Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2018-2019!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Infantil: Gener 2019

Infantil-P3 

Hello families!

Este mes hemos vuelto de vacaciones de Navidad, por eso hemos preguntado qué nos han traído Papá Noel y los Reyes Magos, así hemos podido repasar los nombres de los juguetes y aprender nuevo vocabulario.

Además, hemos trabajado la familia, y para ello nos hemos ayudado de divertidas flashcards de animales y nos hemos divertido grabando el vídeo de Baby Shark con Teacher Irene.

See you next month!

Infantil-P4 i P5

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, vam parlar sobre les vacances (Christmas presents, family trips, etc.).

Tot seguit i aprofitant el moment, vam començar a aprendre les joguines en anglès. Per introduir-les vam poder jugar una estona a jocs de construcció “blocs” i vam veure tots tipus de joguines. També vam poder descriure i comparar les joguines tot dient adjectius i colors: big/small, is yellow/black, etc.

Finalment, vam dissenyar i crear nosaltres mateixos una joguina! Vam fer una “Spinning top” amb cartolines i després vam jugar tots junts, va ser molt divertit.

See you!

Infantil: Desembre 2018

Infantil-P3 

Hello families!

Este mes los niños y las profesoras se lo han pasado bomba! Sobretodo preparando y grabando el vídeo de Navidad.

Además hemos aprendido vocabulario y hemos repasado algunas partes del cuerpo.

Para completar el vocabulario navideño, los peques han podido jugar con las “flashcards” y pintar algunos objetos típicos de estas fiestas.

Y como el frío va en aumento, hemos aprendido más sobre la ropa de invierno, jugando con los muñecos plastificados y viendo vídeos muy divertidos!

Merry Christmas!

Infantil-P4 i P5

Hello families!

Aquest mes de desembre nosaltres i la teacher ens ho hem passat pipa jugant a jocs tradicionals i molt divertits que ens han permès aprendre molt més vocabulari relacionat amb el nadal i l’hivern.

També hem fet tasques que ens han ajudat a diferenciar les estacions de l’any i tot allò que fem en cada moment, per exemple, no mengem ice cream a l’hivern!

A més a més, hem preparat una sorpresa per a vosaltres: el vídeo de nadal! Ho vam fer amb molta il·lusió i esperem que us hagi agradat molt!

També vam preparar la craft, la postal del reindeer, per poder fer-vos un regal de nadal i descobrir el gran secret del codi QR, com es llegeix i la sorpresa que s’amagava a dins.

MERRY CHRISTMAS!

Infantil: Christmas Songs 2018

Infantil-P3 

Infantil-P4 i P5

Infantil: Novembre 2018

Infantil-P3 

Hola famílies!

Aquest novembre hem après moltes coses sobre els animals de la granja. Hem conegut al granger “Mac Donald” i tots els seus animals que té a la granja: “cow, pig, chiken, duck and horse”.

Hem gaudit molt jugant a jocs interactius a la PDI, ballant, cantant cançons dels animals i fent una manualitat molt creativa utilitzant pintura i embrutant-nos els dits. Ens encanta!

També hem començat a aprendre vocabulari relacionat amb l’estació de l’any més freda de totes, el “Winter”.

A més a més, hem descobert paraules noves per descriure la roba que portem quan fa tant de fred.
Així doncs, famílies, recordeu-vos d’abrigar-vos aquest hivern i portar “scarf, hat and gloves”!

Infantil-P4 i P5 

Hola familias!

Ya ha llegado el otoño, así que el mes de noviembre lo empezamos trabajando el vocabulario de esta estación, la ropa y el tiempo. Aprendimos a vestir a unos amigos muy divertidos para que no pasasen frío.

También hemos trabajado los animales de la granja, los hemos imitado, hemos aprendido sus nombres y además hemos hecho nuestro propio “parrot”!!

Cada vez entendemos mejor a la Teacher y vamos cogiendo el ritmo súper rápido. Por cierto, preparaos que os espera una súper sorpresa para el próximo mes, por Navidad.

Hasta la próxima! See you soon!

Infantil: Octubre 2018

Infantil-P3 

Hello families!

Aquest mes d’octubre ha estat molt intens. Els primers dies vam conèixer-nos tots una mica més i a poc a poc vam aprendre els colors. Una nova amiga “BETTY THE COW” ens va ajudar molt a aprendre el nom dels colors en la llengua anglesa, ja que és una vaca molt i molt HUNGRY i ens demanava que li donéssim flors de diferents colors. També vam interactuar amb el conte “PRESS HERE”, que amb la nostra ajuda, podia fer màgia amb els botons de diferents colors que té.

A més a més, hem gaudit molt ballant i copiant les accions dels “companys virtuals” de la PDI.

Per acabar aquest primer mes d’octubre, vam descobrir uns personatges molt terrorífics: witch and ghost. I a més a més, vam poder gaudir molt fent estampacions amb una poma per crear tres pumpkins molt diferents: happy, sad and angry.

Fins el mes vinent!

Infantil-P4 i P5

Hello!

Aquest mes hem presentat les rutines que treballarem durant tot el curs: fem un cercle a terra i passem llista, preguntem com ens sentim, quin temps fa i quin dia és. A més a més, per carregar les piles cap aquest nou curs, hem fet un repàs dels números i colors. També hem presentat els “School Objects” i hem creat un estoig molt colorit ple d’objectes que sabem anomenar en anglès! Cap a finals de mes hem celebrat Halloween! Ens hem disfressat i hem pogut triar crear una Craft de “Jack o’ lantern” o de “Ghost”.

Fins el mes proper!

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

12 + 4 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...