CURS BÀSIC DE LLENGUA DE SIGNES CATALANA

Aquest mes de març introduïm una nova llengua a la família d’Escola Innova, la Llengua de Signes Catalana.

QUAN?

A partir del 22 de març iniciem el Curs de Coneixements Bàsics de la Llengua de Signes Catalana i Comunitat Sorda d’Escola Innova.

EL CURS

El curs de Llengua de Signes Catalana, introdueix a l’alumne en l’aprenentatge  i la comunicació per a persones sordcegues, utilitzant correctament els sistemes lingüístics que intervenen en el procés de comunicació. Aplicant les tècniques adequades d’interpretació segons el model i el tipus de servei. Així com conèixer aspectes culturals d’aquesta comunitat.

Oferint recursos, eines i estratègies amb l’objectiu d’obtenir una bona competència lingüística i de facilitar l’accés a l’aprenentatge de LSC (Llengua de Signes Catalana).

 

METODOLOGIA

La metodologia utilitzada en el curs de Llengua de Signes Catalana és dinàmica i vivencial. Es treballa a partir d’un dossier pedagògic, on el estudiants trobaran tota la informació necessària, tanmateix serà sempre prioritari l’aspecte pràctic: jocs, converses, dinàmiques individuals i de grup, treball cooperatiu, manipulació, vivencial, ja que la llengua de signes només es pot aprendre fent una pràctica directa.

INFORMACIÓ

Durada: 30 hores (10 sessions de 3 hores)

Preu: 105 €

Horari grup matí: Dijous de 9:30 a 12:30

Horari grup tarda: Dimecres de 18:30 a 21:30

Data d’inici: 22/03/17

Data fi: 31/05/17

Lloc: Sala Meet&Go d’Escola Innova al C/ Montsià Nº2 de Salou

Professora: Erika Gras

CURS «BONIFICABLE»

El “Sistema de Formación Profesional para el Empleo” està dissenyat per millorar i actualitzar la qualificació professional i la competitivitat dels treballadors. Totes les empreses tenen dret a una ajuda econòmica per a formació, ajuda que es fa efectiva de manera molt senzilla: amb bonificacions a les cotitzacions de la Seguretat Social.

Pregunta en els nostres centres per gestionar la teva bonificació.

INSCRIPCIÓ OBERTA! 977.083.551

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...