Telling our stories

Fotografies i vídeos de les nostres activitats

Ja tenim aquí la difusió del curs 2019-2020!!! Com passa el temps… 
Com explicar i endinsar-vos al dia a dia de les nostres activitats extraescolars per poder compartir amb tots vosaltres el que gaudim? És pràcticament impossible. Tanmateix, ho havíem d’intentar!
Així doncs, amb feina, perseverança i moooolltteeesss hores de treball, ja teniu de nou l’apartat del nostre web ZONA FAMÍLIES 

És un espai on, amb tota l’estima del món, intentarem reflectir el que fem durant el curs.
Hi trobareu fotografies i algun vídeo amb algunes de les activitats que fem durant el dia.

Si, diem algunes activitats, ja que és impossible posar-les totes.
Recordeu que no som professionals de la fotografia, simplement intentem captar moments. Segurament que hi haurà fotografies més boniques que d’altres (Depèn del telèfon mòbil del/la Teacher) També n’hi hauran de més nítides i de menys… Disculpeu la nostra manca de destresa!! NO OBLIDEU que la nostra tasca és programar activitats ben divertides i molt profitoses amb els vostres fills… Les fotografies no són el nostre fort. 😉

Un cop més volem ser propers i transparents, per aquest motiu necessitem la vostra ajuda.
Ajudeu-nos a millorar!! Tots formem un equip!!
Si teniu dubtes o alguna inquietud, restem a la vostra disposició per parlar de quelcom necessiteu. Nosaltres som qui us aclarirem els dubtes de forma efectiva. Només ens heu de trucar a les oficines centrals d’Escola Innova 977083551 o enviar un correu a info@escolainnova.com. Ja que el telèfon de difusió únicament funciona com a mitja d’informació, NO de comunicació. Estarem encantats de rebre missatges, tanmateix no els podrem respondre amb la velocitat que ens agradaria. Així doncs, REPETIM, dubtes i urgències, al telèfon de les oficines centrals d’Escola Innova.

Feu un bon ús de les imatges que es troben protegides al nostre web!
I si coneixeu a algú que no li arribin els missatges de difusió, els hi podeu donar les dades de contacte per a que ens facin arribar el seu número de telèfon. O ens podeu enviar un Whatsapp amb les dades de la persona que vol rebre els missatges! I molt IMPORTANT, aquesta persona ha de tenir memoritzat el nostre telèfon!

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat…

Speaking: Febrer 2020

Speaking 1

 

Hello families!

Durant aquest mes de febrer hem iniciat les classes reforçant els continguts del mes passat, per tal de no oblidar-los (“I can jump, You can’t fly, Can you play the guitar?”).

Un cop vam repassar aquests continguts, vam introduir les emocions a la nostra classe, doncs és molt important que els alumnes sàpiguen detectar i expressar els seus sentiments. Per això, vam repassar el “Verb to be” (ser o estar), per tal de poder expressar com ens sentim.

Vam jugar a diferents jocs de taula on havíem de detectar les emocions, així com visualitzar petits fragments de vídeo per detectar-les i parlar-ne sobre elles.

 See you!

Speaking 2

Hello again!

No us volem espantar però…durant una sessió d’aquest mes hi han hagut “zombies” a la nostra classe! La teacher ens ha preparat un súper joc per practicar les estructures gramaticals que havíem d’estudiar i ha funcionat molt bé!

A més a més, ja sabem com es toquen els instruments i hem començat a entendre la diferència entre els nostres amics “This, that, these, those”.

Tot això sense oblidar la part del vocabulari, perquè hem buscat animals a la jungla i hem jugat als “online Memory Games”, tot això acompanyat dels divertits jocs amb Flaschards que la teacher sempre ens prepara.

Hem tancat el mes amb una súper festa amb motiu de “Carnival”! Hem après el nom d’algunes disfresses I hem ballat!

 See you soon families!

Speaking: Gener 2020

Speaking 1

Hello families!

Aquest mes hem tornat a la càrrega després de les vacances i hem agafat les classes amb molta energia. Tots junts, hem parlat sobre les vacances (“Christmas presents, family trips”, etc.)

Seguidament, hem introduït les diferents professions com per exemple “vet, teacher, policeman, doctor”, etc. A més, hem après a dir què volem ser quan siguem grans. També hem après a diferenciar entre “she” i “he”, per descriure flashcards on sortien diferents persones i el seu ofici.

També hem après diferents accions com “jump, walk, sing, shout, dance”… D’aquesta manera, hem introduït l’expressió gramatical «I can/ I can’t» per explicar quines coses sabem fer i quines no.

 See you next month!

 

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes ha estat molt intens.

Hem començat a practicar la tercera persona del singular dels verbs, tot jugant amb les teachers, que ens han preparat moltes activitats relacionades amb el menjar, especialment la fruita i la verdura.

I no ens hem d’oblidar que, a més, hem pogut saber quins “Sports” ens agraden amb les dinàmiques que hem fet a classe.

 See you soon!

Speaking: Desembre 2019

Speaking 1

Hello families!

Aquest últim mes abans de Nadal hem aprofitat per fer moltes coses! Cada vegada tenim més fluïdesa amb l’idioma i a poquet a poquet agafem més seguretat a l’hora de parlar.

Aquest mes de desembre vam començar repassant els objectes de l’escola i vam aprendre a dir que teniem a la nostra motxilla: “In my school bag I have…”

Més endavant vam aprofitar que s’apropava Nadal per aprendre les diferents joguines que podem demanar a Santa Claus. Vam aprendre a demanar-li allò que volíem “I want a…”

Finalment, vam gaudir d’una última classe abans de Nadal plena de jocs i activitats súper divertits!

See you next month! Merry Christmas!

 

Speaking 2

Hello families!

En aquest últim mes de l’any hem continuat treballant i passant-ho bé!

Hem practicat el verb “To have” en tercera persona gràcies al nostre amic el “monster” i el divertit vídeo que ens ha posat la Teacher.

I per despedir-nos bé de l’any, hem dedicat l’última sessió a Christmas.

Merry Christmas!

Speaking: Novembre 2019

Speaking 1

Hello families!!

Aquest mes de novembre hem pogut practicar molt més l’anglès, ja ens coneixem tots i sabem el que ens agrada a cadascun dels nostres companys i companyes!

Hem introduït els animals a la classe i hem pogut diferenciar entre els animals salvatges terrestres i els del mar. Ens ho hem passat pipa jugant amb els daus dels animals, per aprendre les accions de cadascun d’ells.

A més, hem practicat l’estructura gramatical «Where is the octopus? It’s here!», mentre jugàvem a un joc on havíem de buscar l’animal correcte.

Cap a finals del mes, hem treballat els “school objects” i hem après a dir quins objectes teníem al nostre «pencilcase»: “I have a blue pen and…”

Fins el mes vinent!

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes hem treballat les parts del cos amb divertits jocs que ens han preparat la Teacher. A més, hem pogut ballar la famosa cançó “Head, shoulders, knees and toes”

Tot això sense oblidar la gramàtica, perquè aprofitant les parts del cos, hem practicat el verb “To have”

I no només això, hem vist quines són les nostres habilitats gràcies als jocs d’Speaking relacionats amb el modal “Can / Can’t”

See you soon! 

Speaking: Octubre 2019

Speaking 1

Hello families!

Este mes hemos empezado a conocernos y a aprender a trabajar correctamente en el aula de “speaking”.

Hemos trabajado vocabulario como los números o las descripciones físicas. Lo hemos hecho de una manera lúdica, con juegos como el “memory game” y juegos de mesa.

Por último, nos lo hemos pasado en grande aprendiendo vocabulario relacionado con muchos animales, actuar como animales y adivinanzas.

See you next month!

Speaking 2

Hello families!

Aquest mes hem començat amb molta energia! Ens hem pogut conèixer amb el divertit joc “The Star”.

A més, hem après a expressar com ens sentim amb els nostres amics d’Upside Down, i així a les rutines ja sabrem tots com ens trobem!

I no podem oblidar la festa més important de la tardor, “Halloween”! Ens hem divertit molt ajudant al Garfield a trobar els seus donuts a la “Haunted House”.

See you next month!

 

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

13 + 3 =

[:es _i=»0″ _address=»10.0.0.0″ /][: _i=»1″ _address=»10.0.0.1″ /]
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...