Aquest dilluns dia 27 de juny iniciem els English Summer Camps d’Escola Innova amb una il·lusió màgica i emocionant. Tindrem uns Summer Camps plens de grans novetats!

Cada any som més els que compartim aquesta experiència meravellosa, una immersió lingüística en un entorn proper.

Tornarem a viatjar per arreu del món descobrint les seves meravelles. Noves cultures, gastronomia, tradicions, festes i jocs culturals. Tot a través del lleure i d’un aprenentatge significatiu i experimental. Els nostres alumnes quedaran impregnats d’aquesta màgia i no s’oblidaran mai d’aquesta experiència única, aprenent de forma natural la llengua anglesa i convertint-la en la seva llengua vehicular durant l’estada.

Faran petits tastets d’altres idiomes i cultures, tot explicat en anglès. Aquí és quan convertim l’anglès en la seva llengua principal, on exposem i evidenciem el gran potencial que tenen com a angloparlants, ells descobreixen tot el que saben!!!

Escola Innova - The oscars

The Oscars – Escola Innova

Iniciem l’aventura amb la gran recerca Pirata! Viatjarem arreu del món amb vaixell buscant el gran tresor, superant  diferents proves, tant artístiques com esportives, per trobar el tresor més ben guardat!!

Pirates - Escola Innova

Pirates – Escola Innova

No us deixeu enganyar, esteu en el millor Summer Camp!!

Que és el que necessitem dilluns per iniciar aquesta aventura?

I per al bon funcionament del Summer Camp i per seguir treballant en valors i bons hàbits (durant l’estiu això no es pot descuidar) Us deixem el Díptic informatiu amb tot el que heu de portar el dilluns.

Consulteu el vostre Summer Camp!!

Escola Mas Clariana English Summer Camp – Escola Elisabeth  Sports Summer Camp – Escola Elisabeth  Tivissa

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
It's only fair to share...