*Ampliació i millora de l’Escola amb aules renovades on totes compten amb recursos tecnològics i digitals. Creació d’un espai obert privat – jardí propi de l’Escola Innova. 

Benvolguts alumnes, pares, mares i famílies… un any més, a l’ Escola Innova engega el motors i obrim les portes a tot un any ple de ganes i il·lusió compartida!

Ja estem a tocar del Nadal i en aquestes dates ens agrada fer balanç de com ha estat l’inici de curs i informar-vos a tots i a totes les novetats i grans projectes que treballarem i realitzarem durant el curs 2016-2017. Per aquest motiu, iniciem les publicacions informatives d’aquest curs.

Què és el que ens fa ser diferents? La nostra ACTITUD envers les persones i la seva educació. Estimem la nostra feina i ens comprometem a treballar plegats per aconseguir l’èxit comú! Creiem en l’autoaprenentatge dels nostres alumnes i apostem per una educació interpersonal, dinàmica i motivadora que permeti exprimir al màxim totes les possibilitats dels nens i nenes!

L’equip humà d’Escola Innova ens volem divertir, volem riure i jugar amb vosaltres a l’hora que aprenem idiomes i cultures diferents. És per això que preparem sorpreses i jocs divertidíssims, alegres, curiosos i motivadors amb projectes alhora molt innovadors!img_2751

L’Escola Innova som un equip multicultural i professional amb molta empenta i il·lusió que vetllem per cobrir i potenciar els valors de cadascú. Tenim l’experiència en innovació i aprenem dia a dia de les persones, facilitem recursos creatius, ens reinventem i trenquem fronteres amb l’educació tradicional, cuidant i vigilant cada detall tant dels companys i l’equip com dels nostres petits i grans alumnes.

No deixis perdre aquesta gran oportunitat i vine a conèixer-nos!

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...