionat amb les “toys”, aquest mes de febrer hem donat pas al vocabulari relacionat amb el “food”. En apropar-se la festivitat del carnaval, hem fet una pausa per dedicar-li dues setmanes en les  nostres sessions. 

Pel que fa la temàtica del menjar, hem jugat amb els estris necessaris per menjar: “knife, plate, fork”… i també ens hem convertit en autèntics xefs! Hem preparat unes pizzes i amanides delicioses, tot participant en una conversa força fluida: “Do you like mushrooms on the pizza? Yes, I do!”

Pel que fa a “Carnival”, hem pogut descobrir i comparar com és el carnaval a la nostra localitat, a Venècia i a Río de Janeiro. A més a més, hem jugat amb el vocabulari de les disfresses. Al finalitzar aquesta temàtica hem elaborat una manualitat súper guai: un “Super Hero”!!!

See you next month!

English Heroes: Gener 2020

P3 

Hello families!

Comenzamos este nuevo año con muchas energías, y con muchas ganas de contar lo que nos han traído los Reyes Magos y el tió de Nadal.

Este mes de Enero aprendimos sobre nuestra familia, (“Dad, Mom, Grandma, Grandpa, sister and brother”.) Jugamos a muchos juegos, cantamos  y también  conocimos a nuestro amigo Mr. Elephant, un elefante muy divertido que nos hace reír muchísimo, y nos ayuda a aprender el vocabulario de una manera más fácil y entretenida.

Seguimos avanzando, aprendiendo y divirtiéndonos.

 See you soon!

P4

Hi families!

 Quan vam arribar de les vacances de Nadal vam voler explicar tot el que havíem fet durant les vacances (“trips, Christmas plans”…) i també tot el que ens havien portat els reis, el tió i el pare noel.

Així va ser com vam aprendre vocabulari de les joguines, i ho vam fer a través de jocs interactius amb la PDI i jocs tradicionals.

A més a més, vam poder comparar les qualitats de les joguines: big/small, blue/green, etc.

També vam crear la nostra “kite”, vam gaudir molt pintant-la i decorant-la!

See you soon!

P5 

Hello families!

Després de les merescudíssimes vacances de nadal, hem tornat a les classes d’anglès amb les piles ben carregades.

Hem aprofitat l’ocasió per parlar dels regals que en “Santa Claus and the Three Kings” ens han fet.

D’aquesta manera hem introduït la temàtica de les “toys”, les joguines, a les nostres sessions.

Hem pogut jugar a uns jocs molt divertits i hem pogut descriure diferents qualitats de les joguines treballades com “is big, small, red, blue…”

 A més a més, ens hem dissenyat la nostra pròpia joguina,, una “kite”! Ha sigut molt divertit poder jugar amb un objecte fet amb les nostres mans!

See you!

English Heroes: Desembre 2019

Ho, ho, hoooo!!

Aquest mes de desembre hem continuat treballant de valent els continguts marcats seguint la filosofia que ens caracteritza.

A més a més, hem treballat una Christmas Song per felicitar-vos les festes.

Merry Christmas everyone!!

English Heroes: Novembre 2019

P3 

Hello families!

El mes de noviembre ha terminado y nosotros seguimos avanzando, ¡en  cada clase aprendemos algo nuevo! Este mes fue muy divertido ya que hicimos muchísimas cosas; aprendimos los diferentes tipos de prendas que podemos vestir en otoño y vestimos a nuestros propios muñequitos.

También aprendimos los diferentes tipos de animales que hay en una granja, sacamos cada uno de una caja misteriosa que hacía mucho ruido y cada animal tenía su propio sonido y nosotros decíamos su nombre.

¡Nos hemos divertido muchísimo aprendiendo!

Seguimos avanzando cada semana y este mes de diciembre será aún más asombroso…

¡Estad atentos a la próxima publicación!

P4

¡Hola familias!

Hace ya unas semanas que llegó el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo atmosférico. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja y los animales domésticos. Los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “fish”!!!

Cada vez entendemos mejor a nuestra “teacher” y vamos cogiendo el ritmo súper rápido.

 Por cierto, prepararos porque os espera una gran sorpresa para el próximo mes, por “Christmas”…

¡Hasta la próxima!

P5 

Hello again families!!

Aquest mes de novembre vam començar treballant el vocabulari d’aquesta estació, la roba i el temps. Hem après a vestir a uns amics molt divertits per a que no passin fred. Hem pogut repassar els animals de la granja i les mascotes. Hem tingut una classe molt salvatge perquè… ens han visitat els “wild animals”!

Per consolidar tot això, hem ballat unes cançons molt divertides i hem jugat a tota mena de jocs guais amb les flashcards.

Per tenir un bon record d’aquest mes, hem dissenyat una “snake” ben acolorida i amb uns ulls molt grans!

Per cert, prepareu-vos perquè us espera una gran sorpresa per al mes vinent, per “Christmas”…

See you!

English Heroes: Octubre 2019

P3 

Hello families!

Este mes de octubre ha sido increíble y hemos aprendido mucho. Comenzamos nuestras clases con una rutina muy divertida, cantamos en inglés, nos preguntan cómo nos sentimos con dibujitos que  representan nuestras emociones y sabemos decir cómo está el clima.

Durante este mes hemos aprendido los colores, los verbos de acción y los objetos de la clase. Cantamos para coger agilidades en nuestra lengua para mejorar la pronunciación y extender nuestro vocabulario; también  trabajamos con ‘’worksheets’’, las cuales nos ayudan muchísimo a  aprender con más facilidad, y la teacher nos ayuda siempre en cualquier duda y dificultad que tengamos.

 A fin de mes celebramos ‘’Halloween’’’ aprendiendo mucho vocabulario al respecto y hemos creado una hermosa ‘’Spider’’ con plastilina, con mucho esfuerzo y dedicación, disfrutamos mucho del proceso de elaboración.

¡Saludos cordiales a todos!

P4

Hello families!

Aquest mes d’octubre hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és.

A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els «School Objects» i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès!

 Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem creat una Craft de ‘‘Spider’’ amb la plastilina.

Fins el mes proper!

P5 

Hi families!

Ha finalitzat el primer mes de les classes d’anglès. Què ràpid passa el temps!

Hem pogut gaudir d’una forma d’aprendre dinàmica i fluïda sessió rere sessió. Els dos primers dies vam fer un repàs del que vam treballar durant el curs passat. Tot seguit, he gaudit jugant i ballant amb els “numbers”, i hem après el nom de nous colors com el “grey”. A finals de mes hem celebrat la festivitat de “Halloween” elaborant una “craft” d’una “spider” molt simpàtica i participant en jocs dinàmics per aprendre vocabulari d’aquesta tradició.

Com ja sabeu, a les nostres classes incorporem una gran varietat de recursos educatius i participem en jocs i dinàmiques vivencials per tal que l’aprenentatge de la llengua sigui el més natural possible, on la diversió és hi té un paper protagonista.

See you next month!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

11 + 14 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...