ENGLISH WORKSHOPS

SPORTS | DANCE&MUSIC | ARTS&CRAFT | ROBOTICS | CINEMA&DRAMA | SOCIAL NETWORKS

ROBOTICS

Taller trimestral de caràcter pràctic, on a través de la tecnologia, potenciarem el desenvolupament de les capacitats i destreses de l’alumne, impulsant els seus resultats acadèmics i preparant-lo per al futur d’una forma innovadora, divertida i motivadora. Els alumnes aprendran nou vocabulari i desenvoluparan les habilitats comunicatives de forma natural, consolidant i millorant el seu nivell d’anglès

SOCIAL NETWORKS

Taller trimestral de caràcter pràctic, on les xarxes socials com a protagonistes, ens endinsaran en el meravellós món de la comunicació, disseny gràfic i bons ús de les mateixes. El contingut anirà avançant segons els interessos dels alumnes  descobrint diferents eines que ens ajudaran a treure el màxim profit a les nostres activitats personals i, en un futur, laborals.
Tots els tallers són en anglès. Els alumnes aprendran nou vocabulari i desenvoluparan les habilitats comunicatives de forma natural, consolidant i millorant el seu nivell d’anglès.

ARTS & CRAFT

Taller trimestral de caràcter pràctic, on els alumnes desenvoluparan habilitats cognitives i creatives i analitzaran les oportunitats d’aplicar els nous aprenentatges a diferents contextos amb l’objectiu de reforçar destreses lingüístiques i plàstiques noves. L’objectiu principal dels tallers serà documentar la creativitat dels participants. Aquest projecte mostrarà als estudiants com podem permetre que la nostra singularitat brilli mentre treballem junts a través de la comunicació i la creativitat. Els alumnes aprendran nou vocabulari i desenvoluparan les habilitats comunicatives de forma natural, consolidant i millorant el seu nivell d’anglès

DRAMA, DANCE & MUSIC

Taller trimestral de caràcter pràctic, que té com a objectiu utilitzar la música i la dansa per augmentar la fluïdesa en la comprensió auditiva i verbal, practicant la pronunciació i l’accent. A través d’aquests tallers ens endinsarem en les cançons dels seus artistes preferits. Crearem música pròpia utilitzant instruments molt innovadors i coreografies ben divertides, activitat motriu que desenvolupa hàbits saludables la qual ens ajuda a sentir-nos bé i, sobretot, a divertint-nos moltíssim. Els alumnes aprendran nou vocabulari i desenvoluparan les habilitats comunicatives de forma natural, consolidant i millorant el seu nivell d’anglès

SPORTS

Taller trimestral de caràcter pràctic, on els alumnes coneixeran diverses modalitats d’esports d’arreu del món. A través de diferents esports, s’ampliarà l’espontaneïtat en l’ús de l’anglès i el coneixement cultural d’altres països. Farem un treball transversal per a tots els cicles de secundaria. Aconseguint un aprenentatge col.laboratiu i complementari.
Aquest taller permet als estudiants estar actius i, alhora, aprendre vocabulari, escoltar, llegir i parlar anglès de forma natural i espontània.

CINEMA

Taller trimestral de caràcter pràctic, que permetrà l’aproximació dels joves al món audiovisual amb eines que utilitzen diàriament. El cinema és un mitjà d’expressió atractiu per als joves, els permet transmetre els seus pensaments i inquietuds. Coneixeran l’historia del cinema i debatran sobre ell, a més de viure el procés de creació d’una pel·lícula, passant per l’elaboració d’un petit guió, rodatge, interpretació, postproducció i difusió de la pel·lícula.

Els alumnes aprendran nou vocabulari i desenvoluparan les habilitats comunicatives de forma natural, consolidant i millorant el seu nivell d’anglès.

Contacta amb nosaltes

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres.

10 + 14 =

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...